Bagaimana untuk Buang Saerch.net (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Saerch.net

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Saerch.net. Panduan Saerch.net penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Halaman Saerch.net merupakan tanda yang nyata bahawa komputer anda juga tidak lagi bebas-jangkitan. Anda mempunyai hijacker pelayar di atas kapal dan penampilan Laman adalah dengan cara mendedahkan dirinya. Jika anda melihat tapak sepanjang masa, menerima hakikat PC anda dijangkiti dan mula mencari jalan keluar. Perampas kebanyakannya kerana yang amat menjengkelkan, dan mereka, tetapi mereka juga adalah berbahaya. Jangan memandang rendah ancaman serangga perosak ini menimbulkan. Semakin lama anda mengabaikan ia, lebih banyak masa yang terpaksa anda menyebabkan masalah.

Sebaik sahaja anda mengesan halaman Saerch.net, mengambil amaran. Mula mencari tempat bersembunyi di hijacker dan apabila anda menemuinya, menghapuskannya dengan serta-merta. Jangan tunggu mengalami semua dalam diam-diam perosak ini telah disediakan untuk anda. Mereka boleh menolak kecil tetapi akhirnya, perkara-perkara yang akan meningkat dan menjadi lebih teruk. Melindungi diri anda walaupun ia tidak terlalu lewat. Lebih cepat perosak ini itu hilang, lebih baik anda dan komputer anda.

Sebaik sahaja wabak ini tanah atas kapal, melayari seluruh anda mengalami perubahan. Dengan hijacker menjangkit semua pelayar anda. Ini termasuk tiga yang paling popular, Mozilla, Chrome dan Internet Explorer. Tetapi jangkitan ini dikenali dapat menjejaskan setiap pelayar lain juga. Ia menambah plugin yang sial itu memuat berpandu penuh atas pengalaman dalam talian anda. Sebagai permulaan, anda akan dapati perubahan yang dibuat dalam seting yang anda tidak bersetuju. Parasit yang tidak perlu kebenaran anda untuk membuat pengubahsuaian. Jadi, ia menggantikan anda Laman web dan enjin carian dengan halaman Saerch.net. Laman web ini menjadi bayang-bayang dalam talian anda.

Remove Saerch.net
The Saerch.net Virus

Setiap kali anda begitu banyak sebagai sentuhan salah satu daripada penyemak imbas anda, halaman muncul. Dan ia bukanlah semata-mata. Terima kasih kepada hijacker, anda akan dipaksa untuk melawat banyak laman web rendang. Mengapa? Kerana dengan cara ini crooks pancutan web trafik ke Laman tertentu dan mendapat hasil membayar per klik. Atas perbelanjaan anda. Selain daripada itu, jangkitan injects penyemak imbas anda dengan iklan. Pelbagai, merengsa iklan penutup skrin PC anda pada setiap hari. Anda tidak dapat melayari Web biasanya seperti anda digunakan untuk kerana anda sentiasa terganggu. Selain itu, aktiviti-aktiviti luar talian anda juga akan menjejaskan.

Mesin anda, secara amnya, terjejas oleh serangga perosak ini. Komputer anda mula ketinggalan dan kerap kemalangan. Memang lembap dan anda walaupun tidak mendapat apa-apa kerja yang dilakukan di luar talian. Satu-satunya cara untuk spot ini dan mengembalikan kawalan adalah jika anda memadam hijacker itu sama sekali. Bagi maksud itu, ikut panduan terperinci penyingkiran kami di penghujung artikel ini dan tidak meletakkan dengan kacau-bilau ini walaupun seminit lagi. Melakukan perkara yang betul. Parasit ini tidak dimaksudkan untuk memberi manfaat kepada anda dan anda tahu ia.

Bagaimana pula anda tersekat dengan makhluk perosak ini? Terdapat banyak teknik yang berlainan yang hijacker yang boleh gunakan untuk slither dalam sistem anda. Sebagai contoh, melalui rosak halaman dan link, spam mesej e-mel, mesej media sosial yang terjejas, palsu program pembaharuan, freeware/ shareware pakej iklan pihak ketiga, dan seterusnya dan sebagainya. Jika anda mahu mengekalkan PC Peti Deposit Keselamatan, memberikan perhatian kepada apa yang anda klik pada dan apa yang anda bersetuju untuk. Anda mungkin fikir anda sedang mengemaskini Adobe Flash player walaupun sebenarnya anda menjemput malware. Akan sentiasa berjaga-jaga itu. Web adalah penuh dengan parasit yang menunggu kecuaian anda. Jangan biarkan diri anda tertipu. Penggodam berdoa untuk gangguan dan tergesa-gesa. Jadi jangan memberikan mereka. Kecuaian yang membawa kepada jangkitan. Apa tidak membawa kepada jangkitan berhati-hati.

Buang Saerch.net

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Saerch.net dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *