Bagaimana untuk Buang Search.youremailhub.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Search.youremailhub.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Search.youremailhub.com. Panduan Search.youremailhub.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Adakah anda sentiasa mendapat diarahkan ke laman web ini – Search.youremailhub.com? Jika anda berbuat demikian, ia bermakna bahawa hijacker jahat pelayar telah menyerang komputer anda. Sebaik sahaja parasit yang menetapkan sendiri pada penyemak imbas anda, ia akan meneruskan dengan mengubahsuai sebarang seting yang difikirkannya patut. Perampas diketahui supaya dapat mengambil kawalan penuh ke atas pelayar dijangkiti. Mereka boleh dengan mudah menggantikan Laman web dan enjin carian pilihan anda dengan halaman tersuai. Dalam kes ini, ia adalah tapak Search.youremailhub.com.

Perisian yang berniat jahat akan meneruskan dengan pengeboman skrin anda dengan pelbagai iklan yang mengganggu dan pop timbul yang mungkin membawa kepada laman web pihak ketiga yang mencurigakan. Untuk setiap klik yang anda membuat kandungan dinaikkan pangkat, pendapatan dijana untuk hacker dan halaman yang ditaja.

Untuk membuat iklan yang lebih menarik kepada mangsa hijacker itu akan menggunakan keupayaan khas untuk mendapatkan apa-apa data web berkaitan seperti penyemakan keputusan-keputusan sejarah dan Cari. Maklumat ini adalah sangat berharga kerana ia membantu parasit yang menyediakan kandungan pengiklanan yang disasarkan secara khusus bahawa pengguna adalah lebih cenderung untuk klik.

Remove Search.youremailhub.com
The Search.youremailhub.com Virus

Cara yang paling biasa pelayar hijacker pengagihan termasuk mesej e-mel spam, lampiran e-mel dan fail boleh laku, fail-fail torrent rosak, dijangkiti iklan dan pautan, freeware dan permintaan Kemaskini palsu. Jika anda mahu mempunyai kehadiran dalam talian yang selamat, anda perlu rajin. Perisian yang berniat jahat itu bergantung kepada kecuaian dan naif anda. Memberikan perhatian yang cermat terhadap apa yang anda klik pada pada internet.

Apabila anda memasang perisian yang anda muat turun daripada internet, kami amat mengesyorkan memilih untuk maju Custom/ jenis proses pemasangan. Ini akan memberikan anda akses untuk melihat kandungan penuh apa yang anda kira-kira untuk pasang pada PC anda. Jika anda melihat apa-apa perisian tambahan, ia adalah terbaik untuk membuang pilihan mereka. Malware sering menyembunyikan seperti memasang pepasangan pilihan yang tidak boleh dilihat jika anda memilih untuk pergi dengan cepat.

Jangan sekali-kali memandang rendah kuasa iklan. Pasti, mereka seolah tidak berbahaya sekali. Tetapi benda itu, bahawa anda tidak pernah tahu dengan pasti di mana mereka boleh membawa anda. Anda mungkin satu klik jauh dari yang dilencongkan ke laman web pihak ketiga yang berpotensi berbahaya. Inilah peluang yang sempurna bagi penjenayah siber melancarkan ancaman berbahaya pada komputer anda, serta kerana mencuri data peribadi seperti kata laluan, alamat IP, nombor kad kredit, akaun bank kelayakan, Login ID, dll

tidak jatuh ke dalam perangkap tersebut yang jahat! Sebaik sahaja anda mengesan kehadiran parasit ini mengganggu, anda perlu mengambil tindakan serta-merta terhadapnya! Jika anda tidak tahu bagaimana untuk berurusan dengan hijacker pelayar ini, di bawah perenggan ini anda akan mendapati arahan terperinci mengenai bagaimana untuk berjaya menghapuskan gejala ini daripada komputer anda.

Buang Search.youremailhub.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar Search.youremailhub.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *