Bagaimana untuk Buang Search.snowballsam.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Search.snowballsam.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Search.snowballsam.com. Panduan Search.snowballsam.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Jika tapak Search.snowballsam.com berterusan sebahagian daripada aktiviti harian anda yang dalam talian, kami ada berita buruk untuk anda. Laman ini merupakan tanda yang nyata masalah. Ia menunjukkan bahawa terdapat jangkitan siber dalam sistem anda. Ya, hijacker pelayar yang mengintai di suatu tempat di sudut PC anda, berleluasa yang menimbulkan kekacauan dan menyebabkan banyak masalah. Ini adalah apa perampas. Mereka tidak akan memberi manfaat kepada anda walaupun bagaimana mereka yang diiklankan.

Sebagai contoh, pihak Search.snowballsam.com lokasi mendakwa bahawa ia membantu anda mencari filem arus dalam talian. Ya, ini bunyi hebat dan ia akan menjadi besar jika ia adalah benar. Tetapi ia bukan. Perosak sedang cuba untuk menipu awda supaya menyimpannya atas kapal oleh berbohong kepada wajah anda. Tidak percaya dengan pembohongan. Hijacker itu adalah apa-apa tetapi membantu. Jika anda tidak menghapuskannya tepat pada masanya, ia juga boleh menguruskan menyebabkan beberapa kerosakan yang tidak boleh. Jangan mengambil risiko itu. Jangan berjudi dengan keselamatan anda. Sebaliknya, mencari di mana perosak memperdaya bersembunyi dan memotong dengan penginapan pendek. Lebih cepat anda mengalihnya keluar, lebih baik bagi kamu dan Keselamatan sistem anda. Jangan teragak-agak. Kelewatan membawa kepada penyesalan.

Seperti yang kami katakan, hijacker yang mendakwa bahawa ia membantu anda mencari dan menikmati filem arus dalam talian. Walau bagaimanapun, ia sebenarnya apakah ia merosakkan pengalaman menyemak lalu awda dengan memaksa tapak Search.snowballsam.com anda sepanjang masa dan lemas anda dengan iklan. Dengan cara ini, ia meningkatkan trafik web dan membantu syarikat pemaju yang memperoleh pendapatan pay per klik. Untuk setiap klik anda membuat pada iklan, hacker di sebalik adware yang dibayar. Anda menjadi penaja mereka. Namun, ada lagi. Apa-apa dengan hijacker paparan boleh dipercayai. Iklan yang tidak disahkan. Muka surat anda tanah, seperti yang anda lihat untuk diri sendiri, adalah tidak sah. Salah satu klik dan anda secara automatik memuat turun lebih banyak perisian perosak pada anda sudah dijangkiti dan mesin penderitaan. Adalah bahawa apa yang anda mahu?

Remove Search.snowballsam.com
The Search.snowballsam.com Virus

Hijacker yang anda sedang berurusan dengan sebab-sebab masalah cukup kerana ianya. Perkara terakhir yang anda perlukan adalah lebih banyak jangkitan. Jika anda mendapat jangkitan dengan lebih banyak perosak, Mesin anda tidak akan mampu untuk mengendalikan dan ia akan memecahkan selama-lamanya. Jangan biarkan yang berlaku. Tetapi ada sesuatu yang lain. Hijacker itu juga adalah membelakangkan privasi anda oleh mengintip anda dan mengumpul data sensitif yang ia kemudian menghantar kepada hacker di sebalik.

Privasi anda adalah berisiko. Bayangkan apa yang boleh berlaku jika orang yang tidak dikenali datang dengan agenda yang boleh dipersoalkan mendapatkan butir-butir peribadi anda. Tidak perlu untuk menjelaskan kesan-kesan yang mungkin, ada? Satu perkara yang pasti, walaupun. Hijacker yang telah pergi dan yang datang, lebih baik. Menghapuskannya. Mencari tempat bersembunyi yang dan membuangnya ASAP. Untuk berbuat demikian secara manual, sila ikuti panduan terperinci penyingkiran kami di penghujung artikel ini. Tidak berlengah-lengah. Hijacker yang menggunakan setiap saat untuk membuat kacau-bilau. Masa ini bukan rakan anda dalam situasi ini.

Bagaimana pula dengan hijacker memasukkan komputer anda? Tak disangkal lagi, perosak bergantung pada helah dan memperdaya kaedah untuk menjangkiti mangsa dengan. Ia Sembunyi di sebalik e-mel spam, rosak muka surat, pakej perisian percuma, pengemaskinian yang palsu, dan sebagainya. Tetapi yang paling penting, ia bersembahyang untuk anda tergesa-gesa, gangguan dan kecuaian. Tanpa mereka, tiada satu pun kaedah ini adalah cukup baik untuk bekerja.

Kecuaian anda adalah hacker apa perlu yang paling berjaya. Tidak membenarkan ia. Berhati-hati dan sentiasa melakukan wajar anda. Jangan tergesa-gesa pepasangan dan jangan lewatkan membaca terma dan syarat. Menjauhkan diri dari muka surat yang rendang dan jangan buka e-mel daripada orang-orang yang anda tidak tahu. Jangan membuat diri anda sasaran yang mudah dengan menjadi cuai. Dengan cara ini anda hanya membuat kerja penggodam yang lebih mudah.

Buang Search.snowballsam.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar Search.snowballsam.com daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Search.snowballsam.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *