Bagaimana untuk Buang Mozilla Firefox Critical Error | Dikemaskini

PUP
Remove Mozilla Firefox Critical Error

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Mozilla Firefox Critical Error. Panduan Mozilla Firefox Critical Error penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

Adakah anda melihat dalam pop-up Mozilla Firefox Critical Error semasa anda melayari laman web? Jika ya, berhati-hati. Paparan “kesilapan” ini adalah tanda yang buruk. Sing yang menunjukkan bahawa terdapat program yang berpotensi tidak diingini, mengintai di suatu tempat di sudut Mesin anda. Itu adalah betul, anda mempunyai seorang anak anjing atas kapal dan ia adalah satu yang memaksa Mozilla Firefox Critical Error iklan anda pada setiap hari. Tidak panik.

Ya, anda berada dalam keadaan yang buruk tetapi ia bukanlah seburuk yang di Mozilla Firefox Critical Error cuba untuk membuat ia seolah-olah. Pertama sekali, “Ralat” adalah tidak benar. It’s a scam. Tidak percaya perkataan yang dikatakan. Ia hanya cuba untuk menakut-nakutkan anda dan membuat anda melakukan sesuatu anda akan menyesal nanti. Ini adalah satu berita baik. Berita buruk, Walau bagaimanapun, adalah bahawa anak anjing tersebut adalah benar dan ia adalah benar-benar dalam sistem anda. Mari kita jelaskan.

Anak anjing yang dimasukkan PC anda dan kini memaksa tetimbul Mozilla Firefox Critical Error di atas anda. Mengapa? Ia mahu anda panik dan bertindak menentang kepentingan anda. Menurut ralat, Mesin anda penuh dengan semua jenis jangkitan yang meletakkan keselamatan anda berisiko. Selain itu, pop-up yang menyarankan bahawa untuk menyelesaikan masalah ini anda perlu Hubungi nombor tertentu dan berhubung dengan “pakar”. Tidak jatuh ke dalam perangkap yang. Sebagai permulaan, jangkitan sahaja yang anda miliki adalah anak anjing yang jahat.

Remove Mozilla Firefox Critical Error
The Mozilla Firefox Critical Error Virus

Kedua, jika anda memanggil orang-orang mereka akan cuba untuk memikat anda ke dalam membeli beberapa program sia-sia, palsu anti-malware. Sekali lagi, PC yang halus, selain anak anjing tersebut. Tidak mempercayai orang-orang ini. Mereka adalah selepas wang anda. Mereka mahu anda panik kerana dengan cara ini anda akan lebih bersedia untuk melakukan apa yang mereka katakan. Bertenang. Melihat penipuan yang tepat kerana ianya dan tidak membuat anda lebih teruk keadaan dengan mempercayai cybercriminals. Hubungi mereka dan tidak melakukan apa-apa yang mereka cadangkan. Ia tidak akan kepentingan anda. Anda tidak memerlukan program yang khas untuk berurusan dengan anak anjing ini. Anda boleh melakukannya sendiri.

Sekali anda tempat pop-up Mozilla Firefox Critical Error, mula mencari tempat bersembunyi jangkitan tersebut dan Bilakah anda menemuinya, mengalihkannya atas penemuan. Jangan ragu dan jangan buang masa dalam perbahasan. Menyingkirkan anak anjing itu adalah yang anda boleh mengambil tindakan. Sebaik sahaja ianya hilang, amaran Mozilla Firefox Critical Error akan pergi juga. Pengalaman menyemak imbas anda akan kembali kepada normal. Bertindak! Gunakan panduan pemindahan kami di bawah dan Bersihkan PC anda daripada wabak ini. Lebih cepat anda lakukan, lebih baik.

Bagaimana pula anak anjing itu Masuk? Seperti yang kita katakan, di Mozilla Firefox Critical Error muncul kerana anak anjing itu dan anak anjing yang dirinya tidak kelihatan dari blue. Ia digunakan sneaky taktik untuk memasuki sistem anda. Antara taktik-taktik ini termasuk mesej e-mel spam, pakej perisian percuma, link rosak dan halaman, iklan pihak ketiga, pengemaskinian palsu, tetap tidak dikenal pasti, dan lain-lain. Jika anda tidak terganggu dan cuai, salah satu daripada kaedah-kaedah ini akan bekerja. Tetapi jika anda lebih berhati-hati, kedua-duanya mereka akan bekerja.

Memberi lebih perhatian apabila anda berada dalam talian. Jangan membuat kerja penggodam yang lebih mudah dengan mengubah diri anda ke sasaran yang lebih mudah. Selain itu, dapatkan atur cara anti-malware baik untuk membantu anda dalam pertempuran menentang jangkitan siber. Sentiasa menjaga up to date dan sentiasa mengimbas komputer anda untuk memastikan ianya bersih.

Buang Mozilla Firefox Critical Error

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Mozilla Firefox Critical Error dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *