Bagaimana untuk Buang PUP.Optional.APNToolBar.Gen | Dikemaskini

PUP

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan PUP.Optional.APNToolBar.Gen. Panduan PUP.Optional.APNToolBar.Gen penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

PUP.Optional.APNToolBar.Gen, seperti namanya, jatuh di bawah kategori program-program yang berpotensi tidak diingini – PUPs. Namun, ada apa-apa yang berpotensi dalam situasi anda. Anda berada dalam bahaya. Perosak ini adalah berbahaya dan perlu dibuang. PUPs Jangan membuat bagi penyewa yang menyenangkan. Jangan mengharapkan PUP.Optional.APNToolBar.Gen untuk menjadi berbeza. Sebaik sahaja anda mengesan pada mesin anda, mengambil tindakan terhadapnya. Jika anda membiarkan ia kekal, ia akhirnya akan menjadi luar kawalan dan kemudian masalah anda akan pergi dari buruk ke lebih teruk. Nasib baik, anak anjing tersebut adalah boleh alih keluar. Anda boleh membuang ia benar-benar tanpa menghadapi sebarang isu. Bahawa itu, bagaimanapun, jika anda bertindak pantas.

Menghabiskan lebih banyak masa PUP.Optional.APNToolBar.Gen atas kapal, lebih banyak masalah menyebabkan. Sesetengah dari kerosakan walaupun petanda mungkin dapat dipulihkan. Adakah diri anda satu kebaikan yang besar dan menghilangkan ancaman sebelum terlambat. Jika anda tidak, ia tidak akan lama sebelum anda menyesal. Sebaik sahaja anda mengesan, mula mencari jalan keluar. Mencari tempat bersembunyi yang tepat dan tidak berfikir dua kali sebelum anda menghapuskannya. Ini adalah jangkitan siber yang kita bicarakan di sini. Pastikan bahawa ia tidak digubal untuk memperkemaskan lagi aktiviti-aktiviti dalam talian anda. Sebaliknya. Ia akan menghancurkan mereka. Jangan beri peluang untuk berbuat demikian.

PUP.Optional.APNToolBar.Gen masuk PC anda diam dan mula bekerja dengan serta-merta. Sebagai permulaan, anak anjing tersebut pergi selepas penyemak imbas anda. Mereka semua. Ianya sempurna serasi dengan Chrome, Mozilla, Microsoft Edge, Opera, dll. Jangkitan mengambil kawalan penuh ke atas mereka. Ia hijacker mereka dan ada yang tiada apa-apa yang boleh anda lakukan tentang hal itu. Kemudian, perosak mula membuat perubahan yang tidak diizinkan dalam persekitaran mereka. Ia menggantikan anda Laman web dan enjin carian. Ia banjir skrin anda dengan Tan iklan tidak boleh dipercayai. Ia dilencongkan ke anda ke pelbagai laman rendang. Dalam erti kata lain, ia menjadikan melayari laman web keamanan yang mustahil.

Namun, ada sesuatu yang lebih buruk. PUP.Optional.APNToolBar.Gen juga jeopardizes privasi anda dengan menggunakan penyemak imbas anda dijangkiti sebagai mengintip peranti. Ia memantau anda setiap langkah dalam talian dan rekod-rekod itu. Kemudian, apabila difikirkan, ia telah mengumpulkan data yang cukup, ia menghantar kepada hacker yang diterbitkan. Perlu diingat bahawa kelayakan peribadi anda juga berada dalam bahaya. Terutamanya jika anda menggunakan PC anda untuk membayar bil dalam talian atau membuat pembelian dalam talian.

Anak anjing yang boleh mencuri anda nama, data kewangan, alamat, dan sebagainya. Tidak bunyi ini seperti satu idea yang baik? Apa yang anda fikir crooks yang akan menggunakan maklumat peribadi anda untuk? Mereka akan menjual kepada pihak ketiga dengan agenda jahat. Jangan biarkan yang berlaku. Hapuskan PUP.Optional.APNToolBar.Gen dengan serta-merta. Selain daripada apa-apa lagi, perosak juga menyebabkan komputer anda untuk underperform. Menggunakan mesin anda adalah satu cabaran yang sebenar walaupun semasa di luar talian. Melakukan perkara yang betul dan menghilangkan penceroboh ASAP. Ia adalah urusan anda boleh mengambil tindakan yang terbaik. Bawa!

Bagaimana ialah PUP.Optional.APNToolBar.Gen tersebar? Anak anjing tersebut bergantung kepada beberapa teknik untuk perjalanan di web. Sebagai contoh, ia boleh halangan dalam perjalanan dengan e-mel spam daripada pakej perisian percuma. Ia boleh berselindung di sebalik iklan pihak ketiga, halaman rosak, pembaharuan program palsu, mesej media sosial yang berniat jahat, dan sebagainya. Untuk mengelakkan ia daripada menjangkiti anda, jangan risau jadi cuai. Mengambil taktik pakej perisian percuma sebagai contoh.

Apabila anda memasang atur cara, sentiasa memilih seting tersuai dan bukannya Standard orang-orang. Ya, mereka mengambil masa yang lebih tetapi mereka juga memberi anda kawalan penuh terhadap proses ini. Anda akan dapat lihat semua apps Selain itu dilampirkan jika terdapat mana-mana serta membuang pilihan mereka. Dengan pilihan Standard, Semua tambahan dipasang secara automatik dan itulah bagaimana anda mendapat jangkitan. Ambil masa anda dan tidak tergesa-gesa. Pilih keselamatan daripada kelajuan dan memastikan komputer anda tanpa jangkitan.

Buang PUP.Optional.APNToolBar.Gen

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan PUP.Optional.APNToolBar.Gen dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *