Bagaimana untuk Buang Mmoframes.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Mmoframes.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Mmoframes.com. Panduan Mmoframes.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Jika pelencongan yang Mmoframes.com sesuatu kejadian sehari-hari, anda berada dalam kesulitan. Laman web ini adalah tanda bahawa pelayar anda telah menyusup dengan hijacker pelayar yang jahat. Matlamat itu? Untuk menghidupkan pelayar anda ke dalam alat memaparkan iklan. Ia juga mempunyai keupayaan untuk mengubah seting web pengguna dan memasang pelbagai bar alatan dipersoalkan, tambahan, aplikasi atau sambungan. Sebaik sahaja perisian berbahaya disinkronisasikan menyerang, serangan serius iklan bermula.

Mangsa akan dibanjiri dengan segala macam iklan, samada pop-up, dalam teks, banner atau mesej berkelip. Dalam kebanyakan kes, iklan akan mempromosikan tawaran eksklusif, tawaran istimewa, kupon, alat-alat utiliti palsu, dan sebagainya. Apa menarik tentang kandungan tersebut adalah, bahawa mereka akan khusus disasarkan untuk kelihatan lebih menarik pada mangsa. Yang semua terima kasih kepada parasit siber dalam kuasa untuk mencuri data web ia memerlukan-segala-galanya dari sejarah, penyemakan melayari tabiat dan gelintar pertanyaan bagi Login ID, kata laluan, kad kredit, alamat IP, dan lain-lain. Iklan tersebut terbukti sangat memberi manfaat kepada kedua-dua muka digalakkan dan hacker di sebalik hijacker itu.

Remove Mmoframes.com
The Mmoframes.com Virus

Anda boleh mendapatkan PC yang dijangkiti perosak siber ini melalui e-mel spam dan lampiran, rasuah link dan iklan, perisian perisian pengikata, palsu Kemaskini permintaan dan banyak lagi. Jika anda menerima e-mel daripada penghantar yang tidak dikenali, anda dinasihati untuk tidak membukanya, terutamanya jika mereka akan ditandakan sebagai spam dan mengandungi lampiran. Kemungkinannya adalah, ia mengandungi perisian berniat jahat dan matlamat utama mereka adalah untuk menjangkiti orang yang terbuka kandungan mereka. Apakah kita juga menasihati pembaca kami untuk melakukan, untuk dilindungi daripada jangkitan perisian berniat jahat mungkin adalah untuk memilih jenis pasang satu adat atau lebih maju. Ini akan memberikan anda kuasa penuh ke atas perisian yang dimuat turun dan anda akan dapat Buang sebarang perisian tambahan yang tidak telah betul dikemukakan semasa memuat turun.

Manakala perampas pelayar tidak dilihat sebagai virus sebenar, itu tidak bermakna bahawa mereka adalah tidak merbahaya. Agak bertentangan. Mereka yang mampu melakukan apa-apa kerosakan, yang boleh meninggalkan pelayar anda dalam keadaan teruk. Benda itu, anda tidak pernah tahu di mana dijana oleh iklan hijacker mungkin mengarahkan anda untuk. Anda boleh membuka backdoors hackers yang bertujuan untuk mendapatkan tangan mereka pada maklumat berharga yang boleh dikongsi dengan lain-lain pihak ketiga untuk keuntungan secara tidak sengaja. Ianya juga penting untuk menunjukkan, bahawa pada satu masa nanti, pelayar akan gagal untuk memuatkan setiap iklan yang dilemparkan kepadanya oleh parasit siber.

Anda lihat, semakin lama anda beritahu hijacker ini berkeliaran percuma pada penyemak imbas anda, yang lebih teruk akibat akan mendapat. Ia tidak akan menjadi lama sehingga anda mula mengalami kelajuan internet yang perlahan atau kemalangan secara tiba-tiba pelayar, serta kerap pembekuan apl dan tambahan anda. Apa-apa kerja pada penyemak imbas anda akan menjadi mustahil. Ia akan sampai ke titik di mana pelayar anda akan berhenti berfungsi sama sekali. Jika anda ingin untuk kembali ke pengalaman dalam talian yang selamat dengan tidak ada iklan yang menjengkelkan, kami mencadangkan bahawa anda mengikuti arahan kami di bawah ini, untuk menghapuskan hijacker pelayar ini daripada komputer anda.

Buang Mmoframes.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar Mmoframes.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *