Bagaimana untuk Buang Search.searchcfpdf.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Search.searchcfpdf.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Search.searchcfpdf.com. Panduan Search.searchcfpdf.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Halaman Search.searchcfpdf.com adalah berita buruk bagi sistem anda. Ia berterusan penampilan bermaksud bahawa Mesin anda tidak lagi bebas-jangkitan. Anda mempunyai hijacker atas kapal dan di Search.searchcfpdf.com merupakan tanda yang nyata itu. Ianya bukan jangkitan itu sendiri. Tidak, hijacker tersebut adalah satu program yang akan nama menukar PDF percuma. Ia adalah sebuah aplikasi berniat jahat yang berdusta kepada wajah anda. Tidak percaya perkataan yang dikatakan. Seperti namanya, aplikasi ini mendakwa bahawa ia membantu anda menukarkan fail yang berbeza. Malangnya, ia tidak ada perkara yang. Ia adalah sebuah pelayar hijacker supaya tidak menjangkakan ia akan memberi manfaat kepada anda atau sistem anda.

Perampas akan manipulasi. Mereka cuba untuk menipu awda supaya mempercayai mereka dan jika anda berbuat demikian, mereka mengambil kesempatan penuh. Jangan biarkan menukar percuma PDF melakukan perkara yang sama. Sebaik sahaja anda perhatikan tapak Search.searchcfpdf.com, menerimanya sebagai amaran itu dan, yang paling penting, mengendahkan. Mula mencari tempat bersembunyi di hijacker dan keluarkannya atas penemuan. Lebih cepat ianya hilang, lebih baik. Jika anda membiarkan ia kekal, ia tidak akan lama sebelum anda kesal keputusan itu. Jangkitan tidak mempunyai tempat dalam sistem anda.

Sebaik sahaja hijacker yang telah memasuki PC, masalah mula mencurah. Pertama sekali, halaman Search.searchcfpdf.com menjadi bayang-bayang dalam talian anda dan tidak kira apa yang anda lakukan, anda tidak mampu membuangnya. Tapak yang jahat walaupun menggantikan anda sebelumnya Laman web dan enjin carian belakang anda dan menghalang anda daripada keruntuhan yang reshuffle. Selain itu, setiap kali anda begitu banyak sebagai sentuhan salah satu daripada penyemak imbas anda, halaman ada untuk menyambut ia.

Apabila anda membuka tab baru, laman web ini ada juga. Apabila anda menaip carian, anda akan menemuinya antara keputusan. Ia adalah di mana-mana, sepanjang masa. Ini adalah kerana hijacker dalam pasukan anda. Namun, Search.searchcfpdf.com bukanlah masalah anda sahaja. Oh, tidak. Jahat perosak mempunyai banyak di kedai untuk anda. Selain daripada Laman ini rendang, anda akan diarahkan untuk banyak lagi.

Remove Search.searchcfpdf.com
The Search.searchcfpdf.com Virus

Di samping itu, keseluruhan skrin anda benar-benar dilindungi dalam pelbagai bentuk dan bentuk. Anda lihat banner, kupon, tawaran, tawaran, teks, pop-up, iklan video dan lain-lain dan sebagainya. Ia bukan sahaja sangat menjengkelkan, tetapi juga amat berbahaya. Dengan hijacker atas kapal, anda akan jauh lebih cenderung untuk terdedah kepada korup iklan yang menyampaikan kandungan yang berniat jahat. Satu klik pada iklan tersebut dan anda secara automatik memuat turun lebih banyak perisian berniat jahat pada komputer anda telah dijangkiti.

Jangan berfikir bahawa anda boleh mengelak daripada iklan tersebut. Mungkin pada mulanya, tetapi mereka menjadi lebih dan lebih dalam nombor dengan setiap hari dan lambat laun anda akan klik. Satu-satunya cara untuk menghalang mereka daripada muncul adalah untuk membuang sumber, aka hijacker. Sebaik sahaja anda menghilangkan perosak, pengalaman menyemak imbas anda akan kembali seperti biasa dan anda akan dapat melayari web tanpa ketakutan malar dijangkiti. Jangan teragak-agak, menghapuskan hijacker menukar PDF percuma sekarang!

Bagaimana pula anda dijangkiti dengan wabak ini? Well, seperti yang anda lihat, hijacker ini adalah satu program yang bermakna ia tidak boleh masuk tanpa kebenaran anda. Tiada kebenaran, tidak kemasukan. Sederhana seperti itu. Ini juga bermakna bahawa pada satu masa nanti anda memberi lampu hijau perosak. Ini tidak menghairankan. Jangkitan tidak meminta secara terbuka. Ia Sembunyi di sebalik taktik rumit dan cuba dupe anda. Jika anda ingin Pastikan Mesin anda selamat, anda perlu menjadi lebih prihatin. Adakah wajar anda dan akan lebih berhati-hati apa yang anda memberi kebenaran untuk. Jangkitan tidak meminta straightforwardly atau datang dengan slogan “malware yang berbahaya”. Tidak, anda perlu memikirkan yang anda sendiri, sebaik-baiknya sebelum menjemput untuk masuk PC anda. Tidak akan cuai. Lebih berwaspada.

Buang Search.searchcfpdf.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Search.searchcfpdf.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *