Bagaimana untuk Buang Gamereleasedate.info (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Gamereleasedate.info. Panduan Gamereleasedate.info penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Terjerat dengan pop timbul di Gamereleasedate.info? Jika ya, kita akan menyesal untuk memaklumkan kepada anda bahawa anda mempunyai suntikan nasib atas kapal. Jangan panik, walaupun. Hakikatnya bahawa anda telah dijangkiti oleh salah-kurangnya berbahaya dan paling mudah untuk menghapuskan serangga perosak. Tetapi ini pasti tidak bermakna bahawa anda adalah selamat. Anda tidak. Virus tidak patut diremehkan kerana masing-masing akhirnya pergi keluar dari tangan. Malah, lebih banyak nasib ini kekal atas kapal, lebih banyak masa yang ia telah menyebabkan anda kerosakan. Dan ia akan kecuali jika anda melakukan sesuatu mengenainya.

Mengambil rupa halaman Gamereleasedate.info sebagai amaran. Laman web ini akan muncul di mana-mana sebaik sahaja anda terjebak dengan nasib yang. Mengambil kunci jawab. Sebaik sahaja anda mengesan ia mengambil alih penyemak imbas anda, mulakan mencari jangkitan dan menghapuskannya atas penemuan. Amanah kita apabila kita mengatakan bahawa lebih banyak anda berlengah-lengah, semakin banyak masalah anda worsens. Ada tempat untuk parasit pada PC anda. Mengambil tindakan!

Setelah itu nasib sial tanah atas kapal, ia dengan serta-merta mengubahsuai semua pelayar anda, menyebabkan mereka melahirkan Tan iklan pada setiap hari. Bagi maksud itu, jangkitan appends kepadanya plugin berniat jahat yang baru tanpa sebarang kebenaran milik anda. Selain itu, perosak tidak perlu mendapatkan kebenaran bagi apa-apa yang tidak. Ianya mampu untuk bertindak sebagaimana yang difikirkannya patut. Itulah sebabnya anda akan dikebumikan di runtuhan salji dan iklan setiap hari. Setiap halaman yang anda lawati amat berat pada kain rentang, kupon, tawaran, tawaran, teks, dan sebagainya dan lain-lain. Walaupun tapak-tapak yang digunakan untuk menjadi bebas iklan kini benar-benar dilindungi dengan pop-up. Dan tidak fikir walaupun untuk sesaat iklan yang berguna. Sebaliknya. Crooks menggunakannya untuk menjana wang melalui pay per klik mekanisme yang hanya bermakna bahawa mereka tidak peduli jika iklan yang boleh dipercayai atau tidak. Dan kebanyakan mereka sudah tentu tidak.

Satu klik pada iklan salah yang sudah kita habiskan untuk anda bertolak ansur Mesin anda lebih banyak dengan memuat turun lebih banyak perisian berniat jahat. Ya, iklan yang membawa kepada laman-laman berbahaya atau sembunyikan jangkitan diri mereka sendiri. Walau apa pun, anda akan sentiasa satu klik jauh dari parasit siber. Adakah anda aktif cuba untuk menjangkiti komputer anda dengan perisian berniat jahat lebih banyak? Jangan anda berfikir bahawa ini nasib anda kini mempunyai lebih daripada cukup? Ia memusnahkan aktiviti dalam talian anda. Anda mengelakkan PC anda sendiri kerana menggunakannya terlalu merengsa dan saraf wracking. Dan itulah tidak menghairankan. Cebisan nasib sebenarnya dianggap antara perosak Tempahan menjengkelkan. Anda asyik mempunyai jangkitan ini menghancurkan pengalaman menyemak lalu awda dan mendedahkan anda kepada perisian berniat jahat? Sudah tentu, tidak. Jadi, menghapuskannya. Gunakan panduan pemindahan kami di penghujung artikel ini dan membersihkan PC dari wabak ini.

Bagaimana pula nasib di masukkan? Untuk mengelakkan jangkitan pada masa depan, anda perlu tahu bagaimana nasib keping dan lain-lain jenis parasit perjalanan Web. Well, tak disangkal lagi, mereka beralih kepada cara lama tetapi emas infiltrasi. Kita bercakap Laman rosak atau pautan, pengemaskinian palsu, e-mel spam, pakej shareware freeware/, iklan pihak ketiga yang berniat jahat, muat turun yang tidak dikenal pasti sumber, mesej media sosial, dan sebagainya

kaedah-kaedah yang banyak tetapi tiada seorang pun daripada mereka yang akan bekerja tanpa anda tidak aktif kerjasama, aka kecuaian anda. Menjadi lebih berhati-hati apa yang anda klik pada dan apa yang anda memberi kebenaran untuk. Jangan buka e-mel dari orang yang anda tidak tahu dan tidak mengikuti menghantar pautan pelik kepada anda di media sosial. Selain itu, apabila memasang program pastikan untuk membaca terma dan Conditions/ EULA sebelum anda menekan butang “Saya terima”. Tidak memberi kepada tergesa-gesa dan tidak bergantung pada nasib. Ia membawa kepada jangkitan. Apa tidak membawa kepada jangkitan adalah berjaga-jaga. Berhati-hati dan pastikan Mesin anda bebas virus.

Buang Gamereleasedate.info

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taip msconfigdan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Gamereleasedate.info dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *