Bagaimana untuk Buang MetroWhiz Virus | Dikemaskini

PUP
Remove MetroWhiz Virus

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan MetroWhiz Virus. Panduan MetroWhiz Virus penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

MetroWhiz adalah program berniat jahat. Ia telah dicipta oleh Mindspark interaktif Network, Inc. yang berkata cukup. Anda akan berhadapan dengan program yang berpotensi tidak diingini, kecuali bahawa perkataan “berpotensi” adalah tidak perlu. Aplikasi yang tidak diingini memang. Ia terletak kepada Peti Deposit Keselamatan anda, berpura-pura ia akan menjadi berguna kepada anda. MetroWhiz janji-janji untuk membantu anda mencari anda mencari laluan bas atau Keretapi Jadual. Semua ini tidak benar, walaupun. Aplikasi ini dibangunkan hanya untuk membantu crooks mendapat keuntungan tanpa tenaga. Hapuskan secepat mungkin.

Anda tidak mahu menjadi penaja hacker, Adakah anda? Sudah tentu, tidak. Jadi jangan buang masa dan Bersihkan Mesin anda makhluk perosak ini. Lebih banyak masa ia membelanjakan atas kapal, lebih banyak masalah menyebabkan. Masalah ini juga berkembang pada tahap keterukan. Jangan letakkan dengan itu. Aplikasi ini tidak akan memberi manfaat kepada anda. Sebaliknya, ia akan memudaratkan dan akan menyebabkan anda Tan sakit kepala. Menjimatkan masalah dan memotong penginapan anak anjing yang pendek. Lebih cepat anda mencari dan keluarkan ia selama-lamanya, lebih baik.

Sebaik sahaja MetroWhiz memasuki Mesin anda, ia iklan lanjutannya sial kepada semua pelayar anda. Ini termasuk tiga yang paling popular, Mozilla, Chrome dan Microsoft Edge. Selain itu, jika anda mempunyai satu lagi pelayar yang dipasang, mereka dijangkiti juga. Sebaik sahaja plugin telah dilampirkan, mengubah pengalaman dalam talian anda. Anda mula mengalami pencerobohan yang berterusan. Sebagai permulaan, apabila anda cuba memuatkan laman, anda dapat diarahkan kepada satu rendang lagi. Tambahan tab Buka sepanjang masa dan anda tanah di laman web dengan kandungan yang sangat diragui. Tetapi ada lagi. Anak anjing dalam menjana pelbagai iklan yang merengsa yang melindungi skrin anda pada setiap hari. Iklan ini akan digunakan untuk meningkatkan trafik web untuk laman web tertentu jadi crooks itu boleh memperoleh pendapatan pay per klik.

Remove MetroWhiz Virus
The MetroWhiz Virus

Klik apa-apa. Dengan setiap klik anda, anda membantu hacker buat duit. Apakah lebih teruk, anda menjejaskan keselamatan anda lagi. Kebanyakan iklan yang anda lihat telah dikompromi untuk menyampaikan lebih banyak perisian berniat jahat. Satu klik sahaja ia mengambil masa untuk anda muat turun lebih banyak perosak atas kapal. Adakah anda mahu itu? Mesin anda telah menderita kerana ini anak anjing yang tunggal. Ia adalah underperforming sepanjang masa. Memperlahankan kelajuannya, ia kemalangan sering. Sebahagian daripada apl anda juga mungkin gagal untuk berjalan dengan betul. Jangan letakkan dengan itu. Perkara terbaik untuk dilakukan ialah membuang jangkitan dengan serta-merta. Untuk berbuat demikian secara manual, sila gunakan panduan pemindahan kami di akhir artikel ini. Ia adalah mudah untuk mengikuti dan sebaik sahaja anda telah selesai, segala-galanya akan kembali seperti biasa dan anda akan dapat menggunakan mesin anda dengan lebih berkesan lagi.

Bagaimana pula anda akhirnya terlekat dengan anak-anjing MetroWhiz? Juga, Terdapat banyak kaedah perosak boleh membuat mesin anda. Sebagai contoh, ia boleh menggunakan e-mel spam, pengemaskinian palsu, rosak pautan dan laman, pakej perisian percuma, berniat jahat pihak ketiga iklan, muat turun yang tidak dikenal pasti punca, tetap palsu, dan sebagainya. Namun, tiada seorang pun daripada taktik-taktik ini adalah cukup baik untuk bekerja tanpa bantuan anda. Dengan bantuan kami maksudkan kecuaian. Jika anda memberi perhatian yang mencukupi anda akan dapat mengesan penceroboh satu dalam masa dan menghalangnya daripada memasuki. Jika anda terganggu, Walau bagaimanapun, ia akan menyebabkan tergelincir betul-betul oleh anda.

Jadi, jangan memberi kepada kecuaian. Sentiasa pengawal anda semasa dalam talian. Berhati-hati apa yang anda klik pada dan apa yang anda katakan ya kepada. Hacker cuba menipu anda dan jika anda cuai, mereka akan berjaya. Jika anda tidak berhati-hati, anda akan menangkap mereka dalam Akta. Membuat pilihan yang tepat dan pastikan Mesin anda tanpa jangkitan.

Buang MetroWhiz Virus

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan MetroWhiz Virus dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *