Bagaimana untuk Buang Search.searchquco.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Search.searchquco.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Search.searchquco.com. Panduan Search.searchquco.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Search.searchquco.com merupakan halaman yang berniat jahat. Jika ia muncul di skrin anda setiap kali anda pergi ke dalam talian, berita yang buruk. Terdapat jangkitan siber dalam sistem anda yang memaksa tapak anda. Yang pelayar hijacker, untuk lebih speisifik. Dan dalam kes anda tertanya-tanya, Ya, anda berada dalam bahaya. Perampas adalah berbahaya, manipulasi, meddlesome dan menjengkelkan. Salah satu hos akan membawa kepada apa-apa tetapi masalah dan rungutan.

Pastikan anda mengambil langkah-langkah yang cepat dan mencukupi terhadap serangga perosak ini. Semakin lama ia kekal, yang lebih teruk keadaan anda mendapat. Mengambil paparan Search.searchquco.com sebagai tanda amaran yang sebenarnya, dan mengendahkan ia. Mencari di mana hijacker yang mengintai dan menghapuskannya dengan serta-merta. Jangan sia-siakan masa tertanya-tanya anda adalah pemotongan dengan cara yang betul untuk pergi. Ia pasti adalah. Jika hijacker yang berbahaya dan berguna, ia tidak akan mempunyai telah dikategorikan sebagai ahli keluarga perisian berniat jahat. Akta sebelum ia adalah terlalu lambat. Perosak perlu pergi secepat mungkin.

Dengan hijacker jahat membuat berantakan dari harga keseluruhan pengalaman. Sebaik sahaja ia masuk, segala-galanya pusing terbalik. Halaman Search.searchquco.com menjadi rakan dalam talian dan anda melihatnya di setiap sudut. Ianya sentiasa ada pada skrin anda. Ia juga menggantikan anda Laman web dan enjin carian belakang anda dan tidak kira apa yang anda lakukan, anda tidak boleh mengundurkan rombakan. Tetapi jangan gunakan Laman ini sebagai enjin carian. Ianya tidak boleh dipercayai. Kebanyakan daripada hasil yang anda akan melihat akan selamat juga. Sebahagian daripada mereka adalah lebih jahat iklan, walaupun mereka tidak ditandakan seperti itu. Melayari laman web menjadi sangat berisiko.

Remove Search.searchquco.com
The Search.searchquco.com Virus

Jika anda klik pada yang rosak pages/ link/ iklan, anda berdepan dengan risiko memuat turun lebih banyak malware pada mesin anda. Bukan untuk menyebut bahawa anda mesti mempunyai saraf keluli untuk meletakkan dengan semua pencerobohan perosak membaling pada anda. Ia mengganggu mengganggu setiap satu dalam talian anda membuat. Anda adalah tidak juga dapat menonton video atau menyemak e-mel anda tanpa dilencongkan ke Laman rendang atau dihujani dengan iklan. Ini adalah Apakah hijacker itu. Ia ruins aktiviti dalam talian anda dan membuat anda Elakkan menggunakan PC anda sendiri. Tidak perlu dikatakan, mengelakkan ini tidak menyala selama-lamanya.

Anda akan memerlukan Mesin anda lagi. Tapi selagi hijacker yang kekal, ianya tidak selamat untuk digunakan. Yang adalah mengapa keluarkan ia dengan serta-merta. Sebaik sahaja ia pergi, tidak akan ada lebih banyak Search.searchquco.com, iklan, pelencongan dan gangguan lain. Akta sebelum hijacker yang berlaku luar kawalan dan menjadi lebih sukar untuk dikesan dan dihapuskan. Untuk menyingkirkan ia secara manual, menggunakan panduan pemindahan kami di penghujung artikel ini. Memang terperinci dan mudah untuk diikuti. Anda sepatutnya tiada masalah berurusan dengan perosak dalam masa yang singkat.

Bagaimana pula anda dijangkiti dengan hijacker ini? Tak disangkal lagi, salah satu kaedah yang paling popular dan biasa digunakan antara semua jangkitan adalah kaedah perisian pengikata kononnya. Penggodam sering melampirkan perisian berniat jahat kepada program-program lain dan pengguna melakukan yang lain dengan tidak memberi perhatian apabila memasang atur cara ini. Ini adalah mungkin bagaimana anda dapat dijangkiti juga. Jika anda mahu untuk mengelakkan perkara ini dari berlaku lagi, sentiasa memilih seting tersuai dalam Pendeta Persediaan. Mereka memberi anda peluang untuk melihat jika terdapat beberapa apps yang Selain itu dilampirkan untuk ikatan sebelum menamatkan pemasangan. Jika tiada, padam kesemuanya.

Pilihan Standard tidak memberikan anda peluang sebegini. Di bawah mereka, Semua tambahan dipasang secara automatik dan kemudian anda tersekat dengan jangkitan. Jangan biarkan ini berlaku. Sedikit tambahan masa dan perhatian boleh menjimatkan anda Tan isu-isu pada masa hadapan.

Buang Search.searchquco.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Search.searchquco.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *