Bagaimana untuk Buang Pttsite.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Pttsite.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Pttsite.com. Panduan Pttsite.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Tapak Pttsite.com adalah harbinger satu berita yang kurang baik. Melihatnya setiap kali anda begitu banyak sebagai sentuhan salah satu daripada penyemak imbas anda bermaksud bahawa Mesin anda tidak lagi bebas-jangkitan. Ia menyorokkan perosak nasib seorang. Sebelum anda panik, marilah saya ceritakan bahawa nasib jangkitan dianggap agak mudah untuk menangani. Namun, ini tidak bermakna bahawa mereka adalah tidak merbahaya, apatah lagi berguna. Mereka yang tidak.

Nasib anda terjebak dengan adalah tidak terkecuali. Ia adalah berniat jahat dan berbahaya. Ia menggunakan tipu muslihat untuk menceroboh Mesin anda dan sebaik sahaja ia tidak, ia hasil untuk menyebabkan kerosakan. Jalan tindakan tindakan yang anda boleh mengambil selepas mengenali tapak Pttsite.com untuk mula mencari nasib di menyembunyikan tempat dan menghapuskannya bermakna ia atas penemuan. Jika anda tidak, anda akan menyesal. Kelewatan membawa kepada apa-apa tetapi penyesalan. Baca untuk diri sendiri.

Sebaik sahaja memasuki perosak, penyemak imbas anda mendapatkan kali. Semua pelayar anda. Iklan perosak kepada mereka lanjutannya sial sekali gus menyuntik mereka dengan iklan. Dari saat ini atas, dalam talian anda mengalami perubahan ketara. Anda akan sentiasa terganggu. Seluruh skrin anda dilindungi dengan iklan pada setiap hari. Kupon, tawaran, tawaran, iklan video, harga terbaik, perbandingan, dan sebagainya. Tidak kira apa yang anda lakukan, anda tidak boleh halau tanpa menghilangkan nasib sendiri. Selain itu, kadang-kadang iklan yang muncul di bawah kursor tetikus anda dan anda klik secara tidak sengaja.

Nasib itu pergi setelah ia memberi jaminan kepada anda klik. Malah, ia malah spies pada anda dan menggunakan maklumat peribadi anda sendiri untuk menghasilkan iklan yang anda akan dapati menarik. Taktik yang sneaky, bukan? Perosak tahu anda lebih baik daripada apa yang anda fikirkan. Dengan memantau anda setiap langkah dalam talian, nasib yang tahu apa suka, keutamaan dan hobi anda dan mencipta iklan menurut mereka. Dengan cara ini anda akan sekurang-kurangnya terdorong untuk klik. tak!

Remove Pttsite.com
The Pttsite.com Virus

Seperti yang kita sebutkan, iklan ini adalah ditaja dan oleh itu berbahaya. Dengan mengklik anda akan tidak hanya menaja hacker, anda juga akan risiko keselamatan PC anda. Anda boleh tidak pernah tahu yang iklan adalah selamat dan mana satu rosak. Satu klik salah dan anda secara automatik mendapat lebih banyak jangkitan pada mesin anda. Dan anda sudah mempunyai jangkitan perlu dibimbangkan. Nasib yang anda ada sekarang adalah lebih daripada cukup.

Selain daripada membelakangkan privasi anda dan merobohkan pengalaman pelayar anda, perosak juga memperlahankan komputer anda. PC bermula terhempas dan but lebih kerap. Penyemak imbas anda membekukan terlalu disebabkan ke pengeboman iklan yang berterusan. Walaupun sambungan internet anda mungkin menjadi lebih teruk secara mengejut. Tidak tahan dengan diam-diam perosak ini. Isu-isu yang akan menyimpan cerucuk sehingga masa yang sangat anda menghapuskan penceroboh ini selama-lamanya. Lakukannya sekarang. Gunakan panduan terperinci penyingkiran kami dan Bersihkan Mesin anda. Inilah yang anda boleh mengambil tindakan.

Bagaimana nasib yang jahat pula menipu anda supaya memberi izin untuk memasuki? Itu adalah betul. Anda telah meluluskan kemasukan serangga perosak ini. Ia tidak berjaya masuk ke dalam tanpa kebenaran anda dan ia tertipu anda ke memberikannya. Salah satu kaedah penyusupan yang paling biasa digunakan antara nasib adalah penyertaan percuma kononnya. Penggodam melampirkan nasib dalam atur cara lain di web dan meninggalkan yang lain kepada anda. Apabila anda memasang atur cara ini, awda memasang adware juga. Tetapi ini adalah hanya kerana anda tergesa-gesa dalam proses. tak!

Luangkan masa untuk membaca terma dan syarat sebelum berkata “Saya terima”. Pilih seting lebih maju daripada orang-orang yang asas kerana mereka memberi anda peluang untuk menyemak bundle seluruh program oleh program serta membuang pilihan semua aplikasi tambahan. Berbuat demikian. Alih keluar semua atur cara di samping itu dilampirkan kerana mereka mungkin berniat jahat dan selepas itu, jika anda masih mahu, Teruskan dengan memasang perisian yang anda mahukan pada asalnya.

Buang Pttsite.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar Pttsite.com daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taip msconfigdan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Pttsite.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *