Bagaimana untuk Buang Secure.calcch.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Secure.calcch.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Secure.calcch.com. Panduan Secure.calcch.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Secure.calcch.com merupakan halaman yang anda tidak mahu melihat. Penampilan yang berterusan adalah tanda masalah. Ia menunjukkan kehadiran jangkitan siber pada mesin anda. Satu nasib perosak, untuk lebih speisifik. Kedua-dua pergi berganding bahu dan itulah sebabnya mengapa melihat Secure.calcch.com sepanjang masa adalah amaran. Mengambil ia sebagai itu dan mengendahkan ia. Sebaik sahaja ia mula menunjukkan, menerima hakikat anda berurusan dengan jangkitan nasib seorang dan mula mencari cara untuk memadamnya. Jangan biarkan ia di dalam sistem anda.

Perosak ini mungkin yang paling berbahaya tetapi ini tidak bermakna ia tidak berbahaya. Sudah tentu, tidak. Kita belum menghadapi jangkitan mengundang pelbagai persoalan Ya semata-mata kerana ada perkara. Perosak setiap akhirnya pergi luar kawalan dan membuat kacau-bilau besar. Lebih banyak masa adware yang kekal dalam sistem anda, lebih banyak masalah menyebabkan. Anda akan menyesal tidak Setelah mengambil langkah tepat pada masanya. Jadi, Jangan membuat kesilapan itu. Sebaik sahaja anda perhatikan tapak Secure.calcch.com, mencari nasib di tempat bersembunyi dan keluarkan ia dengan serta-merta. Inilah yang anda boleh mengambil tindakan. Bawa!

Nasib dengan memasuki PC lengkap diam dan mula merosakkan. Semua secara mengejut, pengalaman menyemak imbas anda menjadi mimpi ngeri. Setiap kali anda berada dalam talian, anda mengalami pencerobohan. Mengambil lokasi di Secure.calcch.com, sebagai contoh. Ia menjadi bayang-bayang dalam talian anda dan tidak kira apa yang anda lakukan, anda tidak boleh menghilangkan darinya. Dan bukan sahaja ia. Nasib yang memaksa anda untuk melawat Tan Laman kelihatan mencurigakan. Ia dilencongkan ke anda tanpa henti. Anda tidak boleh membuat satu langkah dalam talian tunggal tanpa campur tangan nasib. Bayangkan kesan. Aktiviti-aktiviti dalam talian anda akan memusnahkan dengan berkesan. Menggunakan mesin anda dan melayari laman web biasanya menjadi satu tugas yang mustahil. Dan ini bukanlah semua.

Remove Secure.calcch.com
The Secure.calcch.com Virus

Selain daripada pelencongan bercuti, anda juga dihujani dengan iklan 24/ 7. Setiap halaman yang anda cuba untuk melawat dilindungi dengan iklan dalam pelbagai bentuk dan bentuk. Anda tidak dapat mencari apa-apa yang anda lookign bagi. Tetapi anda boleh dengan mudah mencari perisian berniat jahat. Nasib yang mendedahkan anda kepada risiko berterusan perisian berniat jahat. Apa-apa yang menunjukkan anda adalah boleh dipercayai. Satu klik pada iklan salah atau laman, dan anda memuat turun lebih banyak parasit pada komputer anda telah dijangkiti. Perlu diingat bahawa PC anda sedang menderita disebabkan oleh perosak tunggal ini. Ia jika dibandingkan dan ia mengalami kemalangan. Ia dihidupkan semula keluar dari masa blue. Penyemak imbas anda membekukan sering. Jika anda mendapat jangkitan dengan ancaman lebih banyak, ia tidak akan dapat berpegang untuk tempoh yang lama dan ia akan rosak sepenuhnya.

Jadi, elakkan segala-galanya adware yang menjana. Elak online sekali sehingga anda menghapuskan jangkitan sama sekali. Ini adalah pilihan yang lebih selamat. Apabila anda mengalih keluar penceroboh, segala-galanya akan kembali kepada normal dan anda akan dapat melayari Web dengan selamat lagi. Menggunakan panduan pemindahan kami di bawah untuk membantu anda membuang perosak secara manual. Jika anda suka, muat turun aplikasi anti-malware baik untuk melakukan kerja untuk anda.

Bagaimana pula nasib di masukkan PC anda? Ia ditipu anda. Ia memerlukan anda mendapatkan kebenaran memasuki supaya ia meminta untuknya tetapi dengan cara yang sneakiest. Ia tiba bersama dengan aplikasi lain dan apabila anda bersetuju untuk memasang aplikasi ini, ia masuk bersama-sama dengan mereka. Untuk mengelakkan situasi ini, sentiasa memilih seting tersuai dalam Pendeta Persediaan dan bukannya orang-orang yang asas. Mereka membolehkan anda untuk menyemak bundle seluruh program oleh program dan buang Semua tambahan sebelum menamatkan pemasangan. Berbuat demikian. Ini adalah bagaimana sedikit tambahan masa dan perhatian menjimatkan banyak masalah pada masa hadapan. Perlu diingat apabila anda memasang perisian pada mesin anda.

Buang Secure.calcch.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar Secure.calcch.com daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Secure.calcch.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *