Bagaimana untuk Buang Redisearch.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Redisearch.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Redisearch.com. Panduan Redisearch.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Melihat halaman Redisearch.com sepanjang masa apabila anda menyemak laman web adalah tanda-tanda yang sangat buruk. Laman web ini adalah petunjuk yang jelas tentang serangan jangkitan siber. Ya, engkau parasit siber atas kapal dan ia adalah salah satu, memaksa Redisearch.com kepada kamu. Kita bercakap tentang hijacker pelayar. Ia telah pun berjaya membuat PC anda tidak dapat dikesan dan ia kini menyebabkan masalah dari bayang-bayang. Tugas anda ialah untuk menghapuskan perosak secepat mungkin.

Walaupun perampas tidak boleh dibandingkan dengan ancaman ransomware dan Trojan apabila ia datang kepada tahap bahaya, mereka adalah tidak berbahaya. Tiada jangkitan adalah mengundang pelbagai persoalan. Setiap punca masalah dan setiap satu akhirnya pergi keluar dari tangan. Hijacker ini adalah tidak terkecuali. Lebih banyak masa anda membenarkan ia penyertaan yang lebih besar dalam keadaan kucar-kacir Ia menjadikan mendapat. Nasib baik untuk anda, ianya boleh tanggal. Dengan betul set arahan, yang setiap satu ditawarkan, anda harus mempunyai sebarang masalah untuk menyingkirkan penceroboh sepenuhnya.

Anda perlu bertindak cepat. Procrastination tidak akan membawa kepada apa-apa yang baik. Agak bertentangan dengan sebenarnya. Anda akan mendapati diri anda dikebumikan lebih mendalam dan lebih mendalam isu-isu dan kemudian alih keluar tidak akan mudah. Jadi, tidak teragak-agak tetapi bertindak. Kelewatan membawa kepada penyesalan.

Remove Redisearch.com
The Redisearch.com Virus

Hijacker yang memasuki PC anda tanpa anda menyedari tetapi sekali di sana, anda tidak boleh ketinggalan dengan kehadirannya. Segala-galanya berubah dan anda mempunyai apa-apa kaitan yang pengubahsuaian yang sedang dilaksanakan. Itulah hijacker itu. Ia menjadikan reshuffles sebagaimana yang difikirkannya patut. Ia mula-mula menggantikan anda Laman web dan enjin carian dengan domain yang berniat jahat. Kemudian, ia mula mengawal aktiviti dalam talian anda. Perosak memutuskan muka surat yang anda kunjungi dengan mengarah anda kepada mereka sepanjang masa. Seperti yang anda boleh mencari, tiada Laman web ini adalah boleh dipercayai. Pelencongan meningkatkan trafik web dan hacker di sebalik perosak dibayar.

Selain itu, dengan hijacker memutuskan apa jenis iklan anda akan akan melihat. Ia menghalang pesaingnya dalam iklan dan menggantikan mereka dengan yang sekarang. Pada dasarnya, ia menjadikan anda sasaran yang mudah kerana iklan yang tidak selamat sama ada. Mereka akan ditaja dan jika anda klik, anda menjana pendapatan pay per klik crooks itu. Apa yang lebih, anda risiko memuat turun lebih banyak jangkitan pada mesin anda sudah dijangkiti.

Iklan yang ditaja adalah tidak boleh dipercayai. Anda boleh menjemput sepuluh lebih banyak jangkitan dalam masa yang singkat. Dan PC anda sudah underperforming dan penderitaan disebabkan hijacker tunggal ini. Ia adalah lambat dan ia mengalami kemalangan. Ia dihidupkan semula. Ia jika dibandingkan. Pembekuan pelayar anda. Aplikasi mengambil selama-lamanya untuk memuatkan. Menggunakan PC anda di – atau luar talian menjadi satu cabaran yang sebenar. Mimpi ngeri. Membanterasnya. Lakukannya sebelum hijacker yang menyebabkan beberapa kerosakan yang tidak boleh. Ia boleh dan akan. Jangan biarkan ia.

Bagaimana pula anda dijangkiti? Perampas tidak boleh masuk PC anda tanpa kebenaran anda. Tiada kebenaran, tidak kemasukan. Ini bermakna bahawa perosak telah bertanya kepada sebelum ia memasuki. Walaupun ia tidak mengabaikan peraturan ini ia pasti bengkok ia sedikit. Anda akan stilled ditanya bagi lampu hijau tetapi tidak straightforwardly kerana ia meninggalkan untuk ruang untuk penafian. Perosak beralih kepada sneaky helah seperti pembaharuan program palsu, mesej e-mel spam, pakej perisian percuma dan lampiran yang berniat jahat, rosak halaman dan link, iklan pihak ketiga, tidak dikenal pasti tetap, dan sebagainya

Jika anda menangkap penceroboh dalam Akta dan menghalangnya daripada memasuki, anda mestilah lebih berhati-hati. Apa yang semua jangkitan berdoa untuk yang paling adalah kecuaian anda. Jika anda memberikannya, Berehatlah di salah satu daripada kaedah yang disebutkan di atas akan bekerja. Jika anda tidak berhati-hati, di sisi lain, tiada seorang pun daripada mereka akan bekerja. Pilih dengan bijak. Menghalang parasit dari memasuki adalah lebih mudah daripada berurusan dengannya kemudian.

Buang Redisearch.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Redisearch.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *