Bagaimana untuk Buang Search.hyourfreeonlineformspop.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Search.hyourfreeonlineformspop.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Search.hyourfreeonlineformspop.com. Panduan Search.hyourfreeonlineformspop.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Paparan berterusan halaman Search.hyourfreeonlineformspop.com adalah berita buruk bagi sistem anda kesejahteraan hidup. Laman web ini menunjukkan kewujudan ancaman siber. Terdapat hijacker pelayar pada mesin anda akan nama anda percuma borang dalam talian, mengintai di dalam bayang-bayang dan punca masalah. Tidak membenarkan ia terus atas apa-apa lagi. Sekali anda tempat tapak Search.hyourfreeonlineformspop.com, menerima hakikat anda telah dijangkiti dan mula mencari jalan keluar.

Perampas Jangan menjadikan sahabat yang menyenangkan. Sebaliknya. Mereka adalah tetamu yang dahsyat dan apa yang mereka lakukan ia menyebabkan masalah selepas masalah. Juga, semakin banyak yang mereka katakan, masalah ini menjadi lebih teruk. Adakah diri anda memihak dan memotong perosak di penginapan pendek. Ia tidak pernah bertujuan untuk memberi manfaat kepada anda dalam apa jua cara supaya tidak percaya satu perkataan, ia berkata. Memang semua pembohongan. Menurut para pemaju, borang-borang dalam talian percuma yang anda menyediakan akses mudah ke pelbagai bentuk dokumen boleh dicetak. Ya, ini kedengaran berguna tetapi ianya tidak benar. Ianya hanya topeng supaya tidak jatuh ke dalam perangkap para penggodam. Mengambil tindakan terhadap aplikasi memperdaya dan keluarkannya sebelum terlambat.

Memasuki hijacker di belakang anda tetapi sekali, ia adalah mustahil untuk tidak perasan kehadirannya. Menyemak imbas anda mengalami perubahan ketara dan bukannya untuk lebih baik. Bagi satu, anda tidak boleh menghilangkan tapak Search.hyourfreeonlineformspop.com, yang menjadi bayang-bayang dalam talian anda. Nampaknya setiap kali anda begitu banyak seperti sentuhan salah satu daripada penyemak imbas anda sebelum ini boleh dipercayai. Ia ada apabila anda membuka tab baru. Ia adalah antara keputusan apabila anda menaip dalam carian. Ia juga mudah didapati. Ia juga mengambil tempat-tempat yang sebelumnya Laman web dan enjin carian anda tanpa meminta kebenaran anda. Anda hanya membuka pelayar anda satu hari nanti untuk mengetahui bahawa rombakan telah telah dilaksanakan. Ini adalah bagaimana hijacker yang berfungsi. Ia tidak pernah meminta kelulusan anda dengan membuat perubahan. Ia tidak apa-apa it yang difikirkan sesuai dan pendapat anda kekal relevan.

Remove Search.hyourfreeonlineformspop.com
The Search.hyourfreeonlineformspop.com Virus

Bayangkan apa yang reshuffles ini dilakukan untuk aktiviti-aktiviti dalam talian anda. Segala-galanya pusing terbalik. Anda tidak boleh membuat satu langkah dalam talian tunggal tanpa hijacker yang sentiasa bersedia untuk campur tangan. Semua ini, sudah tentu, mempunyai kesan. Worsens prestasi enjin anda. PC anda mula kemalangan dan pembekuan sering. Bahkan, ia dihidupkan semula tanpa amaran. Sesetengah apl anda mengambil selama-lamanya untuk memuatkan jika mereka beban yang tinggi. Walaupun sambungan Internet anda menjadi tidak stabil.

Semua ini kerana dengan hijacker jahat. Ia merupakan satu untuk menyalahkan. Persoalannya ialah Adakah anda akan biarkan ia terus merosakkan pengalaman dalam talian anda atau anda akan mengambil perkara-perkara yang ke tangan sendiri dan keluarkan sekali dan untuk semua. Kami mencadangkan anda melakukan kedua. Jika tidak, masalah anda akan terus di menjadi lebih buruk ke titik anda mula mengelakkan menggunakan PC anda sendiri. Jangan biarkan yang berlaku. Gunakan panduan pemindahan kami di bawah dan Bersihkan PC anda selama-lamanya.

Bagaimana pula dengan hijacker masukkan? Ia tidak muncul daripada blue walaupun ia mungkin kelihatan begini. Perosak memasuki Mesin anda melalui tipu muslihat dan memperlihatkan. Ia menggunakan taktik diam-diam. seperti pakej perisian percuma, mesej e-mel spam, rosak muka surat, muat turun yang tidak dikenal pasti punca, pengemaskinian palsu, tetap cerdik, iklan yang berniat jahat, dan sebagainya. Jika anda ingin melindungi diri anda daripada jangkitan lain, anda perlu lebih berhati-hati. Jangan buang berhati-hati untuk angin apabila anda berada dalam talian. Berhati-hati apa yang anda klik pada dan Laman mana yang anda lawati. Sentiasa membaca apa yang anda bersetuju untuk. Jangkitan semua berdoa untuk kecuaian anda. Geran. Memilih tanaman. Ia memastikan jangkitan jauhnya. Kecuaian menjemput mereka in.

Buang Search.hyourfreeonlineformspop.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar Search.hyourfreeonlineformspop.com daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Search.hyourfreeonlineformspop.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *