Bagaimana untuk Buang MyHomePage.pro (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove MyHomePage.pro

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan MyHomePage.pro. Panduan MyHomePage.pro penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Tapak MyHomePage.pro adalah berita buruk bagi anda dan sistem anda. Halaman menunjukkan kehadiran jangkitan siber pada mesin anda. Ya, anda akan terjebak dengan hijacker pelayar. Jangkitan jenis ini adalah kombinasi sempurna sia-sia, menjengkelkan, campur tangan dan berbahaya. Semakin lama ia kekal diatas, lebih banyak masalah dan isu-isu anda menghadapi. Nasib baik, perosak adalah boleh alih keluar. Anda boleh mengeluarkan diri anda jika anda mengambil tindakan segera. Sebaik sahaja anda mengesan halaman MyHomePage.pro yang mengambil alih semua pelayar anda, menganggapnya sebagai amaran dan mengendahkan dengan serta-merta.

Mencari tempat yang tepat dengan hijacker jahat lurks dan keluarkannya. Jika anda membiarkan ia kekal, masalah-masalah yang menyebabkan akan menyimpan cerucuk ke atas serta menjadi semakin teruk. Jangan biarkan yang berlaku. Hijacker ini mempunyai tiada tempat dalam sistem anda. Ia dicipta oleh penggodam untuk tujuan jahat mereka dan kesejahteraan anda bukanlah menjadi kebimbangan daripada anak. Memotong dengan penginapan yang paling pendek sebaik mungkin. Di MyHomePage.pro adalah petunjuk anda. Sebaik sahaja anda lihat, bertindak. Jika anda berlengah-lengah, ia tidak akan lama sebelum masalah anda worsens dengan ketara. Ia akan datang masa Bilakah anda akan mengelak Mesin Wang anda sendiri.

Sebaik sahaja memasuki hijacker tersebut, ia tidak membazir bila-bila masa. Ia mula bekerja dengan serta-merta. Ia pertama kali berlaku selepas penyemak imbas anda. Ia menambah plugin yang sial ke setiap seorang daripada mereka dengan demikian mengambil kawalan. Itulah bagaimana di MyHomePage.pro menjadi bayang-bayang dalam talian anda yang berterusan. Setiap masa anda begitu banyak seperti sentuhan salah satu daripada penyemak imbas anda, anda melihat laman web ini. Ia memang ada. Ia juga menggantikan anda sebelumnya Laman web dan enjin carian tanpa kebenaran anda. Ia tidak memerlukan persetujuan anda untuk beroperasi. Ia bertindak seperti yang difikirkannya patut. Namun, ada lagi. Di MyHomePage.pro bukanlah tapak hanya cerdik anda terpaksa melihat pada setiap hari. Terdapat lain-lain lagi.

Remove MyHomePage.pro
The MyHomePage.pro Virus

Dengan hijacker pelencongan anda sentiasa. Anda sentiasa terdedah kepada risiko perisian berniat jahat kerana apa-apa yang anda lihat kerana perosak ini boleh dipercayai. Salah satu klik dan anda secara automatik memuat turun lebih banyak perisian berniat jahat pada komputer yang sudah terjejas. Jangan fikir bahawa mengelakkan klik akan menyelesaikan masalah anda. Oh, tidak. Selain daripada tapak, anda akan diarahkan ke, hijacker itu juga menghasilkan banyak iklan yang berpotensi berbahaya. Keseluruhan skrin anda dilindungi dengan iklan yang juga menyembunyikan risiko besar perisian berniat jahat.

Bayangkan Apakah anda melayari bertukar. Mimpi ngeri. Anda tidak dapat melayari laman web keamanan lagi dan semua ini kerana hijacker itu. Tetapi jika anda entah bagaimana boleh tahan dengan semua pencerobohan ini, masih ada sesuatu yang anda tidak boleh bertolak ansur. Jangkitan mengancam privasi anda. Spies ia pada anda dan menghantar segala-galanya yang ke crooks di belakangnya. Tidak perlu dikatakan, ini adalah lebih merbahaya. Jangan biarkan senario yang terungkap. Gunakan panduan pemindahan kami di bawah dan menghilangkan wabak ini selama-lamanya.

Bagaimana pula dengan hijacker masukkan? Di MyHomePage.pro muncul kerana hijacker yang telahpun berjaya masuk ke dalam. Tetapi bagaimana ia pula melakukannya? Jawapannya ialah kerana kamu. Anda adalah sebab Mesin anda dijangkiti. Sudah tentu, kita tidak bermaksud anda muat turun perosak sengaja tetapi kau cukup cuai untuk membiarkan ia menipu anda dan slip oleh anda. Kecuaian anda adalah satu-satunya perkara jangkitan tidak boleh berjaya tanpa. Mereka perlukan. Cara penyusupan yang cukup baik untuk bekerja tanpa kerjasama anda tidak aktif.

Pada masa akan datang, memberi lebih perhatian kepada aktiviti-aktiviti dalam talian anda. Menjadi lebih berhati-hati dan berhati-hati. Elakkan melawat halaman mencurigakan dan menggunakan sumber-sumber muat turun yang tidak dikenal pasti. Kadang-kadang apabila anda berkata “Ya” kepada sesuatu, sesuatu yang ini mungkin jangkitan cuba menyerang anda. Adakah wajar anda.

Buang MyHomePage.pro

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan MyHomePage.pro dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *