Bagaimana untuk Buang FreePDFCombiner (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove FreePDFCombiner

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan FreePDFCombiner. Panduan FreePDFCombiner penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

FreePDFCombiner diiklankan sebagai sambungan percuma, yang boleh menghidupkan pelayar ke dalam PDF combiner. Ia mungkin kedengaran menggoda, tetapi kami tidak mengesyorkan memasang aplikasi ini pada pelayar web anda. Hakikatnya, utiliti ini seolah-olah dipercayai adalah parasit sangat agresif daripada kategori hijacker pelayar. Ketika anda jatuh ke dalam perangkap anak, ia akan mengambil kawalan penuh ke atas pelayar anda, tanpa menyedarinya. Ia mampu mengubah seting apa-apa yang difikirkan perlu, serta memasang pelbagai aplikasi yang rendang dan bar alatan, tanpa perlu kebenaran anda.

Selalunya, perampas menggantikan anda Laman web dan enjin carian dengan tapak tersuai dengan asal-usul yang boleh dipersoalkan. Apatah lagi, ia akan banjir skrin anda dengan sangat banyak iklan, setiap kali anda membuka pelayar anda. Misi utama parasit ini adalah untuk mencipta pendapatan melalui Skim membayar per klik.

Paling biasa, perampas pelayar boleh dijumpai bersembunyi di sebalik mesej e-mel spam, lampiran e-mel dan fail boleh laku, pakej perisian, fail-fail torrent dan iklan yang dijangkiti. Berita baiknya adalah, bahawa mereka tidak dapat menggodam komputer. Mereka tidak berada yang lebih maju. Satu-satunya cara bagi mereka untuk menyerang adalah jika mereka mendapatkan kebenaran anda. Untuk berbuat demikian, mereka menggunakan pelbagai helah dan skim. Tetapi yang paling penting, ia bergantung pada kecuaian dan naif. Anda perlu membuat ia satu tabiat untuk membayar perhatian yang cermat terhadap apa yang anda klik pada. Membaca antara garisan dan mencari cetakan halus. Ia adalah satu kesilapan besar untuk mengikuti sistem Next-Next-Next-selesai.

Remove FreePDFCombiner
The FreePDFCombiner Virus

Sebelum klik pada ‘I Agree’ butang tersebut, pastikan anda tahu apa yang anda mendaftar untuk. Kuat, kita menasihati pembaca kami untuk memilih sebuah pepasangan maju Custom/, dan bukannya satu yang cepat. Perisian yang berniat jahat sering menyamar sebagai perisian tambahan yang tidak dinyatakan dengan betul. Jika anda memilih mod cepat, kandungan bonus tersebut akan secara automatik dipasang pada peranti anda tanpa pengetahuan anda. Tetapi jika anda melakukan seperti yang dinasihatkan, anda akan dapat melihat jika terdapat apa-apa pepasangan pilihan yang anda tidak ketahui. Kemudian, apa yang anda perlu lakukan ialah hanya Buang apa-apa program yang tersembunyi dan aplikasi, supaya mereka tidak mendapat akses ke PC anda.

Hijacker yang bukanlah sesuatu yang anda mahu pada pelayar anda. Tugas-tugas tersebut berniat jahat akan dapat dielakkan membawa kepada kemusnahan jumlah pelayar anda. Pertama, ia akan mula dengan sambungan internet yang perlahan dan ketinggalan. Tidak lama selepas itu, kerana serangan ad berat, browser anda akan mula kemalangan dan pembekuan, sehingga pada satu masa nanti ia berhenti berfungsi sepenuhnya. Bukan untuk menyebut itu dengan mengekalkan parasit ini tidak dilayan pada peranti anda, anda risiko mendedahkan data peribadi anda.

Crooks pasti akan mengambil kesempatan daripada situasi anda, untuk mendapatkan tangan mereka terhadap maklumat sensitif seperti tetapi tidak terhad kepada kata laluan, alamat IP, Login ID, bank akaun nombor kad kredit, dll. Data tersebut adalah bernilai untuk mereka, kerana ia boleh membawa mereka keuntungan apabila mereka berkongsi dengan pihak ketiga lain boleh dipersoalkan. Hijacker pelayar ini adalah jumlah pelanggaran privasi dan Keselamatan dalam talian anda. Satu-satunya cara untuk kembali ke pengalaman pelayaran yang normal dan melindungi data peribadi anda, adalah untuk menghapuskan makhluk perosak ini secepat mungkin.

Buang FreePDFCombiner

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar FreePDFCombiner dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *