Bagaimana untuk Buang PlayCenter Search Virus (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove PlayCenter Search Virus

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan PlayCenter Search Virus. Panduan PlayCenter Search Virus penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Carian PlayCenter adalah satu aplikasi yang sepatutnya untuk mencari dan menunjukkan permainan dalam talian yang paling popular dan menarik. Malangnya, ia tidak ada perkara yang. Program berdusta kepada anda, berpura-pura menjadi aplikasi berguna tetapi sebenarnya tidak. Ianya hijacker pelayar yang hanya peduli kepada pemaju dengan tujuan jahat. Perosak jahat mengambil kawalan ke atas semua pelayar anda dengan sambungan yang berniat jahat. Dari saat ini, aktiviti-aktiviti dalam talian anda berubah. Mereka berpaling neraka dan mereka akan terus di menjadi lebih buruk melainkan anda mengambil langkah segera.

Sebaik sahaja anda dapati sambungan baru, menerima hakikat anda berurusan dengan jangkitan siber dan mula mencari cara untuk memadamnya. Yang lebih awal, lebih baik. Jika anda meninggalkan hijacker atas kapal, lambat laun ia akan menyebabkan anda beberapa kerosakan yang tidak boleh ditarik balik. Setiap makhluk perosak itu keluar dari kawalan diberikan masa yang cukup untuk beroperasi. Hijacker ini dimasukkan. Ia akan menghancurkan pengalaman menyemak imbas anda melainkan anda berhenti pada masanya. Mencari di mana ia bersembunyi dan keluarkan ia dengan serta-merta. Jangan buang masa kerana perosak menggunakan setiap saat untuk menyebabkan kemudaratan. Menghapuskannya dan mendapat kesyukuran diri anda pada masa hadapan.

Seperti yang kami katakan, dengan hijacker ruins aktiviti dalam talian anda. Ia membuat kacau-bilau besar. Setiap kali anda pergi ke dalam talian anda diganggu. Perosak yang dilencongkan ke anda ke rendang halaman 24/ 7. Ia juga membuka tambahan tab dan tetingkap. Ia banjir skrin anda dengan pelbagai iklan ditaja yang jika anda klik pada, penggodam dibayar. Ini dipanggil mekanisme membayar per klik. Crooks mengambil kesempatan darinya dan membuat keuntungan tanpa tenaga. Mereka juga menjadikan anda penaja dan mendedahkan anda kepada risiko perisian berniat jahat pada masa yang sama. Perlu diingat bahawa anda tidak boleh mempercayai hijacker di Papar. Ia memerlukan anda klik dan ia tidak semua yang boleh untuk mendapatkan mereka.

Remove PlayCenter Search Virus
The PlayCenter Search Virus

Kebanyakan iklan yang anda lihat mungkin rosak. Mereka sama ada membawa kepada laman-laman yang penuh dengan parasit atau parasit diri yang mereka sembunyikan. Satu klik sahaja diperlukan untuk anda berkompromi PC anda bahkan lebih. Perkara terakhir yang anda perlukan sekarang adalah perosak lebih banyak. Mesin anda telah menderita akibat hijacker tunggal ini. Kepantasannya memperlahankan yang merangkak. Ia jika dibandingkan dengan sepanjang masa. Ia mengalami kemalangan. Penyemak imbas anda membekukan sekali-sekala. Aplikasi mengambil umur untuk memuatkan.

Jangkitan membuatkan anda Elakkan daripada menggunakan komputer anda sendiri kerana ianya terlalu menyakitkan hati. Anda tidak boleh mendapatkan apa-apa kerja yang dilakukan sama ada secara online mahupun offline. Walaupun sambungan Internet anda boleh menjadi tidak stabil. Dan semua ini kerana PlayCenter Cari. Bayangkan apa yang ia akan jika anda menjemput lebih banyak jangkitan atas kapal. PC anda tidak akan dapat berpegang untuk tempoh yang lama dan ia akan akhirnya crash bawah sepenuhnya. Jika anda tidak mahu ini berlaku, gunakan panduan pemindahan kami di bawah dan menyingkirkan penceroboh ASAP.

Bagaimana pula Cari PlayCenter memasuki sistem anda? Apl mempunyai untuk muat-turun rasmi jadi terdapat kemungkinan bahawa anda muat turun ia sendiri. Tentu saja, itu bukan satu-satunya cara. Perosak juga akan bergerak di web melalui kaedah yang rumit. Sebagai contoh, ia boleh berpura-pura menjadi program kemas kini untuk mendapatkan anda untuk memasangnya. Atau, ia boleh berselindung di sebalik rosak halaman dan link. Ia boleh diikat dengan aplikasi lain.

Cara duping, anda akan banyak. Walau bagaimanapun, jika anda membayar lebih banyak perhatian kepada apa yang anda berada dalam talian, anda akan dapat mengesan sebelum ia berjaya menjangkiti anda. Apa parasit yang perlukan paling adalah kecuaian anda. Tidak membenarkan ia. Pilih tanaman sebagai ganti. Jika tidak, anda membuat kerja crooks’ lebih mudah.

Buang PlayCenter Search Virus

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan PlayCenter Search Virus dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *