Bagaimana untuk Buang MyBrowserHome.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove MyBrowserHome.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan MyBrowserHome.com. Panduan MyBrowserHome.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Jika anda melihat halaman MyBrowserHome.com, menyediakan berita buruk. Anda mempunyai hijacker pelayar di atas kapal. Perampas Jangan membuat bagi penyewa yang menyenangkan. Pada yang sangat bertentangan. Perosak ini tidak betul-betul bahawa ia membayangkan nama-nama. Ia hijacks semua pelayar anda dan bertukar pengalaman dalam talian anda menjadi mimpi ngeri. Mengambil rupa laman web MyBrowserHome.com sebagai tanda besar menjerit “Hijacker!” dan mengendahkan ia. Lebih cepat anda mengambil tindakan terhadap perosak menyakitkan hati, lebih baik untuk anda dan sistem anda. Jika anda, Walau bagaimanapun, meninggalkan yang ia menjadi, ia akan memastikan masalah membuang anda setiap hari. Masalah-masalah yang tumbuh di kedua-dua nombor dan keterukan sebagai Pas masa. Anda boleh berhenti itu, walaupun.

Ia tidak perlu untuk membiarkan jangkitan ini dan dengan diam-diam. Menghapuskannya sebaik sahaja anda sedar ianya atas kapal. Mencari di mana perosak lurks dan memotong dengan penginapan pendek. Anda akan melakukan sendiri s kebaikan yang besar. Tidak teragak-agak. Kelewatan membawa kepada penyesalan. Gunakan panduan pemindahan kami di penghujung artikel ini dan menyingkirkan penceroboh sekali dan untuk semua. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah ikut panduan langkah demi langkah tepat dan PC anda akan bebas-virus tidak lama lagi cukup.

Masalah bermula sebaik sahaja menyelesaikan hijacker di dalam sistem anda. Sebagai permulaan, pengalaman dalam talian anda berubah dengan ketara dan bukannya untuk lebih baik. Anda mengalami gangguan berterusan di setiap sudut. Di MyBrowserHome.com menjadi bayang-bayang dalam talian anda dan anda lihat sepanjang masa apabila anda menyemak. Walaupun apabila anda berada di halaman lain, anda entah bagaimana mendapatkan diarahkan kembali ke satu ini. Dan ianya tidak hanya halaman MyBrowserHome.com yang anda lawati tanpa mahukan. Terdapat lebih hanya sebagai tapak rendang yang anda dipaksa untuk tanah atas kerana hijacker yang dilencongkan ke anda sepanjang masa. Anda tidak dapat mencari apa-apa yang anda lookign bagi lagi.

Remove MyBrowserHome.com
The MyBrowserHome.com Virus

Setiap langkah dalam talian anda mendapat dipintas oleh MyBrowserHome.com. Laman web juga menggantikan anda Laman web dan enjin carian tanpa kebenaran anda supaya anda terpaksa menggunakannya apabila anda membuat keputusan untuk membuka satu daripada penyemak imbas anda. Tidak fikir ini adalah semua, walaupun. Ada lagi. Selain daripada pelencongan, hijacker itu juga dikebumikan anda dengan Tan iklan merengsa dan irremovable. Seluruh skrin anda ditutup dengan kain rentang, kupon, tawaran, tawaran, teks, dan sebagainya yang membuatkan web anda melayari lebih keras. Seperti yang kami katakan, tidak tahan dengan kegilaan ini. Hapuskan hijacker itu dengan serta-merta dan segala-galanya akan kembali kepada normal. Perlu diingat bahawa jika anda tidak, anda akan sentiasa terdedah kepada risiko perisian berniat jahat. Membuat pilihan yang tepat dan bertindak sekarang.

Bagaimana pula dengan hijacker berjaya Jom Sertai tanpa anda perasan ia? Baiklah, pertama sekali, anda perlu tahu bahawa jangkitan tidak boleh masuk tanpa mainan yang memberi lampu hijau. Walau bagaimanapun, jika ia meminta straightforwardly, anda akan tidak pernah memberikan ia. Itulah sebabnya mengapa ia berubah menjadi rumit taktik dan kaedah menipu. Sebagai contoh, perosak Sembunyi di sebalik link yang rosak atau halaman. Ia hitches dalam perjalanan dengan freeware/ shareware pakej atau mesej e-mel spam.

MyBrowserHome.com boleh juga menjadi satu sistem palsu program/, pengemaskinian. Pada dasarnya, ia cuba untuk membuat anda berfikir anda akan memasang sesuatu yang lain walaupun pada hakikatnya, anda akan memasang perisian berniat jahat. Untuk melindungi diri anda, menjadi sangat berhati-hati. Parasit boleh menggunakan helah tetapi mereka kebanyakannya bergantung pada anda tergesa-gesa, gangguan dan kecuaian. Berikan mereka. Adakah wajar anda semasa dalam talian. Kecuaian yang membawa kepada jangkitan. Berhati-hati, di sisi lain, terus mereka dari sini.

Buang MyBrowserHome.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar MyBrowserHome.com daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan MyBrowserHome.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *