Bagaimana untuk Buang Feed.shopping-day.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Feed.shopping-day.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Feed.shopping-day.com. Panduan Feed.shopping-day.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Feed.shopping-day.com adalah sebuah laman web yang berbahaya. Jika anda melihat sepanjang masa apabila anda menyemak laman web, kami ada berita buruk untuk anda. Halaman adalah tanda. Satu yang buruk. Ia menunjukkan kehadiran jangkitan siber dalam sistem anda. Ya, anda telah dijangkiti perosak hijacker pelayar. Seperti yang anda mungkin tahu, perampas Jangan menjadikan sahabat baik. Malah, mereka adalah tetamu yang dahsyat. Hijacker ini tidak membezakan. Memang menyakitkan hati, berniat jahat dan berbahaya.

Apa yang anda perlu lakukan secepat mungkin adalah mengalihnya keluar dari komputer anda. Semakin lama ia kekal, lebih banyak masalah yang menyebabkan. Mengambil rupa laman web Feed.shopping-day.com sebagai amaran ia, dan mengendahkan ia. Mulakan mencari serangga perosak yang bersembunyi tepat tempat dan apabila anda menemuinya, menghapuskannya dengan serta-merta. Tidak memberi jangkitan masa yang cukup untuk menyebabkan kerosakan yang tidak boleh. Kerana ia boleh, dan ia akan. Membuangnya sekarang! Kelewatan membawa kepada penyesalan.

Dengan hijacker jahat berubah aktiviti-aktiviti dalam talian anda menjadi mimpi ngeri. Tiada apa yang sama lagi. Sebagai permulaan, halaman Feed.shopping-day.com menjadi bayang-bayang dalam talian anda dan anda tidak boleh membuat satu langkah single tanpa mengganggu. Ia juga menggantikan anda Laman web dan enjin carian belakang anda dan menghalang anda dari menterbalikkan suis. Tetapi ini bukanlah semua. Kerana hijacker, anda dipaksa untuk melawat yang lain hanya sebagai Laman rendang juga. Ia menjadi mustahil untuk melawat laman kegemaran anda lagi.

Setiap kali anda berada dalam talian, hijacker yang ada untuk menganiayai anda. Ia juga drowns anda dengan iklan tanpa henti. Bahkan jika anda boleh mengurus untuk memuatkan halaman yang anda inginkan, ternyata benar-benar dilindungi dengan iklan dalam semua bentuk dan bentuk, yang tidak pergi tidak kira bagaimana berkali-kali anda menekan butang “X”.

Remove Feed.shopping-day.com
The Feed.shopping-day.com Virus

Bayangkan anda mendapat apa-apa kerja dalam talian yang dilakukan di bawah apa-apa syarat. Adalah mustahil. Tetapi sebagai mengganggu seperti ini mungkin ada sesuatu yang lebih COMPREHENSIVE. Iklan yang menyembunyikan bahaya. Mereka tidak akan disahkan dan mereka tidak boleh dipercayai. Jika anda klik pada salah, anda boleh memburukkan lagi masalah anda dengan memuat turun perisian perosak yang lebih banyak pada mesin anda. Satu klik sudah cukup untuk mengundang lebih banyak serangga perosak. Perlu diingat bahawa komputer anda sudah underperforming kerana hijacker tunggal ini. Ia adalah sangat lambat. Ia jika dibandingkan dengan dan sering mengalami kemalangan. Ia dihidupkan semula dengan tanpa alasan yang jelas.

Sesetengah atur cara mempunyai masalah berjalan lancar. Bayangkan apa yang akan berlaku jika anda dijangkiti dengan ancaman lebih banyak. PC anda tidak akan dapat menerimanya dan ia akan akhirnya memecahkan selama-lamanya. Jangan biarkan ini berlaku. Gunakan panduan pemindahan kami di bawah dan menyingkirkan hijacker itu sebelum ianya terlambat. Apa yang anda perlu lakukan adalah untuk mengikuti langkah-langkah mengikut arahan yang sepatutnya diberikan. Tidak teragak-agak. Inilah yang anda boleh mengambil tindakan.

Bagaimana pula dengan hijacker masukkan mesin anda? Hakikatnya bahawa perosak tidak boleh masuk tanpa kebenaran anda. Ia masih merupakan satu program dan ia memerlukan ansuran dengan kelulusan anda. Jika anda nafikan, ia tidak boleh masuk. Itulah sebabnya mengapa hijacker yang menggunakan taktik yang rumit untuk meminta keizinan anda. Salah satu taktik-taktik ini dipanggil penyertaan percuma. Haruslah lebih berhati-hati apabila anda memasang aplikasi pada PC anda kerana anda tidak pernah tahu apa anda mungkin perlu memasang.

Penggodam sering melampirkan perisian berniat jahat untuk program-program percuma dan berdoa untuk anda tergesa-gesa dan gangguan semasa proses pemasangan. Berikan mereka. Sentiasa membaca cetakan halus sebelum anda menekan “Saya terima”. Melupakan membuta tuli menekan “seterusnya”. Ini jenis kecuaian adalah crooks keinginan yang paling. Ia membawa kepada jangkitan. Berjaga-jaga memastikan mereka dari sini.

Buang Feed.shopping-day.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Feed.shopping-day.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *