Bagaimana untuk Buang Page.geniusdisplay.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Page.geniusdisplay.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Page.geniusdisplay.com. Panduan Page.geniusdisplay.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Pelencongan bercuti untuk di Page.geniusdisplay.com biasanya disebabkan oleh jangkitan nasib. Jika anda melihat laman web ini, anda mempunyai nasib di atas kapal. Panik! Nasib baik untuk anda, anda akan terjebak dengan satu agak mudah untuk menangani parasit. Dengan syarat bahawa anda bertindak pantas dan mengambil langkah-langkah yang mencukupi, anda harus mampu untuk menyingkirkan penceroboh dalam masa yang singkat. Walau bagaimanapun, Jangan biarkan hakikat menyesatkan kamu memikirkan nasib yang tidak berbahaya. Sudah tentu, ia adalah tidak. Ia merupakan jangkitan siber dan ia mesti tidak akan diterima. Jika diberi masa yang mencukupi dalam sistem anda, perosak akan membuat kacau-bilau besar dan menyebabkan banyak kerosakan. Yang adalah mengapa ia adalah lebih baik anda mengalihnya keluar serta-merta.

Sebaik sahaja anda mula melihat halaman Page.geniusdisplay.com di setiap sudut, mula mencari tempat bersembunyi di perosak dan apabila anda menemuinya, hapuskan sekali tanpa berfikir dua kali tentang hal itu. Procrastination adalah pilihan yang paling teruk. Masa ini bukan rakan-rakan anda. Dengan setiap minit menghabiskan nasib di atas kapal, paling teruk masalah anda mendapat. Simpan sendiri masalah anda akan mengalami dan mengalih keluar jangkitan tersebut sekarang. Masa depan diri anda akan sangat berterima kasih.

Nasib yang membuat kacau-bilau besar aktiviti dalam talian anda. Tiada apa yang sama lagi. Ianya seperti anda tidak mempunyai kawalan ke atas penyemak imbas anda. Semua secara mengejut, setiap laman yang anda lawati itu dilitupi dengan iklan dalam pelbagai bentuk dan bentuk. Walaupun tapak-tapak yang digunakan adalah selamat dan bebas iklan kini menekankan banner dan kupon. Inilah nasib yang tidak. Ia mengubur anda dengan mengelirukan iklan yang mempromosikan palsu, berniat jahat atau barangan yang tidak wujud. Dan mereka sangat mengganggu. Anda tidak boleh mengelakkan mereka bahkan jika anda mahu.

Remove Page.geniusdisplay.com
The Page.geniusdisplay.com Virus

Iklan ini menjadi lebih dan lebih seperti masa Pas dan lambat laun anda akan klik. Kadang-kadang, mereka juga muncul betul-betul di bawah kursor tetikus anda. Jika anda klik bukan sahaja anda kehilangan wang, tetapi anda membantu penggodam mendapat wang. Mereka mengambil kesempatan daripada mekanisme pay per klik untuk mendapatkan keuntungan tanpa tenaga. Anda menjadi penaja mereka semasa mendedahkan diri anda kepada risiko perisian berniat jahat pada masa yang sama.

Iklan boleh Sembunyikan perisian berniat jahat. Satu klik advert rosak dan perisian berniat jahat tersebut memasuki sistem anda belakang anda. Adakah anda mahu itu? Adakah anda mahu lebih banyak perosak pada mesin anda telah dikompromi dan underperforming? tidak? Kemudian keluarkan nasib ini. Sebaik sahaja anda menghilangkan darinya, pengalaman menyemak imbas anda akan kembali kepada normal. Akan ada lagi redirect dan iklan. Pelayar anda tidak berjuang untuk memaparkan kandungan. Kelajuan PC anda akan lebih cepat. Sistem anda tidak akan membekukan dan reboots lagi. Segala-galanya akan menjadi seperti itu sebelum pencerobohan. Apa yang anda tunggu? Di akhir artikel ini, anda akan mendapati mudah untuk mengikuti panduan pemindahan yang akan membantu anda menghapuskan nasib itu secara manual. Mengikutinya dan Bersihkan Mesin anda sekali dan untuk semua.

Bagaimana pula nasib yang memasukkan komputer anda? Biasanya, serangga perosak perjalanan diikat ke atur cara lain dan apabila anda memasang atur cara ini, nasib yang memasuki juga. Terdapat satu cara untuk mengelakkan itu, walaupun. Ia hanya memerlukan masa yang lebih sedikit. Memilih untuk seting lebih maju daripada orang-orang yang asas. Anda akan disajikan dengan senarai semua aplikasi tambahan yang akan melekat pada program yang asal dan yang bakal dipasang pada komputer anda. Buang mereka semua sebelum menamatkan pemasangan. Anda tidak perlu mereka. Jika anda lakukan, anda akan memasang mereka sendiri sekarang. Jika anda membiarkan mereka masuk, anda akan perlu berurusan dengan mereka, sama seperti nasib ini. Menghalang penceroboh untuk memasuki adalah lebih mudah daripada berurusan dengannya sebaik sahaja ianya telah berada di. Ingatlah.

Buang Page.geniusdisplay.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taip msconfigdan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Page.geniusdisplay.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *