Bagaimana untuk Buang Mojotab.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Mojotab.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Mojotab.com. Panduan Mojotab.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Mojotab.com di penampilan adalah berita buruk bagi anda. Laman web yang dikaitkan dengan jangkitan. Pelayar hijacker parasit, untuk lebih speisifik. Kedua-dua pergi tangan dalam tangan. Jika anda melihat halaman, anda mempunyai hijacker itu. Itu adalah fakta. Jadi, lebih cepat anda menerima situasi yang tidak menyenangkan anda, lebih cepat anda boleh mengambil langkah-langkah terhadap ancaman. Tidak akan ada masa untuk menjadi sia-sia. Jangkitan ini adalah berniat jahat dan berbahaya. Ia membawa bersama apa-apa tetapi masalah-masalah dan sakit kepala. Jika anda meninggalkan ia atas kapal, ia tidak akan lama sebelum anda kesal keputusan itu. Mengambil paparan halaman Mojotab.com sebagai tanda amaran neon besar, yang jeritan-jeritan “bahaya”, dan bertindak.

Jika anda melihat tapak mengambil alih penyemak imbas anda, mulakan mencari hijacker itu. Ianya telah berada pada mesin anda, bersembunyi di suatu tempat dalam bayang-bayang. Seronok dan menghapuskannya atas penemuan. Anda mempunyai apa-apa untuk kehilangan tetapi banyak keuntungan jika anda menghilangkan penceroboh ini. Kepercayaan kita, makhluk perosak ini akan membuat lengkap kacau-bilau pada komputer anda dan semakin lama ia kekal yang lebih besar dalam keadaan kucar-kacir mendapat. Jika segala sesuatunya menjadi luar kawalan, dan mereka akan akhirnya, anda akan menghadapi lebih banyak kesukaran yang cuba untuk Bersihkan PC anda. Bertindak ketika ianya tidak terlambat. Hijacker yang telah pergi.

Remove Mojotab.com
The Mojotab.com Virus

Halaman Mojotab.com menjadi bayang-bayang dalam talian anda. Tidak kira apa yang anda lakukan dalam talian, ia muncul. Buka penyemak imbas anda, dan anda mendapatkan disambut dengan “Selamat datang ke Mojotab”. Anda Buka tab baru, laman web yang ada. Anda menaip carian, laman web ini ada juga. Ia juga mudah didapati. Ia juga menggantikan anda Laman web dan enjin carian belakang anda dan apabila anda ingin melayari web anda terpaksa menggunakan laman web ini. Ini adalah tidak baik. Enjin carian baru ini tidak memberikan anda berharap untuk keputusan yang tepat dan selamat. Apa yang ia memberi adalah akses cepat ke perisian berniat jahat. Ya, kebanyakan keputusan yang anda lihat akan rosak dan menyebabkan laman berbahaya, penuh dengan jangkitan. Jika anda klik, anda memburukkan keadaan anda dengan memuat turun lebih serangga perosak yang tidak diingini.

Sudah tentu, mungkin ada beberapa pautan yang selamat serta, tetapi terdapat no cara salah yang ada yang Tanpa klik. Anda tidak boleh memberitahu mereka apart. Sebahagian daripada mereka adalah iklan yang berniat jahat walaupun mereka tidak ditandakan sebagai menyusu. Memang mimpi ngeri. Aktiviti-aktiviti dalam talian anda dengan berkesan dimusnahkan. Tetapi bukan itu sahaja. Mesin anda perjuangan untuk melaksanakan walaupun di luar talian. Aplikasi mengambil umur untuk memuatkan. Sistem anda mengalami kemalangan. PC anda jika dibandingkan dengan dan reboots tanpa sebab yang jelas. Dan ini tidak akan berhenti kecuali anda berhenti sendiri. Satu-satunya cara untuk berbuat demikian adalah untuk mengalih keluar hijacker selama-lamanya. Untuk berbuat demikian secara manual, gunakan panduan pemindahan kami di bawah. Apabila ia sudah pergi, segala-galanya akan kembali kepada normal.

Bagaimana pula anda akhirnya terlekat dengan hijacker di Mojotab.com? Well, sejak hijacker ini bukanlah virus yang sepenuhnya tapi program berniat jahat, ia memerlukan anda mendapatkan kebenaran memasuki. Tiada kebenaran, tidak kemasukan. Kedengaran agak mudah tetapi jangkitan telah menemui satu cara sekitar kaedah ini. Mereka masih mendapatkan kelulusan anda tetapi dengan bantuan kaedah-kaedah yang rumit yang meninggalkan anda sedar. Sebagai contoh, mereka berselindung di sebalik Laman rosak dan disahkan link, mesej e-mel spam dan mereka lampiran, freeware dan shareware pakej, iklan pihak ketiga, program palsu atau sistem pengemaskinian, muat turun sumber, dan lain-lain

Jika anda cuai, salah taktik-taktik ini akan bekerja tetapi kedua-duanya mereka ini cukup baik untuk berjaya jika anda memberi perhatian. Itulah apa yang anda mesti lakukan. Sentiasa bersaing pengawal anda dan Jangan memberi kepada kecuaian dan gangguan. Perhatian tambahan sedikit pergi jauh dan menjimatkan Tan isu-isu pada masa hadapan.

Buang Mojotab.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Mojotab.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *