Bagaimana untuk Buang PCExpert247Help.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Uninstall PCExpert247Help.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan PCExpert247Help.com. Panduan PCExpert247Help.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

PCExpert247Help.com telah dibentangkan sebagai permohonan yang sah yang membantu anda untuk menyelesaikan pelbagai isu-isu komputer. Alat yang didakwa memberi sokongan e-mel, sokongan pelayar, pemindahan virus, dan sebagainya, Namun, hal ini tidak betul-betul apa PCExpert247Help.com sebenarnya. Malah, apabila menyelidik lebih mendalam, seseorang boleh mengatakan bahawa permohonan adware yang tipikal.

Malah, bukan membantu anda, tujuan utama program ini berpotensi tidak diingini adalah untuk membuat wang daripada anda. Oleh itu, sekali PCExpert247Help.com infiltrates PC anda, ia mula menyebabkan pelbagai masalah. Sebagai contoh, setiap kali anda cuba untuk menggunakan pelayar web anda, iklan pop timbul yang muncul pada monitor anda. Masalahnya dengan iklan ini ialah hakikat bahawa mereka bukan sahaja mengganggu, tetapi juga amat berbahaya. Jadi, jika anda klik padanya, anda mungkin akan berakhir dengan tambahan malware pada mesin Maya anda.

Dalam setiap kes, masalah paling teruk yang berkaitan dengan PCExpert247Help.com, adalah hakikat bahawa nasib yang serius mengancam keselamatan peribadi anda. Sebab itu, mengalih keluar atur cara yang tidak diingini daripada komputer amat disyorkan.

Remove Uninstall PCExpert247Help.com
The Uninstall PCExpert247Help.com Virus

Hakikatnya itu PCExpert247Help.com tidak perlu kebenaran awda untun memasuki PC anda, Walau bagaimanapun, ini pasti akan tidak membuat anda aman dalam apa jua cara. Sebenarnya, permohonan adware adalah begitu kreatif apabila ia datang kepada deceiving anda ke dalam meluluskan pemasangan, bahawa anda tidak sedar ianya ada di dalam sistem. Malah, sebaik sahaja anda perhatikan nasib di pada PC anda ialah apabila pelayar web anda mendapat dibanjiri dengan iklan-iklan komersial yang anda tidak perlukan.

PCExpert247Help.com menggunakan pelbagai kaedah pengagihan. Ini termasuk bersembunyi di belakang lampiran e-mel spam, perisian percuma, link yang rosak atau laman web, dan menyamar sebagai kemas kini yang palsu. Ciri-ciri umum antara kaedah-kaedah pengagihan ialah hakikat bahawa mereka bergantung pada gangguan anda. Sebagai contoh, apabila memasang perisian baru, kebanyakan pengguna komputer tidak membaca terma dan syarat yang disediakan oleh Pendeta Persediaan. Sebab itu, mereka meluluskan pemasangan program-program tambahan tidak sedar dan membiarkan nasib pada sistem mereka. Untuk mengelakkan ini dari berlaku, anda perlu menjadi sangat prihatin apabila anda sediakan permohonan baru pada sistem dan berhati-hati memilih sumber untuk download.

Ada sebab mengapa PCExpert247Help.com banjir pelayar anda dengan begitu banyak pop-up. Aliran malar iklan adalah disebabkan oleh hakikat bahawa program ini disokong pengiklanan. Oleh itu, untuk meneruskan kewujudannya, program perlu menjana trafik web lebih tinggi dan menghasilkan pendapatan pay per klik untuk pihak ketiga yang telah diterbitkan. Setiap iklan yang anda klik menjana keuntungan untuk mereka, jadi anda perlu mengabaikan semua iklan anda.

Perlu diingat bahawa untuk meningkatkan peluang untuk menipu anda, PCExpert247Help.com menghabiskan masa memantau aktiviti pelayaran anda. Sebaik sahaja nasib dalam rekod-rekod data cukup tentang anda, ia mula memaparkan iklan-iklan yang disesuaikan menurut kepentingan peribadi anda. Dengan cara ini, kemungkinan untuk membuka advert untuk meningkatkan.

Masalah utama kira-kira PCExpert247Help.com ialah bahawa alat sahaja tidak memantau anda. Jika ada di dalam sistem ini, program ini mampu mencuri data peribadi dan kewangan anda dan berkongsi dengan pihak ketiga yang boleh menggunakannya untuk tujuan yang berniat jahat. Jika anda tidak mahu ini berlaku, anda mesti menghapuskan PCExpert247Help.com dari PC anda dengan serta-merta.

Buang PCExpert247Help.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar PCExpert247Help.com daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar PCExpert247Help.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *