Bagaimana untuk Buang Linkury Virus (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Linkury Virus. Panduan Linkury Virus penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Anda terjebak dengan Linkury program pada mesin anda? Jika ya, kita akan menyesal untuk memberitahu anda bahawa anda telah dijangkiti perosak nasib seorang. Ya, Linkury kepunyaan keluarga nasib parasit dan ia sedang pada PC anda, membuat kacau-bilau. Tidak perlu untuk menerangkan mengapa anda tidak perlu meyimpan jangkitan atas kapal, ada? Tetapi kami akan terangkan mengapa anda mesti mengalih keluar Linkury dengan serta-merta. Walaupun nasib perosak tidak hampir sebagai berbahaya sebagai Trojan dan ransomware, mereka adalah tidak berbahaya. Mereka juga adalah agak mudah untuk membuang tetapi jangan biarkan yang menipu anda sama ada.

Linkury bukanlah mengundang pelbagai persoalan. Terutamanya jika diberi masa yang cukup untuk keluar daripada kawalan, boleh adware dan akan menyebabkan beberapa kerosakan yang tidak boleh ditarik balik. Itulah sahaja penamatannya terdekat adalah satu kemestian. Ada tempat untuk satu ancaman pada mesin anda. Sebaik sahaja anda mengesan, mencari tempat bersembunyi yang tepat dan keluarkannya. Masalah ia melemparkan anda akan hanya menjadi lebih dan lebih setiap hari berlalu.

Tidak meletakkan dengan itu! Ini adalah komputer anda! Anda bertanggungjawab untuk kesejahteraan anak. Jika anda tidak mengambil langkah-langkah, tidak ada orang lain akan. Nasib itu tidak akan memadam sendiri. Oh, tidak. Ia akan terus menganiayai anda selagi ia kekal. Memotong dengan penginapan pendek. Masa depan diri anda akan sangat berterima kasih.

Linkury adalah aplikasi untuk beriklan. Ini bermakna bahawa crooks menggunakan ia untuk meningkatkan trafik web untuk laman web yang tertentu dan oleh itu mendapat pendapatan pay per klik. Ini dicapai dengan pengeboman ad bercuti. Semua pelayar anda mendapatkan disuntik dengan Tan iklan ditaja sangat dipersoalkan. Jika anda klik padanya, penggodam itu memperolehi keuntungan. Mereka mendapat kaya atas perbelanjaan anda. Dan Jangan fikir anda akan dapat mengelakkan iklan ini.

tidak! Mengelakkan adalah hanya penyelesaian sementara. Iklan yang begitu banyak dari mula dan mereka menjadi semakin sebagai Pas masa. Mereka juga adalah di mana-mana. Seluruh skrin anda benar-benar dilindungi. Kadang-kadang mereka juga kelihatan betul-betul di bawah kursor tetikus anda dan anda klik sahaja. Atau anda dapatkan diarahkan ke tapak rendang apabila anda cuba untuk melayari web.

Terdapat tiada menyingkirkan iklan. Anda tidak boleh menutup mereka walaupun dengan butang “X” yang mereka berikan. Anda klik di mana-mana pada iklan dan crooks yang membuat wang. Bukan itu sahaja, walaupun. Dengan mengklik anda juga mendedahkan diri anda kepada perisian berniat jahat. Iklan sama ada membawa kepada laman-laman yang penuh dengan jangkitan atau jangkitan mereka sendiri yang mereka sembunyikan. Walau apa pun, satu klik adalah semua yang diperlukan untuk anda mendapat jangkitan dengan lebih banyak serangga perosak.

Harus diingat bahawa Mesin anda sudah underperforming kerana nasib tunggal ini. Kelajuannya adalah dari perlahan. Ia mengalami kemalangan dan membeku sering. Penyemak imbas anda berjuang untuk memaparkan kandungan. Walaupun sambungan Internet anda mungkin terjejas. Bayangkan apa yang akan berlaku jika anda bertolak ansur ia lebih. Jangan mengambil risiko itu. Alih Keluar Linkury ASAP. Untuk berbuat demikian secara manual, gunakan panduan kami penyingkiran yang anda akan dapati di penghujung artikel ini.

Bagaimana untuk melindungi diri anda daripada jangkitan pada masa hadapan? Satu perkataan – berhati-hati. Satu-satunya alasan anda mendapat dijangkiti masa ini adalah bahawa anda telah cuai. Jangkitan tidak boleh masuk PC anda tanpa anda yang cukup cuai untuk membiarkan mereka. Jangan ulangi kesilapan itu. Perlu berhati-hati dan sentiasa berjaga-jaga itu. Semak apa yang anda bersetuju untuk. Jangan sekali-kali skip terma dan syarat. Menjauhkan diri dari tapak rendang. Menggunakan sumber-sumber boleh dipercayai hanya muat turun. Dalam erti kata lain, Adakah wajar anda. Memilih dan bukan bergantung kepada nasib, berjaga-jaga. Ia membantu anda memastikan jangkitan jauhnya. Dan kecuaian apa tidak mengundang jangkitan. Membuat pilihan yang tepat.

Buang Linkury Virus

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Linkury Virus dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *