Bagaimana untuk Buang PAYAE8MOON9.COM (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove PAYAE8MOON9.COM

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan PAYAE8MOON9.COM. Panduan PAYAE8MOON9.COM penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Jika pelayar anda akan sentiasa dihalakan ke tapak PAYAE8MOON9.COM, menyediakan berita buruk. Laman ini adalah tanda jelas jangkitan siber. Ya, PC menyorokkan ancaman hijacker pelayar dan penampilan PAYAE8MOON9.COM ialah dengan cara mengumumkan kehadirannya. Anda lebih baik kepala amaran itu untuk anda, ini adalah tepat apa yang ada. Sebaik sahaja anda mula melihat halaman setiap kali anda pergi ke dalam talian, menerima hakikat bahawa anda telah dijangkiti dan mula mencari tempat bersembunyi di hijacker. Pastikan tidak untuk kelewatan penghapusan serangga perosak ini.

Perampas adalah sangat menjengkelkan, meddlesome dan juga merbahaya. Parasit ini menghabiskan penyertaan lebih banyak masalah yang anda akan mempunyai lebih banyak masa untuk muka. Jika ia kekal cukup panjang, ia boleh juga menyebabkan anda beberapa kerosakan yang tidak boleh. Adakah diri anda memihak dan memotong dengan penginapan yang paling pendek sebaik mungkin. Sebaik sahaja meletup PAYAE8MOON9.COM lokasi, mencari di mana hijacker ini adalah mengintai dan menghapuskannya dengan serta-merta. Lebih cepat anda berbuat demikian, lebih baik bagi kamu dan sistem anda kesejahteraan hidup. Jika anda berlengah-lengah, Walau bagaimanapun, situasi anda akan terus di menjadi lebih buruk dengan setiap hari. Jangan biarkan yang berlaku. Mengesan dan mengalih keluar penceroboh sekarang!

Seperti namanya, ancaman ini hijacks semua pelayar anda. Mereka akan menjadi yang pertama untuk menunjukkan tanda-tanda pencerobohan. Setiap kali anda berada dalam talian, anda akan mendapatkan diarahkan ke halaman PAYAE8MOON9.COM. Ia menjadi bayang-bayang dalam talian anda dan anda tidak boleh membuat satu langkah single tanpa ia muncul. Ia juga menggantikan anda Laman web dan enjin carian belakang anda dan menghalang anda daripada menukar mereka kembali. Hijacker itu adalah jahat. Ia tidak perlu kebenaran anda untuk membuat perubahan dalam tetapan penyemak imbas anda. Ia melakukan apa yang ia mahu. Selain daripada lokasi PAYAE8MOON9.COM yang melecehkan anda setiap hari, anda juga akan dihujani dengan pelbagai iklan.

Remove PAYAE8MOON9.COM
The PAYAE8MOON9.COM Virus

Dengan hijacker membaling iklan yang tidak terkira banyaknya pada anda pada setiap hari dan apa-apa yang anda lakukan membantu anda menghapuskannya. Apakah lebih buruk daripada pengalaman menyemak imbas anda menjadi efektif memusnahkan adalah bahawa anda akan terdedah kepada risiko berterusan malware serta. Iklan dan halaman yang anda terpaksa melihat kerana perosak ini ada apa-apa tetapi boleh dipercayai. Sebaliknya. Kebanyakan mereka adalah berbahaya dan mereka menyampaikan perisian berniat jahat. Kadang-kadang satu klik adalah semua yang diperlukan untuk anda menjemput lebih banyak parasit atas kapal.

Adakah anda melihat bagaimana hijacker dalam demolishes aktiviti-aktiviti dalam talian anda? Anda tidak dapat melayari laman web keamanan lagi kerana pada bila-bila masa anda mungkin klik pada iklan salah dan memburukkan lagi keadaan yang sudah buruk anda. Dan seperti ini tidak cukup, hijacker yang juga jeopardizes privasi anda oleh mengintip anda dan merakam maklumat sensitif. Kemudian, sudah tentu, ia menghantar segala-galanya kepada crooks belakangnya dan mereka boleh menggunakan data anda untuk apa sahaja yang mereka mahu. Tidak perlu untuk menjelaskan mengapa ini adalah merbahaya, ada. Penggodam adalah orang terakhir di bumi yang hendaklah mempunyai akses kepada maklumat peribadi anda. Jangan biarkan mereka. Gunakan panduan pemindahan kami di bawah dan menghapuskan hijacker selama-lamanya.

Bagaimana pula anda dijangkiti? Salah satu kaedah yang paling biasa digunakan adalah dipanggil penyertaan percuma. Hijacker yang disambung kepada satu lagi program di laman web dan apabila anda memasang atur cara ini, ia memasuki PC anda juga. Nasib baik, ada cara untuk mengelakkan senario yang meruncing tetapi ia memerlukan perhatian dan keprihatinan anda. Apabila anda memasang aplikasi baru, sentiasa memilih untuk seting lebih maju dalam Pendeta Persediaan. Mereka membolehkan anda untuk melihat setiap program tambahan pula bersambung serta padam sebelum menamatkan pemasangan. Kebanyakan orang tidak berbuat demikian dan akhirnya menjangkiti mesin mereka sendiri. Tidak menjadi salah seorang daripada mereka. Mengambil sedikit masa tambahan untuk memastikan apa sedang memasuki komputer anda.

Buang PAYAE8MOON9.COM

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taip msconfigdan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan PAYAE8MOON9.COM dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *