Bagaimana untuk Buang LUTLAMELABE.RU (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan LUTLAMELABE.RU. Panduan LUTLAMELABE.RU penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Jika anda melihat tapak LUTLAMELABE.RU setiap kali anda membuka salah satu daripada penyemak imbas anda, bersedialah untuk masalah. Domain Russia ini adalah berniat jahat. Ia adalah tanda jelas yang Mesin anda itu tidak lagi bebas-jangkitan. Ia menyorokkan parasit siber. Yang jahat pelayar hijacker, untuk lebih speisifik. Tugas anda ialah untuk membuang penceroboh secepat mungkin kerana jika tidak, ia akan menyebabkan anda banyak masalah. Perampas dikenal pasti sebagai sangat menyakitkan dan nerve-wracking. Walau bagaimanapun, mereka juga menimbulkan risiko.

Selagi jangkitan ini kekal dalam sistem anda, anda tidak dapat melayari laman web keamanan. Adakah diri anda memihak dan keluarkannya sebelum ia mempunyai peluang untuk menyebabkan beberapa kerosakan yang tidak boleh. Kerana ia boleh dan, lama kelamaan ia akan. Bertindak dengan segera adalah penting apabila ia datang kepada serangga perosak. Mereka gunakan setiap minit satu papan untuk membuat kacau-bilau dan ini kucar-kacir mendapat lebih besar dan lebih besar dengan setiap hari berlalu. Nasib baik untuk anda, hijacker itu adalah benar-benar boleh tanggal. Anda boleh menghilangkan ia cepat dan mudah dengan hanya mengikuti keluar bertugas penyingkiran di akhir artikel ini. Tetapi ia juga akan baik jika anda membaca keseluruhan artikel semata-mata untuk memahami Apakah jenis jangkitan anda berurusan dengan.

Dengan hijacker LUTLAMELABE.RU mengambil kawalan penyemak imbas anda dan mula membuat tetapan tidak dibenarkan. Ia tidak memerlukan keizinan anda untuk berbuat demikian. Keutamaan anda adalah tidak relevan sekarang. Sebagai contoh, anda memberi kebenaran perosak ini untuk menggantikan anda Laman web dan enjin carian dengan tapak LUTLAMELABE.RU? Kami tidak sependapat. Anda tidak diminta. Anda hanya membuka pelayar anda satu hari hanya untuk menemukan bahawa rombakan telah dibuat.

Halaman LUTLAMELABE.RU menjadi bayang-bayang dalam talian anda. Anda tidak boleh membuat satu langkah dalam talian tunggal tanpa kenalan. Tetapi ia bukanlah semata-mata. Disebabkan oleh hijacker, anda melihat banyak laman web lain hanya seperti rendang sepanjang masa. Dan, anda akan dikebumikan dengan pelbagai iklan.

Setiap laman web yang anda lawati amat berat pada kain rentang dan kupon. Walaupun orang-orang yang pernah menjadi bebas iklan kini menekankan tawaran “hebat” dan pop-up. Bayangkan anda mendapat apa-apa kerja yang dilakukan dalam keadaan ini. Ia adalah hampir mustahil. Dan juga, ia adalah sangat berisiko. Dengan hijacker atas kapal, anda tidak boleh mempercayai apa-apa yang anda lihat di skrin anda. Kebanyakan link dan iklan akan rosak dan mereka menyampaikan jangkitan.

Mesin anda telah menderita dan underperforming kerana hijacker ini. Jika anda mendapat jangkitan dengan lebih banyak serangga perosak, ia tidak akan mengambil masa yang lama sebelum ia rosak sepenuhnya dan tidak dapat digunakan. Namun, ada lagi. Privasi anda menjejaskan juga. Hijacker yang diprogramkan untuk mengintip anda dan mengumpul data yang sensitif. Kemudian, ia menghantar semua untuk penggodam di belakang dan mereka boleh menggunakannya namun mereka lihat patut. Bagaimana jika mereka menggunakannya untuk tujuan jahat mereka? Mereka adalah butir-butir peribadi anda. Jangan biarkan yang berlaku. Hapuskan hijacker itu dengan serta-merta. Lebih cepat anda menghilangkan darinya, lebih baik.

Bagaimana pula dengan hijacker berjaya menjangkiti anda? Biasanya jangkitan ini perjalanan tersembunyi dalam pakej. Jika anda men-download program percuma daripada web, sila beri perhatian semasa proses pemasangan. Jangan tergesa-gesa untuk klik pada butang finish. Ambil masa anda untuk membaca terma dan syarat sebelum anda menerima mereka. Cetakan halus ada sebab. Ponteng ia membuatkan anda terdedah. EULA mungkin menyembunyikan beberapa klausa yang mengelirukan yang anda akan benar-benar menentang, tetapi jika anda tidak membacanya anda akan bersetuju kepada mereka juga. Adakah wajar anda. Penggodam perlu kecuaian anda untuk berjaya. Tidak membenarkan ia.

Buang LUTLAMELABE.RU

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar LUTLAMELABE.RU daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan LUTLAMELABE.RU dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *