Bagaimana untuk Buang Internet Explorer Critical ERROR | Dikemaskini

PUP
Remove Internet Explorer Critical ERROR

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Internet Explorer Critical ERROR. Panduan Internet Explorer Critical ERROR penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

Jika amaran keselamatan dengan tajuk Internet Explorer Critical ERROR yang muncul di skrin anda, Terdapat satu atur cara yang mengelirukan pada sistem anda. Kami menggunakan istilah yang mengelirukan untuk merujuk kepada perisian penyangak kerana mesej yang mengandungi maklumat palsu. Menurut Laporan Internet Explorer Critical ERROR, sistem telah memeterai kuda Trojan dikenali sebagai RDN/ 055BCC8375597 .worm/ Trojan. Ini adalah tidak benar. Anda tidak telah dijangkiti dengan virus ini. Mesej amaran akan cuba untuk membuat anda percaya anda telah, supaya anda akan lakukan kerana mereka memberitahu anda. Masalah sebenar adalah perisian yang berniat jahat di sebalik tetimbul dalam Internet Explorer Critical ERROR. Pakar Keselamatan telah ditanda sebagai program yang berpotensi tidak diingini (anak anjing).

Alat yang jahat diedarkan melalui pakej, spam e-mel, laman web rosak, dan terjejas pautan. Jenis-jenis program yang membawa ia termasuk perisian percuma, shareware dan rompak utiliti dibayar. Tuan rumah dijangka memproses alat rendang apabila dipasang. Anak anjing yang akan dinyatakan di dalam terma dan syarat yang mengatakan bahawa anda akan dapat mengesannya. Pastikan anda membaca pengguna akhir perjanjian perlesenan (EULA) semua alat anda Tambah ke komputer anda. Ambil perhatian bahawa ia adalah penting untuk memilih mod pemasangan tersuai atau maju. Anak anjing di Internet Explorer Critical ERROR akan disenaraikan sebagai aplikasi bonus yang anda boleh menambah secara percuma. Opsyen tidak akan disertakan dalam mod automatik atau asas.

Apabila menggunakan e-mel spam yang bagi pemindahan, artis penipuan juga memerlukan fail. Anak anjing Internet Explorer Critical ERROR yang akan digabungkan dengan dokumen teks, imej, Arkib, folder zip atau host lain. Semasa membuka lampiran, muat turun dan pemasangan program terselindung akan dilancarkan secara automatik. Penghantar spam sering menulis bagi pihak Syarikat yang sedia ada dan organisasi. Jangan ambil identiti pengirim sebagai jaminan. Melihat Surat itu telah dihantar daripada alamat e-mel. Anda boleh melawat laman web rasmi bagi entiti-entiti yang sepadan untuk rujukan. Memandu-oleh pepasangan berlaku apabila memasukkan domain web dijangkiti. Anda perlu melakukan penyelidikan anda di platform yang tidak dikenali.

Remove Internet Explorer Critical ERROR
The Internet Explorer Critical ERROR Virus

Sebaik sahaja anak anjing tersebut telah memasuki sistem anda, ia akan mula memaparkan amaran keselamatan palsu. Negeri Internet Explorer Critical ERROR amaran yang Trojan yang tersebut di atas itu telah cuba untuk bukti kelayakan log masuk akses dan maklumat perbankan daripada pelayar web Internet Explorer. Mesej yang muncul dalam dua format. Pertama, anda akan diarahkan daripada tapak web yang adan sedang lihat. Anak anjing itu akan memuatkan laman dengan latar belakang merah dan putih teks. Ini adalah bagaimana Amaran Keselamatan biasanya ditunjukkan oleh sistem operasi Windows. Laman ini akan memberi jaminan kepada anda bahawa serangan telah dineutralkan dan tiada data telah dicuri. Walau bagaimanapun, ia akan menjelaskan bahawa anda mesti mengambil langkah-langkah untuk mengelakkan lagi serangan dari ancaman sepatutnya.

Tetingkap kedua akan menjelaskan lebih lanjut mengenai perkara itu. Ia juga bermula dengan frasa Internet Explorer Critical ERROR untuk menunjukkan bahawa ia telah disambungkan kepada. Maklumat tambahan kebimbangan ancaman. Amaran ini tidak dimuatkan dalam halaman pelayar. Sebaliknya, ia akan dipaparkan sebagai mesej sistem. Atas menggambarkan ancaman sepatutnya, ia menyenaraikan satu talian panas yang bebas tol dan di mana anda boleh mendapatkan sokongan teknikal. Sekarang adalah masa untuk menyebut bahawa ada dua varian anak anjing tersebut. Mereka hanya berbeza oleh talian telefon yang mereka berikan. Nombor yang sepadan adalah + 1 (888)-780-0587 dan + 1 (800)-757-326. Ia dikendalikan oleh ejen-ejen yang bekerja secara usahasama dengan pemaju daripada anak anjing tersebut. Jika anda panggilan, mereka akan cuba untuk mendapatkan kepercayaan anda dengan menerangkan isu-isu yang anda sedang mengalami.

Agen-agen sokongan teknikal palsu tahu apa yang sedang berlaku dalam sistem anda kerana mereka tahu bagaimana kerja-kerja anak-anjing di sebalik mesej Internet Explorer Critical ERROR. Pengetahuan ini membantu mereka meyakinkan Bunyi. Mereka akan menyatakan bahawa anda memerlukan sebuah utiliti anti-virus yang tertentu untuk menghapuskan ancaman. Anda perlu membeli daripadanya. Ini adalah satu penipuan yang rumit. Satu-satunya masalah pada sistem anda adalah anak-anjing yang memapar peringatan Internet Explorer Critical ERROR. Anda perlu mengambil langkah-langkah terhadapnya. Jangan beli aplikasi keselamatan. Ia tidak diperlukan, dan ia akan membantu anda. Anda tidak perlu menghubungi talian panas sokongan teknikal untuk bermula dengan. Ia mungkin tidak tol dalam realiti.

Buang Internet Explorer Critical ERROR

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Internet Explorer Critical ERROR dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *