Bagaimana untuk Buang Search.lavradoor.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Search.lavradoor.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Search.lavradoor.com. Panduan Search.lavradoor.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Adakah anda perasan perubahan aneh pada penyemak imbas anda bahawa anda mempunyai memori tidak pernah mengizinkan? Mempunyai laman web, Laman tab baru dan enjin carian anda telah digantikan oleh Search.lavradoor.com Laman web? Kami benci menjadi Rasul berita yang kurang baik, tetapi ia kelihatan seperti komputer telah menyusup dengan hijacker pelayar. Ia mempunyai kuasa untuk mengubah suai seting pelayar anda, serta memasang mencurigakan pelanjutan dan bar alat itu dengan cara tidak berguna.

Aktiviti utama di hijacker untuk membedil mangsa dengan pelbagai iklan yang mengganggu dan pop-up yang sering dalam bentuk tawaran eksklusif dan jualan, tawaran istimewa dan kupon, berkelip mesej palsu Kemaskini permohonan, dan sebagainya

kerana Search.lavradoor.com boleh mendapatkan web maklumat seperti sejarah pelayar, tabiat dan pertanyaan carian walaupun, ia akan menjadi sangat mudah bagi perosak ini untuk menjana jenis iklan yang pengguna adalah paling berkemungkinan untuk klik. Matlamat utama jenis perisian berniat jahat ini adalah untuk mencipta pendapatan PPC (Pay Per klik).

Remove Search.lavradoor.com
The Search.lavradoor.com Virus

Cara-cara yang paling biasa hijacker pengagihan adalah pakej perisian, pengemaskinian palsu, pautan meragukan dan iklan, e-mel spam, dan lain-lain jika anda ingin mengelakkan pelayar anda dirampas, ada beberapa perkara yang boleh anda lakukan untuk melindungi diri anda daripada jangkitan pada masa hadapan.

Kami mengesyorkan memilih sebuah pepasangan maju Custom/ apabila anda memuat turun perisian dari internet. Dengan cara ini anda boleh hanya Buang mana-mana program atau aplikasi yang anda dapati mengesyaki tidak pernah mahu untuk memuat turun untuk bermula dengan.

Selain itu, kami menyarankan semua pengguna untuk memastikan mereka mendapat mereka kemas kinian perisian dari sumber yang boleh dipercayai dan berlesen sahaja. Mempercayai tetimbul rawak yang menggesa anda untuk memaklumkan satu program pada komputer anda boleh membuktikan untuk menjadi berbahaya. Anda perlu menjadi begitu berhati-hati apabila anda stumble pop timbul rambang dan iklan. Anda tidak tahu apa yang mungkin berselindung di sebalik mereka.

Manakala perampas pelayar tidak dianggap sangat berbahaya, mereka mesti tidak boleh dipertikaikan lagi. Iklan yang dihasilkan oleh hijacker ini boleh bertukar menjadi sumber-sumber yang dijangkiti yang bertujuan untuk membuka backdoors untuk hacker, dalam usaha mereka untuk mencuri data peribadi dan berkongsi dengan lain-lain pihak ketiga untuk keuntungan. Bukan itu sahaja, anda mungkin jatuh ke dalam perangkap lain virus.

Perampas pelayar adalah bukan sesuatu yang anda mahu untuk komputer anda. Anda mesti mengalih keluar mereka dari komputer anda sebaik sahaja anda mengesan kehadiran mereka pada PC anda. Kami boleh membantu anda dalam tugas ini. Hanya ikut arahan terperinci kami di bawah.

Buang Search.lavradoor.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar Search.lavradoor.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *