Bagaimana untuk Buang Lghtds.net (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Lghtds.net

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Lghtds.net. Panduan Lghtds.net penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Adakah anda melihat halaman Lghtds.net tanpa henti? Adakah ia kelihatan setiap kali anda pergi ke dalam talian? Jika jawapan kepada soalan kedua-dua adalah ya, maka tidak membuat kesilapan. Komputer terdapat jangkitan. Parasit nasib untuk bersembunyi di suatu tempat dalam sistem anda dan tugas anda untuk mencari dan menghapuskannya secepat mungkin. Ya, nasib perosak tidak paling berbahaya jenis virus tetapi ini tidak bermakna bahawa mereka tidak boleh menyebabkan anda membahayakan. Mereka tidak mengundang pelbagai persoalan, pastikan anda itu.

Perosak anda kini terjebak dengan menimbulkan ancaman kepada kedua-dua anda dan mesin anda. Perkara terbaik yang perlu dilakukan setelah menyedari ia adalah ada untuk mengalih keluarnya dari sistem anda. Lebih cepat ianya hilang, lebih baik. Mengambil rupa malar tapak Lghtds.net sebagai tanda amaran neon besar, yang jeritan-jeritan “nasib”. Inilah petunjuk anda. Mengendahkan ia. Apabila anda melihat halaman yang mengambil alih penyemak imbas anda sekali boleh dipercayai, mengambil langkah-langkah serta-merta. Mula mencari tempat bersembunyi di perosak dan menghapuskannya atas penemuan. Jika anda mengabaikan ia dan membiarkan ia beroperasi secara bebas, ia tidak akan lama sebelum anda menyesal. Kelewatan membawa kepada penyesalan.

Sebaik sahaja memasuki nasib ini, segala-galanya pergi terbalik. Melayari laman web biasanya dan keamanan kekal pada masa lalu. Dari pada sekarang, setiap kali anda membuka pelayar anda, halaman Lghtds.net ada untuk menyambut dan menyakitkan hati anda. Halaman menjadi teman dalam talian anda berterusan dan anda tidak boleh membuat satu talian bergerak tanpa ia semakin dalam cara. Ia adalah di mana-mana, anda mendapat alihan kepadanya dan lain-lain hanya sebagai Laman rendang sepanjang masa. Anda tidak dapat mencari apa yang anda lookign bagi sama ada. Dan seperti itu tidak cukup, mari kita tidak lupa tentang Tan iklan yang mendapatkan dilemparkan pada anda pada setiap hari. Lagipun, anda akan berhadapan dengan nasib yang.

Remove Lghtds.net
The Lghtds.net Virus

Ini adalah apa yang ia lakukan. Ia bombards anda dengan iklan 24/ 7. Jangan berfikir bahawa iklan ini akan membantu anda dengan membeli dalam talian anda atau dalam apa-apa cara lain. Mereka tidak akan. penggodam menggunakannya untuk meningkatkan trafik web untuk laman tertentu dan mendapat keuntungan melalui mekanisme membayar per klik. Setiap kali anda klik pada untuk advert, crooks yang dibayar. Membuat wang perbelanjaan anda dan terdedah anda malware risiko pada masa yang sama. Jika anda klik pada iklan yang rosak (ada banyak juga), anda berada dalam kesulitan. Iklan boleh membawa anda ke sebuah laman yang berbahaya, rosak, penuh dengan parasit atau ia boleh Sembunyikan parasit itu sendiri.

Walau apa pun, kadang-kadang satu klik sahaja ia mengambil masa untuk anda menjemput lebih banyak jangkitan anda sudah dijangkiti dan underperforming Mesin. Elakkan apa yang kamu lihat sebelum mengalih keluar yang nasib jahat dari PC anda selama-lamanya. Dan tidak membazirkan masa. Masalah ini akan terus tumbuh di kedua-dua nombor dan keterukan jika anda tidak melakukan sesuatu tentang perosak. Gunakan panduan pemindahan kami di bawah dan menghapuskannya sebelum ia menyebabkan anda beberapa kerosakan yang tidak boleh.

Bagaimana pula anda dijangkiti dengan ancaman ini? Biasanya, jangkitan nasib bertukar kepada pakej perisian percuma untuk memasukkan mangsa Mesin. Crooks melampirkan nasib dalam atur cara lain di web dan apabila pengguna memasang pelamin program tanpa membayar perhatian, mereka memasang parasit tersebut bersama-sama dengannya. Mengelakkan apa-apa hasil, sentiasa memilih seting tersuai dalam Pendeta Persediaan dan bukannya Standard orang-orang. Ya, mereka mengambil masa yang lebih tetapi ianya juga mengizinkan anda untuk melihat setiap aplikasi tambahan pula bersambung iaitu kira-kira untuk masukkan mesin anda. Anda boleh juga untuk membuang pilihan Semua tambahan sebelum menamatkan pemasangan. Berbuat demikian dan pastikan PC anda selamat. Sedikit tambahan masa dan perhatian dapat menjimatkan anda Tan isu-isu.

Buang Lghtds.net

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Lghtds.net dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *