Bagaimana untuk Buang Search.searchwtii.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Search.searchwtii.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Search.searchwtii.com. Panduan Search.searchwtii.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Penampilan berterusan tapak Search.searchwtii.com adalah berita buruk. Jika anda melihat sepanjang masa, kita akan menyesal untuk memaklumkan kepada anda bahawa Mesin anda adalah tidak lagi bebas-jangkitan. Ia menyorokkan hijacker pelayar, dipanggil Watch TV. Jangan biarkan diri anda ditipu oleh program ini. Ianya diiklankan sebagai berguna dan sah. Mengikut iklan tersebut, ia akan membantu anda menonton TV melalui Internet. Walau bagaimanapun, perosak jatuh ditembak pada janji ini.

Tidak percaya perkataan Search.searchwtii.com berkata. Tiada apa yang benar kecuali fakta bahawa anda berurusan dengan hijacker pelayar jahat yang perlu dikeluarkan dari mesin anda secepat mungkin. Adakah diri anda memihak dan menangguhkan pemindahan jangkitan tersebut. Semakin lama ia kekal, lebih banyak masalah yang anda hadapi. Mengambil tapak Search.searchwtii.com sebagai amaran dan mengendahkan ia. Mencari di mana hijacker itu bersembunyi dan menghilangkan darinya sebelum terlambat.

Perosak ini bukan sahaja tidak menyimpan janji-janjinya untuk meningkatkan pengalaman dalam talian anda tetapi ia benar-benar worsens mereka. Setiap kali anda membuka salah satu daripada penyemak imbas anda anda diganggu oleh tapak Search.searchwtii.com. Ia menjadi bayang-bayang dalam talian anda. Ia juga menggantikan anda Laman web dan enjin carian tanpa apa-apa kebenaran yang kamu dan menghalang anda daripada menukar mereka kembali. Apabila anda ingin menaip carian, anda terpaksa menggunakan enjin Search.searchwtii.com. Marilah kita mengingatkan anda, walaupun.

Remove Search.searchwtii.com
The Search.searchwtii.com Virus

Search.searchwtii.com yang tidak boleh dipercayai. Atau keputusan yang ia menunjukkan anda. Hacker di sebalik hijacker yang menggunakannya untuk meningkatkan trafik web untuk laman tertentu dan mendapatkan hasil membayar per klik. Setiap kali anda klik pada sesuatu, crooks yang dibayar. Anda menjadi penaja mereka tidak kira jika anda mahu atau tidak. Tetapi ada lagi. Dengan mengklik anda juga risiko menjadi lebih buruk keadaan anda dengan memuat turun lebih banyak jangkitan dalam sistem anda.

Apa-apa dengan hijacker paparan boleh dipercayai. Satu klik pada pautan rosak atau iklan dan anda menjemput lebih banyak perosak pada mesin anda sudah dijangkiti dan underperforming. Perlu diingat bahawa PC anda sudah menderita kerana diam-diam hijacker tunggal ini. Kepantasannya memperlahankan yang merangkak. Ia mengalami kemalangan dan membeku. Apl anda gagal untuk dimuatkan. Sambungan Internet anda adalah lemah. Memang mimpi ngeri. Dan seperti ini adalah tidak mencukupi, dengan hijacker juga mengintip anda, mengumpul data sensitif dan menghantarnya ke cybercriminals yang diterbitkan. Jangan biarkan pergi ini melainkan jika anda mahu menjadi mangsa imbasan kewangan atau malah kecurian identiti. Gunakan panduan pemindahan kami di bawah dan menyingkirkan hijacker dengan serta-merta. Apa anda perlu lakukan adalah mengikuti langkah dalam arahan yang tepat diberikan dan tidak lama lagi cukup Mesin anda akan bebas-jangkitan sekali lagi.

Bagaimana pula dengan hijacker masukkan? Salah satu senario Tempahan munasabah adalah bahawa hijacker yang tiba bersama untuk atur cara yang lain, yang anda muat turun dan dipasang pada PC anda. Teknik perisian pengikata ini agak popular di kalangan penggodam kerana ia sangat berkesan. Namun, ianya hanya berkesan kerana pengguna tidak memberi perhatian semasa proses pemasangan. Apabila anda memasang perisian, memilih seting lebih maju dalam Pendeta Persediaan dan bukannya orang-orang yang asas. Dengan cara ini, anda boleh semak pakej keseluruhan program dengan program serta membuang pilihan Semua tambahan sebelum menamatkan pemasangan. Jika anda melangkau langkah ini, Semua apps Selain itu dilampirkan dipasang pada PC anda secara automatik dan anda terpaksa berurusan dengan mereka nanti. Menjimatkan masalah dan menghalang mereka daripada memasuki di tempat pertama. Ini adalah pilihan yang lebih mudah.

Buang Search.searchwtii.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar Search.searchwtii.com daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Search.searchwtii.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *