Bagaimana untuk Buang Gainforgift.bit Virus (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Gainforgift.bit Virus. Panduan Gainforgift.bit Virus penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Laman web Gainforgift.bit ini merupakan tanda yang nyata masalah. Halaman menunjukkan kehadiran jangkitan siber dalam sistem anda. Hijacker pelayar satu. Perosak sudah pada komputer anda dan penampilan Laman web Gainforgift.bit ini adalah cara yang cluing anda. Ia adalah amaran. Mengendahkan itu dan mula mencari jalan keluar dengan serta-merta. Perampas Jangan membuat bagi penyewa yang menyenangkan. Jangan mengharapkan satu anda terjebak dengan mana-mana berbeza dengan. Ianya tidak. Ia adalah gabungan sempurna sia-sia, menjengkelkan dan berbahaya. Lebih cepat anda menghilangkan darinya, lebih baik anda dan sistem anda.

Mengambil paparan Gainforgift.bit sebagai amaran itu dan mengambil langkah-langkah. Halaman mengambil alih semua pelayar anda. Apabila anda melihat kejadian itu, ia bermakna bahawa hijacker yang mula rosak Mesin anda. Tidak memberi cukup masa untuk berbuat demikian. Mencari di mana ia menyembunyikan dan menghapuskannya dengan serta-merta. Perlu diingat bahawa walaupun perampas itu tidak berbahaya Tempahan jenis jangkitan, ia juga boleh menyebabkan anda beberapa kerosakan yang tidak boleh. Dan jika anda memberikan mereka masa, mereka pasti akan. Jangan berlengah-lengah. Perosak telah pergi.

Segalanya bermula dengan sesetengah pelayaran pencerobohan yang, bagaimanapun, menjadi lebih dan lebih dengan setiap hari berlalu. Sebagai contoh, mula-mula, anda mula melihat tapak Gainforgift.bit apabila anda membuat keputusan untuk mencari sesuatu dalam talian. Anda Buka tab baru, laman web yang ada. Anda melawat halaman, anda mendapatkan diarahkan untuk Gainforgift.bit lagi. Kemudian, Semua tiba-tiba, tapak muncul di tempat yang sebelumnya Laman web dan enjin carian anda. Adakah anda akan benarkan rombakan ini? tidak. Telah anda dimaklumkan Ia dilaksanakan? tidak. Hijacker yang tidak perlu kebenaran anda untuk membuat pengubahsuaian dalam tetapan penyemak imbas anda. Ianya mampu untuk bertindak sebagaimana yang difikirkannya patut. Dan ia tidak.

Perosak ini juga appends sebuah plugin sial sekali gus menyuntik penyemak imbas anda dengan pelbagai iklan. Anda akan dibanjiri dengan iklan dalam pelbagai bentuk dan bentuk dan tidak kira apa yang anda lakukan, mereka tidak pergi. Ia bukan sahaja sangat merengsa, walaupun. Ianya juga berbahaya. Iklan tidak boleh dipercayai. Kebanyakan mereka sebenarnya rosak dan jika anda klik, anda memburukkan keadaan sudah agak tidak menyenangkan anda. Ya, mengelakkan mereka bukanlah pilihan yang baik. Mereka begitu ramai dan mereka kelihatan begitu keluar daripada the blue yang kadang-kadang ianya tidak mustahil untuk klik.

Satu-satunya cara untuk menyingkirkan iklan, serta dari pelencongan itu dan tapak Gainforgift.bit, adalah untuk mengalih keluar hijacker itu sama sekali. Anda perlu berbuat demikian. Jangkitan tidak akan memberi manfaat kepada anda. Sebaliknya. Kenapa menyimpannya? Gunakan panduan terperinci penyingkiran kami di penghujung artikel ini dan menghapuskan penceroboh. Sebaik sahaja anda lakukan, segala-galanya akan kembali seperti biasa dan anda akan dapat menikmati melayari laman web seperti anda lakukan sebelum ini.

Bagaimana pula dengan hijacker masukkan mesin anda tidak dapat dikesan? Jangkitan itu memerlukan kelulusan anda pada ansuran mereka. Mereka perlu meminta izin. Tiada kebenaran, tidak kemasukan. Bunyinya mudah tapi parasit telah menemui satu cara sekitar kaedah ini. Mereka masih bertanya bagi lampu hijau tapi mereka melakukannya secara rahsia dengan bantuan helah seperti pakej perisian percuma, e-mel spam, rosak muka surat, iklan pihak ketiga yang berniat jahat, pembaharuan program palsu, dan sebagainya

Jika anda untuk melindungi komputer anda, anda mestilah lebih berhati-hati. Penggodam berdoa untuk kecuaian anda. Ia membantu mereka berjaya. Dengan menyediakan ia, anda berada pada dasarnya memudahkan pekerjaan mereka. Pilih tanaman sebagai ganti. Ia memastikan jangkitan kaki, manakala kecuaian menjemput mereka lurus in.

Buang Gainforgift.bit Virus

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Gainforgift.bit Virus dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *