Bagaimana untuk Buang Search.searchvfr.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Search.searchvfr.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Search.searchvfr.com. Panduan Search.searchvfr.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Adakah anda melihat halaman Search.searchvfr.com setiap kali anda melayari Internet? Adakah anda mendapatkan diarahkan kepadanya tanpa henti? Jika ya, tiada kami ada berita buruk untuk anda. Mesin anda menyorokkan jangkitan. Yang pelayar hijacker, untuk lebih speisifik. Penampilan berterusan Search.searchvfr.com adalah bukti itu. Menerimanya sebagai amaran yang sebenarnya, dan mengendahkan ia. Hijacker ini tidak mungkin parasit paling berbahaya di luar sana tetapi ia tidak berbahaya sama ada.

Kita belum menghadapi jangkitan mengundang pelbagai persoalan lagi, dan kemungkinan anda belum baik. Ini adalah semata-mata kerana ada perkara. Setiap ancaman siber menyebabkan kemudaratan, ada lebih daripada orang lain, dan masing-masing yang akhirnya menjadi luar kawalan. Hijacker anda terjebak dengan juga akan mendapat keluar dari tangan jika anda tidak mengambil langkah segera terhadapnya. Lebih banyak masa anda berikan ia dalam sistem anda, lebih banyak masa yang ia telah menimbulkan masalah. Dan ia akan. Sesetengah dari kerosakan boleh juga bertukar menjadi tidak boleh ditarik balik dan dengan akibat yang serius. Sebaik sahaja anda mengesan tapak Search.searchvfr.com, Akta. Mencari di mana dengan hijacker jahat bersembunyi dan keluarkan ia dengan serta-merta. Ia tidak akan memberi manfaat kepada anda dalam apa jua cara. Sebaliknya. Itulah sebabnya mengapa ia telah pergi!

Remove Search.searchvfr.com
The Search.searchvfr.com Virus

Sebaik sahaja memasuki perosak, ia dengan serta-merta menggantikan anda Laman web dan enjin carian dengan domain sendiri. Search.searchvfr.com menjadi bayang-bayang dalam talian anda. Setiap kali anda yang begitu banyak dan sentuh satu daripada penyemak imbas anda, laman web ada untuk menyambut anda. Adakah anda luluskan suis ini? tidak! Anda juga tidak dimaklumkan Ia dilaksanakan. Itulah bagaimana hijacker yang berfungsi. Ia tidak perlu mendapatkan kebenaran anda. Ia bertindak sebagaimana yang difikirkannya patut. Tetapi anda yang menderita daripadanya. Selain Search.searchvfr.com sebagai teman dalam talian anda berterusan, anda juga akan dihujani dengan pelbagai iklan. Walaupun halaman yang digunakan untuk menjadi bebas iklan kini berat pada kain rentang, kupon, tawaran, tawaran, dan lain-lain. Melayari laman web biasanya menjadi satu tugas yang mustahil. Iklan merengsa adalah sangat mengganggu dan mereka tumbuh di nombor yang setiap satu hari yang berlalu. Walau bagaimanapun, terdapat lebih banyak.

Sekarang bahawa hijacker itu kawalan penyemak imbas anda, anda sentiasa terdedah kepada risiko perisian berniat jahat. Apa-apa yang boleh dipercayai. Anda lihat Tan jahat halaman, pautan, dan iklan dan anda tidak tahu yang selamat dan yang tidak. Satu klik pada iklan yang rosak, misalnya, boleh menyebabkan lebih banyak perisian berniat jahat yang memasuki Mesin anda. Tetapi seperti yang kami katakan, anda tidak boleh memberitahu mereka apart. Ini meninggalkan anda dengan dua pilihan: mempertaruhkan menjangkiti lebih semasa sentiasa diganggu atau tidak menggunakannya pada setiap mesin anda. Kedua-duanya mereka kedengaran hebat, Adakah ia? Berikut adalah satu pilihan yang bukan sahaja kedengaran baik tetapi juga adalah salah satu yang sesuai. Keluarkan hijacker itu dan mengembalikan kawalan ke atas aktiviti-aktiviti dalam talian anda. Sebaik sahaja anda menghilangkan perosak, segala-galanya akan kembali kepada normal. Jangan berlengah-lengah. Ikut panduan pemindahan kami di penghujung artikel ini dan Bersihkan PC anda selama-lamanya.

Bagaimana pula dengan hijacker masukkan? Senario Tempahan munasabah adalah jangkitan tiba diberkas dalam atur cara lain. Perisian pengikata teknik ini begitu berkesan dan popular kerana kebanyakan pengguna cenderung untuk membuang amaran kepada angin apabila memasang atur cara. Tidak membuat kesilapan itu. Pastikan anda telah membaca terma dan syarat sebelum menerima mereka. Jangan tergesa-gesa ke klik “Ya” atau “Saya bersetuju”. Cuai adalah hacker berdoa untuk yang paling. Tidak memberi. Jangan membuat diri anda sasaran yang lebih mudah dengan menjadi cuai. Adakah wajar anda. Memilih seting tersuai yang memberi anda kawalan penuh ke atas proses pemasangan dan anda dapat melihat jika terdapat beberapa aplikasi “tambahan” yang anda tidak maksudkan untuk memasang. Jika ada, Buang mereka. Kemudian, anda masih boleh selesai memasang atur cara yang anda pada asalnya dirancang untuk menubuhkan.

Buang Search.searchvfr.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar Search.searchvfr.com daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taip msconfigdan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Search.searchvfr.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *