Bagaimana untuk Buang Search Bay Extension | Dikemaskini

PUP

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Search Bay Extension. Panduan Search Bay Extension penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

Di Search Bay Extension adalah tidak berguna. Plugin ini jatuh di bawah naungan program-program yang berpotensi tidak diingini PUPs. Walau bagaimanapun, perkataan “berpotensi” adalah tidak benar-benar perlu. Search Bay Extension adalah pasti berniat jahat dan tiada tempat telah melekat pada penyemak imbas anda. Jika anda mempunyai, anda mesti mengambil tindakan serta-merta. Anak anjing yang tidak adalah sesuatu yang anda suka mempunyai atas kapal. Ia menyebabkan apa-apa masalah dan sakit kepala. Segala-galanya bertukar terbalik dan anda tidak lagi mampu untuk melayari web dengan selamat dan tenang. Adakah diri anda memihak dan mengalih keluar sambungan sial secepat mungkin. Ia tidak pernah bertujuan untuk memberi manfaat kepada anda dalam apa-apa jenis cara. Sebaliknya. Ia hanya dicipta oleh crooks dengan agenda-agenda jahat. Tidak menjadi sebahagian daripada skim mereka. Sebaik sahaja anda mengesan abended di Search Bay Extension untuk penyemak imbas anda sebelum ini boleh dipercayai, mula mencari jalan keluar. Lebih banyak anda berlengah-lengah, mendapat keadaan anda yang teruk. Mengambil perkara-perkara yang ke tangan sendiri dan melindungi komputer anda daripada wabak ini.

Di akhir artikel ini, anda akan menemui panduan terperinci penyingkiran yang akan membantu anda menyingkirkan Search Bay Extension selama-lamanya. Jika anda memilih penyelesaian yang automatik, anda juga boleh memuat turun program anti-malware baik untuk mendapatkan pekerjaan yang dilakukan untuk anda. Anda mempunyai pilihan tetapi anda tidak mempunyai banyak masa. Jadi mana-mana opsyen yang anda pilih, hanya Pilih cepat. Kelewatan membawa kepada penyesalan.
Sebaik sahaja Search Bay Extension mendapat melekat pada penyemak imbas anda, semuanya berubah. Perosak membuat kacau-bilau lengkap pengalaman pelayaran anda. Semua secara mengejut, sebelumnya Laman web dan enjin carian anda mendapatkan digantikan dengan domain boleh dipersoalkan lagi. Dari saat ini, hasil carian yang anda tidak boleh dipercayai. Anak anjing itu membobrokkan mereka. Laman cerdik membayar banyak wang untuk link mereka yang akan dipaparkan di bahagian atas. Jika anda klik, anda boleh memburukkan lagi keadaan anda.

Selain itu, Terdapat banyak entri palsu antara keputusan anda. Entri ini adalah iklan sebenarnya pihak ketiga tetapi mereka tidak ditandakan seperti itu. Lebih sering daripada tidak, mereka yang berniat jahat. Anda tidak tahu yang selamat dan yang rosak. Tidak kecuali anda klik dan klik adalah terlalu banyak risiko. Menipu diri sendiri untuk berfikir bahawa semua, walaupun. Sudah tentu, tidak. Selain merosakkan hasil carian anda, anak anjing tersebut juga injects halaman yang anda lawati dengan Tan iklan lain. Anda lihat banner, kupon, tawaran, tawaran, dan lain-lain dan sebagainya. Tidak mempercayai iklan ini. Hacker di sebalik Search Bay Extension adalah selepas wang anda. Mereka cuba untuk memikat anda ke dalam membeli-sedia ada produk, perisian berniat jahat, overprices barang-barang, dan lain-lain. Klik pada apa-apa kecuali kamu hendak memburukkan lagi masalah anda sudah buruk. Mengalih keluar sambungan ASAP. Sebaik sahaja anda lakukan, segala-galanya akan kembali kepada normal. Lakukannya sekarang!

Bagaimana pula anda tersekat dengan di Search Bay Extension? Utiliti ini digunakan untuk muat turun yang rasmi daripada di Chrome Web Store tetapi ini ini bukan lagi kes tersebut. Pada masa ini, anak anjing yang akan diedarkan melalui kaedah diam-diam.. Ia akan bergerak di web diikat dalam atur cara lain atau bersembunyi di tetap tidak dikenal pasti. Ia juga merebak melalui malvertising. Jika anda mendapatkan diarahkan ke satu laman yang memaparkan tetimbul berkata “Tambah […] lanjutan tempoh untuk meninggalkan”atau”sesetengah perubahan tidak akan disimpan jika anda menutup tetingkap ini”, meninggalkan serta-merta. Gunakan Pengurus Tugas anda untuk keluar dari laman web dan kemudian mulakan sesi baru. Jangan klik apa-apa yang anda lihat di laman web tersebut. Bahkan jika anda klik “tidak” atau “Tutup”, sambungan akan masih boleh dimuat turun. Satu-satunya cara untuk keluar dengan selamat adalah dengan menggunakan Pengurus Tugas anda. Berbuat demikian. Jangan biarkan hacker yang menipu anda. Melakukan yang terbaik untuk memastikan PC anda tanpa jangkitan.

Buang Search Bay Extension

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Search Bay Extension dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *