Bagaimana untuk Buang MoneyBot (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan MoneyBot. Panduan MoneyBot penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

MoneyBot adalah perosak jahat nasib. Ia bukanlah sebuah aplikasi yang boleh dipercayai dan berguna. Inilah nasib yang. Dalam erti kata lain, anda akan berhadapan dengan jangkitan siber. Ada lapisan Perak, walaupun, jadi jangan panik. Anda boleh menganggap diri anda bertuah kerana anda terjebak dengan agak mudah untuk membuang parasit. Anda mungkin telah dijangkiti dengan satu ancaman yang lebih serius seperti Trojan atau ransomware yang. Sebaliknya, anda akan dijangkiti dengan nasib yang. Jangan kita salah, walaupun. Ini tidak bermakna bahawa MoneyBot tidak berbahaya.

Terdapat tiada perkara seperti perosak berbahaya. Setiap punca masalah dan setiap satu akhirnya menjadi luar kawalan. MoneyBot disertakan. Ia tidak mungkin hampir seperti berbahaya seperti lain-lain ancaman tetapi ia dengan sempurna boleh menyebabkan isu-isu. Dan semakin lama ia kekal, lebih banyak isu yang anda hadapi. Berita baik adalah bahawa anda boleh membuang penceroboh agak mudah jika anda bertindak dengan serta-merta. Tidak memberi ancaman lebih banyak masa dalam sistem anda. Hapuskan ia atas pengesanan dan menjimatkan banyak masa depan sakit kepala. Sebaik sahaja anda mengesan MoneyBot dalam sistem anda, mencari di mana ia menyembunyikan dan keluarkannya tanpa berfikir dua kali tentang hal itu. Inilah yang anda boleh mengambil tindakan.

MoneyBot demolishes aktiviti pelayaran anda. Dari ketika ia masuk ke, web anda melayari perubahan. Anda tidak boleh membuat satu langkah dalam talian tunggal tanpa mengganggu nasib. Sebagai contoh, apabila anda cuba untuk melawat laman kegemaran anda, anda mendapat diarahkan untuk orang-orang lain yang rendang. Tambahan tab terbuka sepanjang masa juga. Iklan yang tidak terkira banyaknya melindungi skrin anda seluruh 24/ 7. Video dalam talian anda mendapatkan atau dijeda untuk selingan. Memang mimpi ngeri.

Nasib yang menghalang anda daripada melayari laman web biasanya. Ini adalah lebih daripada merengsa. Terselit. Namun, ianya juga berbahaya. Muka surat anda akhirnya melawat dan iklan anda akan dihujani dengan itu tidak boleh dipercayai. Kebanyakan mereka sebenarnya rosak dan mereka membawa kepada jangkitan. Jika anda klik pada salah, anda berkompromi PC lagi. Dan percaya kita, Terdapat banyak pautan rosak dan iklan dan anda tidak boleh memberitahu orang-orang yang selamat selain daripada orang-orang yang berbahaya. Lambat laun anda akan klik.

Kadang-kadang iklan kelihatan betul-betul di bawah kursor tetikus anda. Inilah nasib yang tidak. Ia perlu menjana pendapatan pay per klik untuk pemilik dan ia menggunakan anda. Menjadi penaja bagi crooks. Klik pada apa-apa selagi adware yang kekal. Cuba sedaya upaya anda menghapuskannya secepat mungkin kerana keadaan anda menjadi lebih buruk dengan minit. Iklan tersebut menjadi semakin agresif dan berkembang dalam nombor. Satu-satunya cara untuk menyingkirkan mereka adalah untuk menghapuskan MoneyBot. Berbuat demikian. Jangan membazirkan masa anda di dalam perbahasan. Program ini tidak akan memberi manfaat kepada anda. Ianya hanya bermanfaat untuk para pemaju. Hapus ia sebelum ia terlambat. Gunakan panduan kami di bawah dan Bersihkan PC anda sekali dan untuk semua.

Bagaimana pula nasib di masukkan? Biasanya jangkitan ini perjalanan diikat dengan program-program percuma yang lain dan apabila anda memasang atur cara ini, nasib perosak masukkan juga. Kekunci adalah tidak memberi perhatian, walaupun. Terdapat satu cara untuk menghalang mereka daripada memasuki. Memilih untuk seting lebih maju dalam Pendeta Persediaan dan bukannya orang-orang yang asas. Mereka mengambil lebih sedikit masa tetapi mereka juga membenarkan anda untuk Daftar pakej keseluruhan aplikasi oleh aplikasi dan buang semua kelebihan yang ditawarkan anda tidak berhasrat untuk memasuki sistem anda. Ini adalah bagaimana sedikit lebih banyak masa dan perhatian pergi menyelamatkan anda banyak masalah. Ingat bahawa apabila anda memutuskan untuk memasang sesuatu dan tidak melakukan kesilapan yang sama dua kali.

Buang MoneyBot

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan MoneyBot dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *