Bagaimana untuk Buang Search.gmx.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Search.gmx.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Search.gmx.com. Panduan Search.gmx.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Penampilan halaman Search.gmx.com adalah berita buruk bagi sistem anda. Ia menunjukkan kehadiran jangkitan siber. Ya, anda sedang dijangkiti dengan hijacker pelayar dan lebih cepat anda bertindak terhadapnya, lebih baik. Menerima paparan berterusan Search.gmx.com sebagai tanda amaran ia dan mengendahkan ia. Sebaik sahaja anda mengesan ia mengambil alih penyemak imbas anda sebelum ini boleh dipercayai, mengambil langkah-langkah. Perampas adalah bukan sesuatu yang anda akan nikmati setelah atas kapal. Mereka adalah meddlesome, berniat jahat, berbahaya dan menjengkelkan. Yang anda terjebak dengan adalah tidak berbeza. Mencari di mana ia menyembunyikan secepat mungkin dan menghapuskannya sebelum worsens keadaan anda. Inilah yang anda boleh mengambil tindakan. Bawa sekarang. Perosak menggunakan setiap saat atas kapal untuk merosakkan sistem anda dan menyebabkan kerosakan. Jangan berikan lebih banyak masa untuk berbuat demikian. Mencari di mana ia bersembunyi dan menghapuskannya dengan serta-merta. Kelewatan membawa kepada penyesalan.

Berikutan pemasangan yang berjaya, jangkitan ini tidak membazir bila-bila masa. Ia akan mula membuat kacau-bilau besar. Segalanya bermula dengan pengalaman menyemak lalu awda yang bertukar menjadi mimpi ngeri. Setiap kali anda berada dalam talian, anda melihat halaman Search.gmx.com. Ia juga mudah didapati. Anda tidak boleh membuat satu langkah dalam talian tunggal tanpa mengganggu. Ia ada apabila anda membuka tab baru. Ia ada apabila anda menaip dalam carian. Anda mendapatkan diarahkan kepadanya sepanjang masa. Laman web juga menggantikan anda Laman web dan enjin carian belakang anda. Tapi itu tidak semua. Skrin anda itu juga dilitupi dengan semua jenis iklan. Anda lihat banner, kupon, tawaran, tawaran, teks, video iklan, dan sebagainya. Walaupun halaman yang digunakan perlu ad-percuma tidak menekankan pop-up. Bayangkan anda mendapat apa-apa kerja dalam talian yang dilakukan dalam keadaan sedemikian. Adalah mustahil.

Remove Search.gmx.com
The Search.gmx.com Virus

Iklan muncul sepanjang masa, kenalan dan menyekat kandungan halaman-halaman. Kadang-kadang mereka kelihatan betul-betul di bawah kursor tetikus anda. Jika anda klik, anda memburukkan masalah anda. Iklan ini tidak boleh dipercayai. Kebanyakan mereka adalah ditaja dan menyampaikan lebih banyak jangkitan. Satu klik adalah semua yang diperlukan untuk anda menjemput lebih banyak perosak pada PC anda. Jangan klik apa-apa. Dengan hijacker atas kapal, anda sentiasa terdedah kepada risiko perisian berniat jahat. Aktiviti-aktiviti dalam talian anda akan memusnahkan dengan berkesan. Namun, aktiviti luar talian anda juga turut terjejas.

Kerana diam-diam dengan hijacker, Mesin anda mula underperform. Ia mengalami kemalangan dan membeku sering. Ia dihidupkan semula tanpa amaran. Ia mula menghadapi masalah yang memaparkan kandungan apa-apa dengan betul. Hijacker yang pada dasarnya menghalang anda daripada menggunakan Mesin sendiri di mahupun di luar talian. Jangan letakkan dengan itu. Gunakan panduan pemindahan kami di bawah dan menyingkirkan perosak ASAP. Lebih cepat anda mengalihnya keluar, lebih baik. Tidak teragak-agak. Bertindak sekarang!

Bagaimana pula dengan hijacker masukkan? Sebagai permulaan, halaman Search.gmx.com muncul hanya kerana hijacker yang memaksanya pada anda. Tetapi hijacker sendiri sudah dalam sistem anda. Bagaimana pula ia sampai ke sana? Ia dipasang. Oleh anda. Anda mungkin tidak mengingati memasang perosak ini dan ini adalah perkara biasa. Ia ditipu anda. Ia tidak mendedahkan dirinya pada permulaan untuk dupe anda. Jelas sekali, ia berjaya dengan hanya kerana kau terlalu cuai notis apa-apa.

Hijacker yang mungkin telah diikat dengan satu lagi program yang anda dimuat turun dan dipasang pada PC anda. Walau bagaimanapun, anda telah tergesa-gesa dan tidak mengambil masa untuk membaca terma dan syarat seperti yang anda sepatutnya. Anda klik “Saya terima” serta-merta, tidak anda? Ini adalah satu kesilapan besar. Jangan biarkan ia berlaku lagi. Teknik perisian pengikata ini hanya berkesan kerana kecuaian pengguna. Ingat bahawa untuk masa akan datang anda memutuskan untuk memasang sesuatu pada PC anda.

Buang Search.gmx.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar Search.gmx.com daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Search.gmx.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *