Bagaimana untuk Buang Mnztrk.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Mnztrk.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Mnztrk.com. Panduan Mnztrk.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Mnztrk.com adalah sebuah laman web yang rosak. Domain adalah dikaitkan dengan atur cara perisian iklan. Jika domain ini sering mengarah anda dan menunjukkan anda iklan, anda berada dalam kesulitan. Penyangak alat mungkin kelihatan lebih mengganggu daripada bahaya, tetapi tahap ancaman sekiranya tidak akan dirosakkan. Adware adalah pengantara berpotensi untuk perisian berniat jahat lain. Anda akan dibawa ke laman web boleh diselitkan dengan jangkitan. Iklan itu boleh mengarahkan anda ke laman web yang menyebarkan virus. Parasit ini akan menghantui semua sesi Pelayaran anda. Ia akan menjadi mustahil untuk mendapatkan apa-apa kerja yang dilakukan. Walaupun jika anda tidak mengikuti iklan tidak boleh dipercayai, pelencongan yang boleh masih membawa anda ke laman web berbahaya secara sukarela. Di samping itu, nasib Mnztrk.com yang akan menjejaki sesi Pelayaran anda. Ia boleh mengumpul statistik dan peribadi butir-butir dari pelayar web anda. Yang kedua hendaklah dikekalkan sebagai sulit.

Nasib di Mnztrk.com bergantung kepada kehebatan pemasaran. Iklan itu adalah alat utama untuk program penyangak. Pemprosesan pelencongan yang tidak mempunyai kesan yang sama. Kami akan menerangkan mengapa kemudian. Parasit ini akan cuba menipu anda dengan menunjukkan anda kandungan menarik. Ia akan memaparkan beli-belah menawarkan pelbagai barangan pengguna, termasuk pakaian, aksesori, perabot, hiasan, peranti teknologi, peralatan sukan, peralatan berkebun, barangan rumah, Permainan, mainan dan lain-lain. Nasib Mnztrk.com yang akan hadir urusniaga tersebut dalam pelbagai jenis iklan, termasuk banner, kotak kupon, pautan dalam teks, hadiah percuma, iklan peralihan ruang-antara terapung, kontekstual, sebaris dan perbandingan. Untuk membuat pop-up windows yang lebih menarik, alat yang rendang akan menghiasi mereka akan kesan-kesan khas.

Tidak membenarkan persembahan pemasaran untuk menipu anda. Nasib Mnztrk.com yang tidak bekerja dalam memihak kepada anda. Ia telah dibangunkan untuk membuat pendapatan dengan mengeksploitasi aktiviti pengguna. Iklan link ke laman-laman web yang ditaja. Bagi tiap-tiap hit berdaftar, pemilik program rahsia memperolehi jumlah tertentu. Teknik monetizing ini dikenali sebagai sistem pay per klik. Kerana komputer pengguna tidak perlu membayar untuk iklan yang dibawa kepadanya, keselamatan mereka dianggap sebagai satu kebimbangan yang utama. Nasib Mnztrk.com di imbas tapak sumber untuk mengesahkan kebolehpercayaannya. Kerana ia berdiri, mana-mana advert diberikan boleh membawa anda ke domain terjejas dan anda dijangkiti malware. Anda harus Buang mereka sama sekali.

Remove Mnztrk.com
The Mnztrk.com Virus

Terdapat ancaman lain yang anda perlukan untuk menjadi sedar. Nasib di Mnztrk.com terus menjejaki anak pengguna dalam talian sesi dan rekod pelbagai jenis maklumat daripada pelayar web. Ini merangkumi butir-butir yang anda telah masukkan diri anda dan pelanggan anda melayari Kedai-kedai satu default input. Furtive program boleh mengakses sejarah pelayaran awda, tracking cookie, ketukan kekunci, kedudukan geografi, alamat IP, Poskod, pendaftaran fizikal, akaun e-mel, nombor telefon, Faks, profil demografi, nama pengguna, kata laluan dan kelayakan kewangan . Pemilik program terselindung boleh menjual data peribadi anda di pasaran darknet tanpa meminta kebenaran anda atau memberitahu anda tentang niat mereka.

Banyak pengguna yang telah menjadi mangsa kepada nasib Mnztrk.com yang masih tidak sedar bagaimana mereka menguncup parasit tersebut. Program ini adalah memang illusive. Ia sering hitches bot utiliti lain yang melakukan pemasangan dan. Perisian percuma, shareware dan versi cetak rompak aplikasi berbayar boleh berkhidmat untuk tujuan ini. Nasib yang akan diambilkira di dalam terma dan syarat-syarat tuan rumah sebagai bonus. Pendeta akan disetkan untuk memproses alat tambahan. Jika anda tidak menukar seting ini, ia akan dipasang ke komputer anda. Apabila memulakan pemasangan, sentiasa memilih mod yang adat atau maju. Cara asas atau automatik tidak boleh Senaraikan semua pilihan yang tersedia.

Kemasukan ke negara lain menunjukkan untuk atur cara seperti nasib Mnztrk.com di e-mel spam. Penghantar menyembunyikan program furtive di sebalik lampiran dan menyampaikan mesej palsu kepada penerima. Dia akan menyatakan bahawa fail adalah satu bahagian penting dokumentasi dan menggesa anda untuk melihatnya serta-merta. Dalam banyak kes, spammer menulis bagi pihak syarikat-syarikat sah dan organisasi, seperti pos negara, sebuah firma kurier, Cawangan kerajaan, institusi, rangkaian sosial, platform e-dagang, bank, Jabatan polis tempatan atau Mahkamah Daerah. Ini memberikan kesahihan e-mel. Untuk menyemak sama ada ia telah dihantar oleh entiti yang sepadan, bukti maklumat orang hubungan.

Buang Mnztrk.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar Mnztrk.com daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Mulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Mnztrk.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *