Bagaimana untuk Buang Getthemall Video Downloader | Dikemaskini

PUP

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Getthemall Video Downloader. Panduan Getthemall Video Downloader penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

Getthemall Video Downloader tidak merupakan suatu program yang berguna. Ia adalah jangkitan. Program yang berpotensi tidak diingini, untuk lebih speisifik, dan ia merupakan satu tekanan. Berfikir aplikasi ini akan memberi manfaat kepada anda dalam apa jua cara. Ia tidak akan. Ia hanya dicipta untuk tujuan jahat hacker tanpa mengira yang mengalami yang berkhidmat. Malangnya, yang menderita dalam kes ini adalah anda. Mesin anda menghoskan program berniat jahat dan ini adalah berita buruk bagi anda dan sistem anda. Pastikan untuk membuang Getthemall Video Downloader secepat mungkin.

Anak anjing itu benar-benar akan merosakkan aktiviti dalam talian anda dan anda akan terdedah kepada risiko perisian berniat jahat sepanjang masa. Membazir masa yang singkat. Cari dan menghapuskan penceroboh sekarang. Lebih banyak masa ia membelanjakan atas kapal, lebih banyak masalah menyebabkan. Dan masalah-masalah ini tumbuh keterukan juga. Itulah, jika anda membiarkan mereka, sudah tentu. Jika anda mengambil perkara-perkara yang ke tangan sendiri, perkara-perkara yang akan berbeza. Tidak berlengah-lengah. Ia adalah tanggungjawab anda untuk menjaga komputer awda, jadi melakukannya. Lebih cepat anda menghilangkan Getthemall Video Downloader, lebih baik. Jika anda biarkan ia menjadi, walaupun, ia tidak akan lama sebelum anda menyesal.

Anak anjing Getthemall Video Downloader bertujuan untuk menjana pay per klik hasil bagi pemilik. Bagaimana anda rasa ia melakukan demikian? Oleh membedil anda dengan Tan merengsa iklan pop timbul, sudah tentu. Keseluruhan skrin anda ditutup dengan kain rentang, kupon, tawaran, tawaran, teks, harga terbaik, perbandingan, video iklan, dan sebagainya dan lain-lain. Skim ini adalah mudah. Crooks yang dibayar untuk setiap iklan yang anda klik. Anda hampir menjadi penaja mereka. Mereka mendapat kaya atas perbelanjaan anda. Selain itu, anak anjing yang dilencongkan ke anda ke pelbagai laman rendang terlalu.

Sekali lagi, penggodam mendapat wang daripada ini. Anda akan membantu mereka membuat keuntungan tanpa tenaga. Ini, Walau bagaimanapun, benar-benar memberi kesan kepada harga. Anda tidak dapat mencari apa-apa yang anda Cari dalam talian kerana anda akan sentiasa diganggu dan sentiasa satu klik dari perisian berniat jahat. Apa-apa yang anda lihat di skrin anda boleh dipercayai. Jika anda klik pada iklan salah, anda memuat turun jangkitan. Ya, satu klik adalah cukup untuk anda bertolak ansur PC lebih. Dan jangan lupa bahawa ia sudah menderita kerana diam-diam anak anjing tersebut. Ianya bertenaga dan tidak bertindak balas. Ia jika dibandingkan dengan sepanjang masa dan kerap kemalangan. Bayangkan apa yang akan berlaku jika anda menjemput lebih banyak parasit dalam. Jangan mengambil risiko itu. Hapuskan Getthemall Video Downloader ASAP. Sebaik sahaja anda lakukan, segala-galanya akan kembali kepada normal.

Bagaimana pula Getthemall Video Downloader menguruskan biasakan? Anda tidak akan menyukai jawapan tetapi perosak berjaya menjangkiti anda kerana kecuaian anda. Ia ditipu anda dengan bantuan sneaky taktik. Salah satu taktik-taktik ini adalah penyertaan percuma. Menjadi lebih berhati-hati apabila memasang atur cara percuma.

Sentiasa memilih untuk mendapatkan tetapan pemasangan pendahuluan dan bukannya Standard orang. Dengan cara ini anda akan dapat melihat jika terdapat sesetengah aplikasi tambahan pula disertakan yang bakal dipasang bersama-sama dengan program asal. Jika tiada, padam kesemuanya. “Bonus” sedemikian biasanya program jahat dan jika anda benar-benar memerlukan mereka anda akan memuat turun mereka sendiri sekarang. Jangan biarkan hacker yang menipu anda. Menjadi lebih bijak dan satu langkah ke hadapan. Mereka berdoa untuk tergesa-gesa, gangguan dan kecuaian anda untuk berjaya. Tidak membantu mereka keluar. Sebaliknya perlu berwaspada dan berhati-hati dan melindungi komputer anda.

Buang Getthemall Video Downloader

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Getthemall Video Downloader dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *