Bagaimana untuk Buang Nn.vidupdate24.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Nn.vidupdate24.com

Nn.vidupdate24.com tergolong kategori atur cara perisian iklan yang berpotensi tidak diingini. Sebaik sahaja permohonan memasuki PC anda, ia akan banjir monitor anda dengan Tan iklan sia-sia yang akan memperlahankan aktiviti Maya anda dan mungkin menyebabkan isu-isu yang berkaitan dengan keselamatan.

Sebagai contoh, jika cuba menggunakan pelayar web anda, anda akan segera disambut oleh advert yang timbul. Fungsi pop timbul ini adalah untuk menyediakan anda dengan pelbagai kupon, tawaran dan menawarkan produk-produk yang mereka menggalakkan. Walau bagaimanapun, bukannya berguna kepada anda, iklan yang dipaparkan mungkin serius mengancam keselamatan dalam talian anda kerana mereka adalah kepunyaan pihak ketiga yang tidak diketahui.

Perlu diingat bahawa pop-up ini tidak akan berhenti menunjukkan skrin PC anda sehingga anda mengalih keluar Nn.vidupdate24.com sepenuhnya. Jika tidak, anda akan sentiasa melihat mereka setiap kali anda cuba untuk menggunakan pelayar anda.

Terdapat pelbagai kaedah yang boleh Nn.vidupdate24.com gunakan untuk seterusnya meranapkan komputer anda. Program ini diwajibkan untuk meminta kebenaran anda sebelum pemasangan, tetapi ia tidak bermakna bahawa anda akan melihat ia akan datang. Sebaliknya, permohonan adware akan disembunyikan dalam sistem anda sehingga dapat memutuskan untuk menunjukkan dirinya. Ini benar-benar berlaku apabila monitor anda akan dibanjiri dengan banyak pop-up.

Remove Nn.vidupdate24.com
The Nn.vidupdate24.com Virus

Sebahagian daripada di Nn.vidupdate24.com di pilihan kaedah jangkitan termasuk penggunaan pautan rosak, laman web rosak, lampiran e-mel spam, dan perisian percuma. Wahid Dr. Thilagavathi freeware dianggap sebagai cara yang paling mudah untuk menipu awda supaya membiarkan ia. Hal ini terjadi kerana kebanyakan komputer pengguna biasanya tidak memberi perhatian apabila melalui proses pemasangan dan Jangan malah membaca terma dan syarat-syarat yang diberikan. Sebaliknya, mereka hanya bersetuju untuk segala-galanya dan berakhir dengan nasib, seperti Nn.vidupdate24.com pada sistem mereka.

Masalah utama dengan Nn.vidupdate24.com ialah bahawa ia bukan sahaja mengganggu malah juga adalah berbahaya. Sebabnya ialah bahawa sebaik sahaja program ini memasuki sistem anda, ia mula memantau tabiat pelayaran anda. Dengan cara ini, nasib yang rekod minat anda, untuk mempunyai idea yang lebih baik daripada iklan yang memberi anda kemudian. Ia adalah penting untuk program disebabkan oleh hakikat bahawa ia adalah disokong pengiklanan dan Tujuannya adalah untuk menjana pendapatan pay per klik untuk terus hidup.

setiap advert yang anda klik, dibuat untuk mendapatkan keuntungan bagi pihak ketiga yang tidak diketahui di sebalik permohonan itu. Namun, perkara yang terburuk tentang Nn.vidupdate24.com Selain daripada pemantauan aktiviti Maya anda adalah hakikat bahawa selepas ia telah mengumpulkan data yang cukup, ia berkongsi ia dengan pihak ketiga tersebut di atas. Oleh itu, dan bukannya ricking Keselamatan dalam talian anda, anda akan lebih baik menghapuskan atur cara perisian iklan dari PC anda dengan serta-merta.

Buang Nn.vidupdate24.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar Nn.vidupdate24.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *