Bagaimana untuk Buang GET-ACCESS.ME (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan GET-ACCESS.ME. Panduan GET-ACCESS.ME penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Anda mempunyai hijacker pelayar di atas kapal! Bagaimana kita tahu? Well, sebagai permulaan, anda sedang membaca artikel ini yang bermaksud bahawa anda sakit dan letih melihat halaman GET-ACCESS.ME setiap kali anda membuka pelayar anda. Adakah itu benar? Kedua, hakikat bahawa anda tidak dapat menghilangkan tapak tersebut di atas adalah tanda jelas yang hijacker yang sudah dalam sistem anda, bersembunyi dalam bayang-bayang dan menggunakan Laman ini sebagai satu barisan untuk mengintai di sebalik.

Jika senario ini adalah biasa kepada anda, kemudian Ya, PC menyorokkan jangkitan. Tidak panik, walaupun. Artikel ini adalah hanya untuk anda. Ia menyediakan semua maklumat yang anda perlu tahu tentang anda kini terjebak dengan perosak. Paling penting, ia menyediakan maklumat tentang bagaimana untuk menghapuskan perosak dan bagaimana untuk melindungi diri anda daripada serangan yang akan datang. Panduan pemindahan adalah turun di bawah tetapi pada mulanya, kami menasihatkan anda untuk membaca keseluruhan artikel untuk mempelajari bagaimana hijacker yang beroperasi, apa risiko ia memberi pendedahan anda, bagaimana ia memasuki sistem anda, dan sebagainya. Sebaik sahaja anda sedar tentang Apakah jenis jangkitan yang anda berurusan dengan, anda akan dapat mengambil langkah-langkah yang mencukupi.

Hijacker pelayar ini diwujudkan bagi tujuan menjana pendapatan pay per klik untuk pemilik tunggal. Bagaimana anda sepatutnya melakukannya? Well, ia menggunakan anda, sudah tentu, dan pengguna lain tidak bersalah seperti anda. Ia bertukar anda menjadi penaja crooks’. Berikutan pemasangan yang berjaya, dengan hijacker mengambil kawalan ke atas semua pelayar anda dan injects mereka dengan iklan. Ia juga menggantikan anda Laman web dan enjin carian, sekali gus merosakkan hasil carian anda juga. Di samping itu, ia dilencongkan ke anda ke tapak-tapak yang mencurigakan di setiap sudut. Ini adalah bagaimana ia meningkatkan trafik web untuk laman tertentu dan menjana keuntungan. Semua ini dengan bantuan anda, sudah tentu. Perosak perlu klik anda. Itulah sebabnya ia dipanggil mekanisme membayar per klik. Dengan setiap seorang daripada anda klik pada iklan atau link, anda mengisi poket hacker. Dan masalahnya ialah anda tidak dapat mengelak daripada iklan tersebut. Mereka berada di mana-mana.

Perosak dirampas penyemak imbas anda dan anda tidak lagi dalam kawalan. Anda lihat banyak iklan pada setiap hari dan jika anda cuba untuk mengelakkan mereka, anda gagal kerana mereka terlalu banyak dan di mana-mana. Terdapat juga sangat agresif. Kadang-kadang iklan kelihatan betul-betul di bawah kursor tetikus anda. Muka surat dan tab baru dibuka atas kemahuan mereka sendiri. Walaupun anda berjaya menahan diri dari segala-galanya, ia akan menjadi sementara. Lebih masa Pas, lebih agresif iklan dan mendapatkan pautan. Lambat laun anda akan klik, tidak timbul keraguan. Satu-satunya cara untuk menjauhkan diri daripada segala-galanya adalah untuk tidak menggunakan mesin anda sekali dan yang bukan merupakan satu pilihan. Nasib baik untuk anda, seperti yang kami katakan, panduan pemindahan kami boleh membantu anda. Jika anda menghapuskan hijacker ini, segala-galanya akan kembali kepada normal. Akan ada tidak lebih banyak iklan dan pelencongan dan anda akan dapat melayari web belum sekali lagi. Jangan buang masa, menyingkirkan penceroboh sekarang!

Bagaimana pula dengan hijacker jahat memasukkan komputer anda? Juga, Terdapat beberapa senario yang munasabah. Perosak mungkin telah beralih kepada lama tetapi taktik e-mel spam emas. Jika anda cenderung untuk membuka mesej-mesej daripada penghantar yang tidak diketahui, ianya agak mungkin bahawa anda beritahu hijacker di tanpa disedari. Selain itu, hijacker tersebut mungkin telah tiba bersama dengan perisian lain atau ia mungkin telah tersembunyi di sebalik link yang rosak atau iklan. Anda boleh memuat turun itu semasa memuat turun filem-filem percuma daripada sumber-sumber yang tidak boleh dipercayai atau melalui perkongsian rakan-rakan. Kaedah yang banyak dan satu-satunya cara untuk melindungi diri anda supaya lebih berhati-hati. Jika anda cuai, parasit akan terus menjangkiti anda. Jangan biarkan yang. Adakah wajar anda.

Buang GET-ACCESS.ME

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taip msconfigdan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan GET-ACCESS.ME dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *