Bagaimana untuk Buang Nextlnk12.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Nextlnk12.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Nextlnk12.com. Panduan Nextlnk12.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Di Nextlnk12.com muncul kerana jangkitan. Itu adalah betul. Jika anda melihat laman web ini, anda mempunyai parasit atas kapal. Nasib seorang, untuk lebih speisifik. Kedua-duanya pergi berganding bahu dan kerana anda sentiasa melihat halaman Nextlnk12.com, yang merupakan tanda yang nyata anda hosting nasib seorang. Nasib baik, jangkitan jenis ini adalah agak mudah untuk berurusan dengan. Anda akan dapat mengalihnya keluar sepenuhnya. Walau bagaimanapun, anda perlu bertindak cepat.

Perosak setiap pergi keluar dari tangan akhirnya, terutamanya apabila diberi masa untuk berbuat demikian. Jangan berikan ia masa. Semakin lama ia kekal, lebih banyak masalah yang menyebabkan. Ya, hanya kerana nasib bukanlah sukar untuk menangani, ia tidak bermakna ianya tidak mampu menyebabkan kerosakan yang serius dan kadang-kadang tak boleh balik. Sebaik sahaja anda perhatikan tapak Nextlnk12.com, bawa bagi amaran ia dan bertindak. Mencari di mana jangkitan bersembunyi dan menghapuskannya tanpa berfikir dua kali tentang hal itu. Jika anda membiarkan perosak boleh, ia tidak akan lama sebelum anda menyesal.

Mari kita Jelaskan kenapa anda harus terburu-buru untuk menghilangkan wabak ini. Pertama semua, setiap masa anda begitu banyak seperti sentuhan satu penyemak imbas anda sebelum ini boleh dipercayai, anda mengalami pencerobohan. Kebanyakannya, iklan. Perosak ini ialah sokongan iklan. Ia perlu menjana iklan untuk wujud. Jika ia gagal, ia akan dicatatkan. Mengapa ia tidak perlu untuk menghasilkan iklan, walaupun? Apa tertentu adalah bahawa ia bukanlah untuk keuntungan anda. Ia adalah untuk crooks’. Penggodam menggunakan nasib ini untuk meningkatkan trafik web untuk laman tertentu supaya mereka boleh mendapat wang melalui sistem pemasaran membayar per klik. Lebih banyak anda klik pada iklan, masa kaya mereka mendapat. Dan ia adalah hampir mustahil untuk mengelakkan iklan tersebut. Mereka begitu ramai dan mereka berada di mana-mana.

Remove Nextlnk12.com
The Nextlnk12.com Virus

Selain daripada itu, nasib yang melakukan yang terbaik untuk memaparkan kepada anda iklan yang anda benar-benar berminat. Bagaimana ia tidak tahu apa yang anda suka? Well, ia pengajian anda. Ia memantau apa yang anda lakukan, anda sejarah pelayar, dan sebagainya dan menggunakan maklumat itu untuk memaparkan kandungan yang menarik. Jangan jatuh untuk perangkap itu. Klik pada pautan-pautan ini bukan sahaja membantu crooks tetapi juga mendedahkan anda kepada perisian berniat jahat. Iklan ini tidak boleh dipercayai. Penggodam menggunakan mereka. Penggodam! Anda perlu tahu lebih baik daripada untuk klik. Anda dengan mudah boleh memburukkan lagi keadaan anda dengan memuat turun lebih banyak perisian berniat jahat.

Seperti yang anda lihat, Semua ini berubah aktiviti-aktiviti dalam talian anda menjadi mimpi ngeri. Selain daripada longgokan bercuti iklan, anda akan juga diarahkan untuk Nextlnk12.com sepanjang masa serta tentang laman pihak ketiga yang lain. Dan ini adalah cukup menyakitkan hati. Anda tidak dapat mencari apa-apa yang anda Cari dalam talian kerana anda tidak tahu apa yang harus dipercayai. Jika anda mahu untuk mengembalikan kawalan terhadap web anda melayari, hapuskan nasib ASAP. Untuk berbuat demikian secara manual, ikut panduan terperinci penyingkiran kami di bawah.

Bagaimana pula anda mendapat jangkitan ini? Biasanya, nasib keping bergantung taktik perisian pengikata percuma untuk menyertai. Semua crooks do adalah melampirkan malware mereka kepada program lain di web, dan apabila anda memuat turun dan memasang atur cara tersebut, anda akan mendapat malware bersama-sama dengannya. Melainkan jika anda beri perhatian. Ada cara untuk menghalang perosak daripada memasuki tetapi ia memerlukan berhati-hati. Sesuatu yang kebanyakan pengguna cenderung untuk mengabaikan apabila memasang perisian.

Ambil masa anda dan tidak bergantung pada nasib sahaja. Membaca apa yang anda bersetuju untuk. Pergi melalui terma dan syarat dengan teliti. Ya, ini bukanlah yang paling menyeronokkan perkara yang perlu dilakukan tetapi tiada siapa berkata memastikan PC anda bersih sepatutnya menyeronokkan. Jangan tergesa-gesa untuk membuta tuli bersetuju dengan segala-galanya. Menjadi bijak. Penggodam berdoa untuk kecuaian anda. Dan akhirnya, memilih untuk seting lebih maju dalam Pendeta Persediaan kerana mereka membenarkan anda untuk melihat semua aplikasi tambahan pula bersambung dan membuang pilihan mereka jika anda mahu. Kami mencadangkan yang anda lakukan kerana mereka biasanya berniat jahat dan anda benar-benar tidak memerlukannya pada semua.

Buang Nextlnk12.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taip msconfigdan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Nextlnk12.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *