Bagaimana untuk Buang Personal Finder Search (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Personal Finder Search

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Personal Finder Search. Panduan Personal Finder Search penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Personal Finder Search merupakan ahli klasik hijacker pelayar dalam keluarga. Jika anda memilikinya atas kapal, bersedialah untuk Tan isu-isu. Perampas berada dalam tekanan. Mereka membawa bersama apa-apa masalah dan sakit kepala. Personal Finder Search adalah tidak berbeza. Jika anda memberi cukup masa atas kapal, ia akan merosakkan pengalaman menyemak imbas anda sepenuhnya. Jadi, tidak menyimpannya. Menghapuskannya sebaik sahaja anda menyedari ia berada di situ. Bagaimana anda tahu bahawa anda telah dijangkiti? Well, ada tanda-tanda. Yang terbesar ialah penampilan Laman Searchingfast.com. Tapak dan hijacker yang pergi tangan dalam tangan. Jika anda semua secara mengejut mula melihat Searchingfast.com, pastikan bahawa anda mempunyai parasit atas kapal.

Hijacker yang dilencongkan ke anda ke halaman rendang sepanjang masa. Inilah petunjuk anda. Sebaik sahaja Searchingfast.com mengambil alih penyemak imbas anda, menerima hakikat anda berurusan dengan perosak siber dan mula mencari jalan keluar. Lebih cepat anda menghilangkan jangkitan, lebih baik. Tidak membazirkan masa dan tidak mengabaikan menimbulkan Personal Finder Search risiko. Bercakap tentang risiko, anda menghadapi kedua-dua perisian berniat jahat dan privasi seseorang. Selain daripada merobohkan aktiviti dalam talian anda, hijacker yang juga mengancam data peribadi anda dengan mengintip anda, mengumpul bahawa ia boleh dan menghantarnya kepada crooks yang diterbitkan. Adakah diri anda memihak dan Bersihkan PC anda dengan serta-merta. Jika anda tidak, ia tidak akan lama sebelum anda menyesal.

Risiko privasi tanpa ragu-ragu anda masalah terbesar tetapi ada orang lain juga. Seperti kami katakan, melayari web anda adalah tidak sama lagi. Anda setiap langkah dalam talian diganggu oleh hijacker itu. Halaman Searchingfast.com menjadi bayang-bayang dalam talian anda dan anda lihat di setiap sudut. Ia juga menggantikan anda sebelumnya Laman web dan enjin carian tanpa kebenaran anda. Selain itu, ianya tidak hanya rendang tapak anda dipaksa untuk melawat.

Remove Personal Finder Search
The Personal Finder Search Virus

Kerana hijacker, anda mendapatkan diarahkan kebanyakannya ke tapak-tapak yang cerdik. Apa yang anda fikir ini bermakna? Anda sentiasa terdedah kepada perisian perosak yang lebih dan lebih. Satu klik adalah semua yang diperlukan untuk anda untuk memburukkan lagi keadaan anda. Klik apa-apa. Jangan mengundang lebih banyak jangkitan pada PC anda. Begitu juga iklan yang tidak terkira banyaknya yang meliputi skrin anda pada setiap hari. Mereka adalah juga tiada kerana dengan hijacker sial. Mengelakkan mereka juga. Perkara terakhir yang anda perlukan adalah parasit yang lebih banyak pada mesin anda telah dikompromi dan underperforming. Satu-satunya cara untuk menyingkirkan pelencongan itu, iklan dan risiko privasi adalah untuk mengalih keluar Personal Finder Search. Kami boleh membantu anda dengan itu. Gunakan panduan pemindahan kami di bawah. Ikuti langkah-langkah mengikut arahan yang sepatutnya diberikan dan mesin anda akan bebas-jangkitan tidak lama lagi cukup.

Bagaimana pula anda dijangkiti dengan Personal Finder Search? Adakah anda tahu bagaimana hijacker yang memasuki sistem anda? Itu menyelinap dengan anda kerana anda tidak cukup berhati-hati untuk melihat. Taktik paling biasa yang menggunakan perampas dipanggil penyertaan percuma. Membayar perhatian tambahan apabila memasang program percuma daripada web. Jangan tergesa-gesa tetapi mengambil masa anda untuk membaca apa yang anda akan memasang. Jangan lewatkan cetakan halus, aka terma dan syarat. Akan lebih berhati-hati.

Memilih untuk seting lebih maju dalam Pendeta Persediaan dan bukannya Standard orang. Dengan cara ini anda akan dapat melihat jika terdapat program-program lain melekat pada yang asal serta membuang pilihan mereka. Tambahan tersebut biasanya adalah berniat jahat dan dilampirkan oleh penggodam. Jangan biarkan mereka menipu anda. Pilih berhati-hati atas kecuaian dan melindungi PC anda. Jangkitan semua berdoa untuk kecuaian dan tergesa-gesa anda untuk berjaya. Jangan berikan mereka.

Buang Personal Finder Search

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Personal Finder Search dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *