Bagaimana untuk Buang Search SweetIM Virus (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Search SweetIM Virus

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Search SweetIM Virus. Panduan Search SweetIM Virus penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Adakah anda melihat halaman search.sweetim.com setiap kali anda membuka salah satu daripada penyemak imbas anda? Adakah Laman web ini mengambil tempat anda sebelumnya Laman web dan enjin carian? Jika ya, berita yang tidak baik. Anda berurusan dengan hijacker pelayar yang jahat. Penampilan search.sweetim.com adalah bukti itu. Jangkitan telah memasukkan Mesin anda dan paparan halaman ini adalah dengan cara mendedahkan dirinya kepada anda. Mengendahkan amaran itu.

Perampas Jangan membuat bagi penyewa yang menyenangkan. Mereka tidak berguna sama ada. Apa yang mereka lakukan adalah membuat kacau-bilau lengkap aktiviti pelayaran anda. SweetIM Cari adalah tidak terkecuali. Ia akan menyebabkan anda apa-apa tetapi masalah-masalah yang akan tumbuh pada kedua-dua nombor dan keterukan sebagai Pas masa. Jangan duduk diam menunggu untuk membolehkan ini berlaku. Jangkitan setiap pergi luar kawalan lambat laun dan kemudian worsens masalah anda. Jadi, mengambil tindakan terhadap perosak secepat mungkin. Laman web search.sweetim.com yang anda tahu. Sekali anda tempat itu, mula mencari tempat bersembunyi di hijacker dan Bilakah anda mencari di mana ia bersembunyi, keluarkan ia dengan serta-merta. Lebih cepat ia pergi dari sistem anda, lebih baik. Jika anda membiarkan ia kekal, ia tidak akan lama sebelum anda menyesal.

Search.sweetim.com yang menjadi teman dalam talian anda berterusan. Setiap kali anda begitu banyak sebagai sentuhan salah satu daripada penyemak imbas anda, laman web ada untuk menyambut anda. Ia juga menggantikan anda Laman web dan enjin carian dan anda terpaksa menggunakannya setiap kali anda ingin mencari sesuatu dalam talian. Masalahnya ialah search.sweetim.com tidak menjana hasil carian selamat dan tepat seperti yang diiklankan. Apa itu kebanyakannya menunjukkan anda akan ditaja, rosak pautan. Hacker di sebalik hijacker yang menggunakannya untuk meningkatkan trafik web untuk laman tertentu dan dengan demikian untuk mendapat wang melalui mekanisme membayar per klik. Dengan setiap seorang daripada anda klik pada link, anda mengisi poket crooks’. Tidak bunyi baik, Adakah ia?

Remove Search SweetIM Virus
The Search SweetIM Virus

Selain daripada itu tidak boleh dipercayai sampai keputusan, walaupun, anda juga lihat Tan sama seperti iklan tidak boleh dipercayai yang menjadi tujuan jahat yang sama. Anda klik, hacker mendapatkan wang. Yang lebih buruk, dengan mengklik, anda risiko memuat turun lebih banyak jangkitan pada mesin anda sudah dijangkiti. Perkara terakhir yang anda perlukan adalah lebih banyak perisian berniat jahat. PC anda sudah underperforming kerana ini satu-satu. Kepantasannya memperlahankan yang merangkak. Ia jika dibandingkan dengan sepanjang masa. Ia mengalami kemalangan. Ia dihidupkan semula. Penyemak imbas anda pembekuan. Walaupun sambungan Internet anda boleh menjadi tidak stabil. Semua ini terima kasih untuk Cari SweetIM. Bayangkan apa aktiviti-aktiviti dalam talian anda akan bertukar menjadi jika anda men-download lebih banyak serangga perosak. Jangan tolak nasib anda. Hapuskan hijacker tersebut dan mendapatkan harga kembali ke normal. Untuk berbuat demikian secara manual, gunakan panduan pemindahan kami di bawah.

Bagaimana pula anda akhirnya terlekat dengan Cari SweetIM? Penjelasan munasabah Tempahan adalah dengan hijacker tiba diberkas dalam atur cara lain. Adakah anda kerap memuat turun aplikasi percuma dari web? Kebanyakan pengguna lakukan. Tetapi kebanyakan pengguna juga apa yang membuang berhati-hati untuk angin semasa proses pemasangan. Ini adalah satu kesilapan besar dan inilah mungkin bagaimana anda mendapat dijangkiti. Adakah anda membaca terma dan syarat sebelum menerima mereka? Ini adalah satu kemestian! Pastikan anda tahu apa yang anda akan memberikan lampu hijau untuk dan tidak tergesa-gesa dengan menekan “selesai”.

Selain itu, sentiasa memilih seting tersuai dalam Pendeta Persediaan dan bukannya Standard orang. Dengan cara ini anda akan dapat melihat semua atur cara di samping itu disertakan yang bakal dipasang bersama-sama dengan program asal. Buang mereka. Anda mempunyai opsyen itu. “Bonus” sedemikian adalah biasanya berniat jahat dan anda tidak perlu mereka atas kapal. Mengalih keluarnya. Crooks berdoa untuk kecuaian anda seolah-olah anda cuai, anda Jangan sekali-kali akan mengambil masa untuk menyemak seluruh ikatan dan Semua tambahan akan dipasang secara automatik. Membuktikan mereka salah dan pastikan Mesin anda bebas virus.

Buang Search SweetIM Virus

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taip msconfigdan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Search SweetIM Virus dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *