Bagaimana untuk Buang Lghtds.net (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Lghtds.net. Panduan Lghtds.net penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Lghtds.net merupakan halaman yang amat berbahaya. Sedang dihalakan ke itu semua masa yang bermaksud bahawa anda telah dijangkiti jangkitan siber. Ya, Terdapat satu nasib parasit dalam sistem anda dan ia adalah alasan anda melihat tapak Lghtds.net setiap kali anda pergi ke dalam talian. Anda berada dalam keadaan yang buruk dan anda perlu mengambil langkah-langkah. Nasib jangkitan tidak membuat bagi penyewa yang menyenangkan. Mereka adalah menjengkelkan, menyakitkan, sia-sia, dan berbahaya.

Lghtds.net tidak terkecuali. Jangan harapkan ia akan memberi manfaat kepada anda dalam apa jua cara. Ia tidak akan. Ia hanya dicipta untuk berkhidmat kepada pemaju dengan tujuan jahat. Jelas sekali, ia tidak akan berguna kepada anda. Jadi, cuba sedaya upaya anda Cari dan hapuskan secepat mungkin. Sekali anda tempat halaman Lghtds.net mengambil alih pelayar anda, menganggapnya sebagai amaran ia dan mula mencari parasit yang mengintai lani. Lebih cepat ia pergi dari sistem anda, lebih baik bagi kamu dan sistem anda kesejahteraan hidup. Tunggu sehingga jangkitan menyebabkan anda beberapa kerosakan yang tidak boleh. Kerana, lama kelamaan ia akan. Memotong dengan penginapan pendek dan mengelakkan banyak masalah di masa hadapan.

Sebaik sahaja nasib yang slithers dalam, segala-galanya berubah secara mengejut, bermula dengan aktiviti-aktiviti dalam talian anda. Mereka sekarang berkesan memusnahkan kerana perosak. Setiap kali anda berada dalam talian, anda diganggu. Nasib yang dilencongkan ke anda Lghtds.net dan tapak lain rendang di setiap sudut. Anda cuba memuatkan laman kegemaran anda tetapi entah bagaimana anda akhirnya melawat satu lagi cerdik. Tambahan tab terbuka sepanjang masa. Video dapat dihentikan seketika untuk iklan rehat. Anda tidak dapat melihat kandungan dari halaman tanpa mengalih keluar beberapa banner menjengkelkan terlebih dahulu. Tan iklan kenalan dan berkelip sebelum mata anda, mendorong anda untuk klik mereka terbuka. Ia merupakan mimpi ngeri dan anda akan benci.

Melayari laman web biasanya menjadi satu tugas yang mustahil. Ianya jadi merengsa bahawa ia membuatkan anda tidak boleh menggunakan mesin anda sekali. Dan komputer anda, secara amnya, underperforming. Kepantasannya memperlahankan yang merangkak. Anda mengalami kemalangan kerap sistem dan reboots. Aplikasi gagal untuk memuatkan atau mengambil umur untuk memuatkan. Dan semua ini kerana nasib itu. Kenapa bertolak ansur apabila satu-satunya perkara yang ia tidak menghancurkan anda melayari pengalaman dan memusnahkan PC anda? Kenapa menyimpannya. Ia juga mendedahkan anda kepada risiko berterusan malware seperti tiada apa-apa yang anda lihat kerana ia disahkan. Satu klik pada satu rosak ad/ link/ page dan anda Dapatkan lebih banyak perisian berniat jahat.

Meletakkan akhir kepada semua ini dengan serta-merta. Menghilangkan penceroboh dan mengembalikan kawalan ke atas aktiviti-aktiviti dalam talian anda. Untuk berbuat demikian secara manual, ikut panduan pemindahan kami di penghujung artikel ini. Jika anda tidak cukup yakin dalam kemahiran komputer anda, dapatkan aplikasi anti-malware baik untuk mendapatkan pekerjaan yang dilakukan untuk anda. Mana-mana opsyen yang anda pilih, bertindak cepat. Nasib yang tidak pernah berhenti bekerja dan ia tidak akan berhenti melainkan ianya hilang.

Bagaimana kau mendapatkan whit terlekat parasit jahat ini? Kita Jangan fikir anda turun ia sengaja tetapi anda melakukan sesuatu yang lain untuk memudahkan anak memasuki. Anda telah cuai dan tidak memberi perhatian, yang membantu perosak menipu anda. Ia memasuki belakang anda dan meninggalkan anda sedar. Bagaimanakah caranya? Dengan helah tertua dalam buku, iaitu mesej e-mel spam, perisian percuma, Laman rosak, sebaya ke sebaya berkongsi, palsu pengemaskinian program, dan sebagainya

Walaupun kita sentiasa bercakap tentang teknik-teknik ini dan bagaimana mereka boleh dihalang daripada pengguna berjaya, masih membuat kesilapan sama. Mereka yang cuai. Tergesa-gesa. Mereka tidak membaca apa yang mereka bersetuju untuk. Mereka tidak peduli Apakah halaman yang mereka lawati. Jangan buat begitu lagi. Ia adalah sangat penting bahawa anda akhirnya faham bahawa tiada satu pun kaedah penyusupan yang cukup baik untuk bekerja tanpa kerjasama anda tidak aktif, aka kecuaian anda. Geran!

Buang Lghtds.net

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taip msconfigdan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Lghtds.net dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *