Bagaimana untuk Buang Lktoday.ru (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Lktoday.ru. Panduan Lktoday.ru penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Jika anda melihat halaman Lktoday.ru setiap kali anda pergi ke dalam talian, kami ada berita buruk untuk anda. Mesin anda kini tidak lagi bebas-jangkitan. Ia menyorokkan parasit hijacker pelayar dan penampilan Laman web Lktoday.ru merupakan tanda yang nyata itu. Mengendahkan amaran itu kerana ini adalah tepat apa yang ada. Menyedari bahaya anda akan masuk dan mengambil langkah segera. Lebih cepat anda menghilangkan hijacker itu jahat, lebih baik untuk anda dan mesin anda.

Perampas yang berbahaya, meddlesome, mengganggu dan merosakkan. Jangan tunggu cukup lama untuk mengetahui bahawa dengan cara yang sukar. Mengambil perkataan kami untuk ia! Kami menjanjikan anda bahawa anda tidak akan kecewa. Sebaik sahaja anda melihat halaman Lktoday.ru, mula mencari tempat bersembunyi di perosak dan mengeluarkannya apabila ditemui. Tidak berlengah-lengah. Keadaan anda worsens oleh minit. Hapuskan penceroboh. Inilah yang anda boleh mengambil tindakan. Ambil secepat mungkin. Kelewatan membawa kepada penyesalan.

Hijacker, selepas berikutan pemasangan yang berjaya, mula bekerja dengan serta-merta. Ia memerlukan kawalan penuh semua pelayar anda tanpa anda menyedari. Anda hanya pergi dalam talian sehari hanya untuk mencari perkara-perkara yang berbeza. Sebagai contoh, sebelumnya Laman web dan enjin carian anda telah digantikan oleh halaman Lktoday.ru. Adakah anda luluskan rombakan itu? tidak. Telah anda diberitahu Ia dilaksanakan? tidak. Ini adalah kerana anda tidak lagi dalam kawalan penyemak imbas anda dan kebenaran anda tidak diperlukan.

Lktoday.ru dapat melakukan apa-apa it yang difikirkan wajar tanpa meminta kebenaran. Sekarang, oleh sebab itu, halaman Lktoday.ru menjadi bayang-bayang dalam talian anda. Anda tidak boleh membuat satu langkah single tanpa berada di sana untuk menceroboh. Ia bukanlah semata-mata sama ada.

Anda akan dipaksa untuk melawat banyak lain seperti rendang tapak juga. Anda tidak dapat mencari apa-apa yang anda lookign bagi kerana anda sentiasa akan Dilencongkan dan dihujani dengan iklan. Pergi dalam talian giliran ke e pengalaman neraka disebabkan oleh serangga perosak ini. Semua ini, sudah tentu, membawa kepada prestasi PC yang lemah. Walaupun aktiviti luar talian anda akan diganggu. Mesin anda mula kemalangan dan pembekuan sekali-sekala. Kelajuannya semakin perlahan dengan ketara. Program mengambil umur untuk memuatkan. Ada di antara mereka walaupun tidak memuatkan sekali. Menggunakan mesin anda menjadi satu cabaran yang sebenar.

Ini tidak boleh pergi selama-lamanya, anda tahu. Anda memerlukan komputer anda. Anda tidak boleh meninggalkan ia untuk hijacker untuk memusnahkannya. Satu-satunya penyelesaian yang bekerja untukmu adalah penyingkiran serta-merta penceroboh. Apabila ia sudah pergi, segala-galanya akan kembali seperti biasa dan anda akan dapat melayari laman web keamanan lagi. Apa yang anda tunggu? Ikut panduan pemindahan kami di penghujung artikel ini dan menyingkirkan perosak ASAP. Lebih cepat ianya hilang, lebih baik.

Bagaimana pula anda tersekat dengan hijacker di Lktoday.ru? Salah satu daripada teknik-teknik yang paling biasa digunakan memasukkan dipanggil penyertaan percuma. Menjadi lebih berhati-hati apabila anda men-download program percuma dari laman web anda tidak akan tahu apa lagi yang boleh diberikan kepadanya. Sentiasa memilih seting tersuai dalam Pendeta Persediaan dan bukannya Standard orang. Ya, mereka mengambil masa yang lebih tetapi ianya juga mengizinkan anda untuk melihat setiap satu Selain itu melekat pada aplikasi pakej serta padam sebelum menamatkan pemasangan.

Dengan pilihan Standard, Semua tambahan dipasang secara automatik dan anda terpaksa berurusan dengan mereka nanti. Mengambil masa untuk mengelakkan mereka daripada memasuki. Dalam tergesa-gesa hanya membantu penggodam. Anda akan memudahkan kerja mereka. Tidak berbuat demikian. Sedikit tambahan masa dan perhatian dapat menyelamatkan anda banyak masalah di masa hadapan. Ingat masa depan anda memasang sesuatu pada PC anda.

Buang Lktoday.ru

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar Lktoday.ru daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Lktoday.ru dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *