Bagaimana untuk Buang Rexmox.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Rexmox.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Rexmox.com. Panduan Rexmox.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Penampilan halaman Rexmox.com merupakan tanda yang nyata masalah. Laman web ini menunjukkan bahawa terdapat jangkitan siber, bersembunyi di suatu tempat dalam sistem anda. Satu nasib perosak, untuk lebih speisifik. Ia telah berjaya untuk slither di tidak dapat dikesan dan ia kini pembinasaan pada PC anda. Tidak panik, walaupun. Beberapa berita baik kami ada untuk anda juga. Nasib itu adalah agak mudah untuk menangani.

Ia juga dianggap kurang berbahaya daripada perosak lain seperti ransomware dan Trojan. Jika anda mengambil langkah segera, anda sepatutnya tiada masalah berurusan dengan penceroboh. Walau bagaimanapun, ini tidak bermakna bahawa jangkitan adalah benar-benar tidak berbahaya. Sudah tentu, tidak. Jika ia adalah, ia akan menjadi dalam famili perisian berniat jahat.

Jangkitan setiap punca masalah dan jangkitan setiap pergi keluar dari tangan akhirnya. Ini bermakna bahawa jika anda memberi nasib dalam masa yang cukup, ia mungkin menyebabkan anda beberapa kerosakan yang tidak boleh. Jangan tunggu untuk senario ini dibuka daripada lipatannya. Sebaik sahaja anda mengesan tapak Rexmox.com, mencari di mana nasib yang bersembunyi dan menghapuskannya dengan serta-merta. Jangan buang masa dalam perbahasan. Perosak telah tiada tempat dalam sistem anda dan lebih cepat anda mengalihnya keluar, lebih baik.

Berikutan pemasangan yang berjaya, perosak mula kerja serta-merta. Adakah anda tahu apa yang ia telah dicipta untuk? Untuk memenuhi tujuan para penggodam berniat jahat. Untuk menjadi lebih jelas, nasib dalam meningkatkan trafik web untuk laman tertentu dan bombards anda dengan iklan supaya crooks yang boleh mendapat pendapatan pay per klik. Dengan setiap klik anda pada link, halaman atau iklan, anda mengisi poket hacker. Itu adalah betul. Anda menjadi penaja mereka. Apakah lebih COMPREHENSIVE, walaupun, adalah bagaimana nasib dalam memilih iklan itu menunjukkan anda.

Well, ia spies kepada kamu. Ia mengawasi anda setiap langkah dalam talian dan belajar bahawa anda suka. Beliau tahu apa Laman yang anda lawati, laman yang akan kegemaran anda satu, Cari apa pertanyaan anda membuat, segala-galanya. Kemudian, ia menggunakan maklumat ini untuk memaparkan iklan yang akan mencetuskan minat anda. Dengan cara ini, ia tahu bahawa anda akan terdorong untuk klik. Taktik sneaky, bukan? Tetapi ada lagi.

Remove Rexmox.com
The Rexmox.com Virus

Data sensitif nasib dengan mencuri daripada anda tidak boleh digunakan untuk pemasaran sahaja. Ini tidak buruk, tetapi ada sesuatu yang lebih buruk. Bagaimana jika hacker mencuri kelayakan boleh dikenal pasti secara peribadi dan kewangan anda dan kemudian memeras ugut anda. Atau, bagaimana jika mereka menjual kepada pihak ketiga dan anda akan scammed? Mempercayai kami, Terdapat tiada hasil yang anda akan berpuas hati dengan. Menjangka penyingkiran nasib ini. Ini adalah apa yang anda perlu lakukan sebelum terlambat.

Menjaga privasi anda yang peribadi. Jangan biarkan beberapa orang yang tidak dikenali dengan agenda mendapatkan memegang ia. Ikut panduan pemindahan kami di penghujung artikel ini dan menyingkirkan penceroboh jahat ASAP. Lakukannya sekarang kerana semakin banyak ia kekal, mendapat masalah anda yang teruk.

Bagaimana pula anda tersekat dengan perosak? Adakah anda sering download program percuma daripada web? Kebanyakan orang lakukan. Kebanyakan orang juga cenderung untuk tergesa-gesa proses pemasangan. Jika anda salah seorang daripada mereka, menukar tabiat anda. Sentiasa berhati-hati membaca apa yang anda berada kira-kira untuk bersetuju. Memilih seting tersuai dalam Pendeta Persediaan dan bukannya Standard orang. Ya, merekalah yang lebih memakan masa tetapi mereka juga memberikan anda peluang untuk melihat jika terdapat sesetengah aplikasi tambahan yang diikat dengan program yang asal, iaitu kira-kira untuk dipasang pada PC anda.

Anda juga akan dapat menghapuskannya sebelum menamatkan pemasangan. Berbuat demikian. Kaedah perisian pengikata ini hanya berkesan kerana pengguna cuai dan tergesa-gesa. Jangan membuat diri anda bay mangsa yang mudah menjadi cuai. Sedikit tambahan masa dan perhatian boleh menjimatkan anda Tan isu-isu pada masa hadapan.

Buang Rexmox.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Rexmox.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *