Bagaimana untuk Buang FoxSearch Redirect Virus | Dikemaskini

Browser hijackers

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan FoxSearch Redirect Virus. Panduan FoxSearch Redirect Virus penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

FoxSearch Redirect jatuh di bawah kategori pelayar hijacker jangkitan. Ia adalah enjin carian yang berniat jahat yang tidak boleh dipercayai. Jangan biarkan diri anda ditipu oleh perosak dan logo dimana ianya sangat mirip dengan Mozilla Firefox. Anda akan berhadapan dengan jangkitan siber dan thats fakta. Sudah tentu, anda perlu mengambil tindakan segera terhadap penceroboh. Ia tidak akan berguna kepada anda dalam apa jua cara. Ia tidak akan meningkatkan pengalaman dalam talian anda dan ia tidak akan memberi hasil carian yang selamat dan tepat anda akan berharap untuk. Hapuskan secepat mungkin.

Perampas akan tekanan yang sebenar. Mereka adalah hanya bermanfaat untuk pemiliknya. Untuk anda, di sisi lain, mereka adalah berbahaya. Janganlah kamu duduk diam manakala FoxSearch Redirect memusnahkan pelayaran anda. Mengambil perkara-perkara yang ke tangan sendiri dan menghapuskan perosak secepat mungkin. Lebih banyak masa ia membelanjakan diatas, isu-isu yang lebih anda akan dipaksa untuk menghadapi. Pencerobohan FoxSearch Redirect membawa bersama-sama akan menjadi lebih dan lebih setiap hari berlalu. Akhirnya, situasi anda akan menjadi begitu buruk bahawa anda akan mula mengelakkan PC anda sendiri. Jangan berlengah-lengah. Kelewatan membawa kepada penyesalan.

Sebaik sahaja hijacker yang memasuki Mesin anda, segala-galanya berubah dan bukan untuk lebih baik. Penyemak imbas anda akan tidak lagi di bawah kawalan anda. Semua secara mengejut, enjin FoxSearch Redirect menggantikan satu anda sebelumnya. Adakah anda luluskan suis tersebut? Mungkin tidak. Anda telah tidak pun diberitahu itu sedang dilaksanakan. Tetapi anda kini terjebak dengannya. Dari saat ini, apa-apa yang anda lihat di skrin anda boleh dipercayai.

Jangan mengharapkan enjin ini untuk menunjukkan kepada anda hasil carian yang boleh dipercayai. Ia kebanyakannya menyediakan akses cepat ke perisian berniat jahat. Terdapat banyak pautan rosak pada skrin anda dan sebahagian besar daripada mereka menghantar jangkitan. Berhati-hati apa yang anda klik pada. Salah satu klik dan anda boleh memburukkan masalah anda sudah tidak menyenangkan dengan menjemput malware lebih banyak atas kapal. Tetapi yang menghairankan ia mungkin kelihatan risiko perisian berniat jahat tidak masalah terbesar anda. Adalah risiko keselamatan.

Dengan hijacker pengintip anda dan memantau setiap langkah dalam talian anda. Ia mempunyai akses kepada segala-galanya. Walaupun anda boleh dikenal pasti secara peribadi dan kewangan kelayakan adalah tidak selamat. Apa yang lebih buruk ialah bahawa perosak tidak hanya memerhati. Ia juga merekodkan dan menghantar segala-galanya kepada cybercriminals yang diterbitkan. Bayangkan apa yang crooks boleh lakukan dengan data peribadi anda. Anda boleh dengan mudah menjadi mangsa penipuan kewangan atau malah kecurian identiti.

Penggodam adalah orang terakhir yang hendaklah mempunyai akses kepada butir-butir peribadi anda. Memastikan mereka selamat. Mencari di mana hijacker itu bersembunyi dan menghapuskannya ASAP. Untuk berbuat demikian secara manual, ikut panduan pemindahan kami di penghujung artikel ini. Sangat mudah untuk diikuti dan ia akan membantu anda membersihkan komputer dari wabak ini. Tetapi bertindak pantas. Setiap saat adalah penting.

Bagaimana pula FoxSearch Redirect berjaya masukkan mesin anda tanpa anda perasan? Salah satu daripada teknik-teknik yang biasa digunakan dan paling popular dipanggil penyertaan percuma. Crooks melampirkan malware mereka atur cara lain dan apabila anda memasang atur cara ini, anda mendapat hijacker sebagai “bonus”. Untuk mengelakkan apa-apa hasil, memilih seting tersuai dalam Pendeta Persediaan dan bukannya orang-orang yang asas. Dengan cara ini, anda akan diberikan senarai semua aplikasi tambahan disertakan yang bakal dipasang pada mesin anda. Anda juga boleh buang mereka.

Seting asas yang tidak memberikan pilihan ini. Padam Semua tambahan kerana mereka adalah program selalunya jahat. Kemudian, anda masih boleh menghabiskan pemasangan perisian yang anda mahukan pada asalnya. Tetapi akan lebih berhati-hati pada masa akan datang. Menggunakan sumber-sumber boleh dipercayai hanya muat turun. Memastikan komputer anda tanpa jangkitan memerlukan masa dan perhatian. Kecuaian dan gangguan anda hanya membantu crooks. Jangan berikan mereka.

Buang FoxSearch Redirect Virus

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taip msconfigdan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan FoxSearch Redirect Virus dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *