Bagaimana untuk Buang Malware Crusher | Dikemaskini

PUP
Remove Malware Crusher

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Malware Crusher. Panduan Malware Crusher penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

Malware Crusher adalah tidak apa yang dikatakan. It’s a scam. Atur cara ini jahat diiklankan sebagai alternatif kepada program anti-virus. Menurut para pemaju, ia adalah sangat berguna dan benar-benar tidak berbahaya. Baik, ini akan menjadi besar jika ia adalah benar. Tetapi ia bukan. Tidak percaya perkataan Malware Crusher berkata. Memang semua pembohongan. Melihat lepas asap di cermin dan lihat program untuk apa ia sebenarnya. Satu penipuan.

Malware Crusher merupakan program berpotensi tidak diingini yang cuba untuk menipu awda supaya melakukan sesuatu yang bertentangan dengan kepentingan terbaik anda. Tidak jatuh ke dalam perangkap yang. Sebaik sahaja anda mengesan Malware Crusher dalam sistem anda, pastikan untuk mengambil langkah-langkah segera untuk mengeluarkannya. Ingat, Malware Crusher berdusta kepada wajah anda. Apa-apa yang dikatakan boleh dipercayai. Mencari di mana jangkitan memperdaya bersembunyi dan menghapuskannya dengan serta-merta. Jika anda membiarkan ia kekal, anda akan menyesalinya cepat daripada nanti.

Misalnya, Malware Crusher larian menyeluruh mengimbas pada PC anda dan membantu anda mengesan pelbagai ancaman yang tidak boleh atur AV lain-lain. Hakikatnya atur cara itu yang lain tidak dapat mencari ancaman ini kerana mereka tidak wujud. Malware Crusher membentuk mereka untuk menakut-nakutkan anda. Ia menyatakan bahawa Mesin anda penuh dengan jangkitan dan bahawa anda berada dalam bahaya. Sekali lagi, tidak mempercayai anak anjing ini walaupun untuk sesaat. Semua ini adalah satu taktik menakut-nakutkan. Perosak mahu anda panik kerana itu, anda akan lebih bersedia untuk bekerjasama. Ada apa-apa yang tidak kena dengan PC anda.

Remove Malware Crusher
The Malware Crusher Virus

Selain daripada itu anak anjing Malware Crusher, ianya bersih. Namun, perosak sedang cuba untuk meyakinkan anda sebaliknya supaya ia boleh menawarkan penyelesaian yang palsu kepada masalah tidak wujud. Penyelesaian ini adalah sentiasa sama. Anda diminta untuk memanggil nombor bebas tol untuk menghubungi “pakar” yang sepatutnya membantu anda menangani pelbagai ancaman anak anjing yang mendakwa anda telah dijangkiti. Tidak memanggil orang-orang ini tidak kira apa. Jika anda berbuat demikian, mereka akan makan lebih banyak pembohongan. Mereka menyatakan bahawa anda sedang menggunakan versi percuma Malware Crusher yang hanya boleh mencari ancaman tetapi ia tidak dapat menghapuskannya. Kemudian, mereka meminta anda untuk membeli versi penuh program ini, yang tentu saja, tidak datang murah. Tidak melakukan kesilapan itu.

Malware Crusher adalah satu penipuan. Ia tidak pun melakukan imbasan, apatah lagi mencari ancaman bahawa apl AV lain tidak. Tidak memberi orang-orang ini wang anda hanya untuk mendapatkan atur cara palsu yang tidak dapat membantu anda. Tidak bahawa anda memerlukan sebarang bantuan. Masalah hanya anda adalah anak anjing ini mengelirukan dan bagi penghapusan, anda tidak perlu untuk menghabiskan satu peratus. Ada benar-benar bebas-of-charge penyingkiran panduan di bawah yang boleh membantu anda menangani Malware Crusher. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah ikut arahan dengan berhati-hati dan tidak lama lagi cukup Mesin anda akan tanpa jangkitan.

Bagaimana pula Malware Crusher masukkan mesin anda? Anak anjing yang mungkin pernah berkhidmat dengan program lain di web yang anda pasangkan pada PC anda. Ini dipanggil kaedah perisian pengikata dan jika anda tidak berhati-hati semasa proses pemasangan, anda akhirnya menjangkiti komputer anda sendiri. Apabila anda memasang aplikasi, pastikan untuk memilih seting lebih maju dalam Pendeta Persediaan. Ya, mereka mengambil masa yang lebih tetapi mereka juga memberikan anda peluang untuk melihat semua apl yang Selain itu dilampirkan dalam berkas serta membuang pilihan mereka sebelum anda klik butang “finish”. Jika terdapat apa-apa tambahan, membuang mereka tanpa ragu-ragu. Mereka biasanya berniat jahat dan anda tidak perlu mereka dalam sistem anda. Jika anda lakukan, anda akan memuat turun mereka sendiri sekarang.

Buang Malware Crusher

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Malware Crusher dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *