Bagaimana untuk Buang Enclosely.info (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers
Remove Enclosely.info

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Enclosely.info. Panduan Enclosely.info penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Enclosely.info bukanlah sebuah laman web yang boleh dipercayai. Percaya itu. Malah, jika anda lihat pada skrin anda sepanjang masa, anda berada dalam bahaya. Laman ini adalah petunjuk yang jelas tentang jangkitan. Itu adalah betul. Terdapat perosak hijacker pelayar dalam sistem anda dan tapak jalan pengumuman itu sendiri. Mengendahkan amaran tersebut sebelum terlambat. Perampas akan tulah. Mereka meddle begitu banyak aktiviti-aktiviti dalam talian yang anda pasang terbalik.

Adakah diri anda memihak dan mengambil tindakan terhadap jangkitan sebelum terlambat. Lebih cepat anda mengalihnya keluar, lebih baik. Ia menggunakan setiap saat atas kapal untuk menyebabkan kerosakan. Sesetengah daripada kerosakan ini walaupun mungkin tak boleh balik. Menjimatkan masalah dan bertindak secepat mungkin. Mencari di mana perosak jahat bersembunyi dan tidak teragak-agak untuk menghapuskannya. Inilah yang anda boleh mengambil tindakan. Mengambil ia sebelum terlambat.

Halaman Enclosely.info menjadi teman dalam talian anda berterusan. Terdapat tiada mendapat membuangnya. Setiap kali anda begitu banyak seperti sentuh satu anda sebelum ini selamat dan boleh dipercayai browser, halaman sentiasa bersedia menyambut anda. Taip carian, tapak muncul antara keputusan. Lawati laman web kegemaran anda, anda mendapat diarahkan kepada Enclosely.info sekali lagi. Halaman yang berniat jahat malah menggantikan anda Laman web dan enjin carian dan menghalang anda daripada menukar mereka kembali. Oleh itu, ia memerlukan kawalan penuh anda menyemak imbas.

Remove Enclosely.info
The Enclosely.info Virus

Ini adalah tidak baik untuk anda. Melayari laman web keamanan kekal pada masa lalu. Dari pada kini, anda tidak boleh membuat satu langkah dalam talian tunggal tanpa hijacker yang berada di sana untuk mengganggu. Ia dilencongkan ke anda ke tapak-tapak rendang sepanjang masa. Ia membuka tab tambahan. Ia showers skrin anda dengan iklan. Anda tidak boleh mendapatkan apa-apa kerja dalam talian yang dilakukan dalam keadaan sedemikian. Tetapi ada lagi.

Aktiviti-aktiviti luar talian anda juga terjejas. Mesin anda, secara amnya, mula underperform kerana semua pencerobohan ini. Kepantasannya memperlahankan yang merangkak. Ia mula kemalangan dan pembekuan sering. Apl anda mengambil umur untuk memuatkan dan jika mereka berbuat demikian, mereka tidak berfungsi dengan betul. Seluruh sistem anda dihidupkan semula tanpa amaran, membawa kepada kehilangan data. Ia adalah mimpi ngeri yang sebenar dan anda mempunyai hijacker mengucapkan terima kasih kepada untuknya. Namun, ada sesuatu yang lain.

Perosak ini mendedahkan anda kepada risiko kandungan perisian berniat jahat. Anda sentiasa berada satu klik dari lebih banyak jangkitan. Mengapa? Kerana apa-apa yang ia memaparkan boleh dipercayai. Lebih banyak pautan dan iklan akan rosak dan mereka menyampaikan jangkitan. Jika anda klik pada iklan, anda memburukkan masalah anda dalam beberapa saat. Tidak mengambil risiko itu. Hapuskan parasit ini secepat mungkin. Untuk berbuat demikian secara manual, ikut panduan pemindahan kami di penghujung artikel ini. Apa yang anda perlu lakukan ialah ikut arahan di arahan yang sepatutnya diberikan dan tidak lama lagi mencukupi, PC anda akan menjadi bersih lagi.

Bagaimana pula anda tersekat dengan hijacker di Enclosely.info? Perosak terpedaya anda memberi kebenaran untuk masuk. Ia digunakan sneaky taktik untuk menipu anda. Sebagai contoh, antara taktik-taktik ini termasuk pakej perisian percuma, link yang rosak, mesej e-mel spam, pembaharuan program palsu, sumber download nikah, iklan pihak ketiga, dan sebagainya. Jika anda ingin Pastikan PC anda selamat di masa hadapan, akan lebih berhati-hati.

Satu perkara yang tiada jangkitan boleh berjaya tanpa adalah kecuaian anda. Geran. Berhenti klik pada setiap pautan ad/ yang anda lihat tanpa memikirkan akibat. Jangan buka e-mel dari orang yang tidak dikenali. Sama juga dengan mesej pelik media sosial. Sentiasa Baca dengan teliti terma-terma dan syarat-syarat apabila memasang atur cara. Memberi amaran itu. Satu-satunya orang yang boleh melindungi komputer anda adalah anda.

Buang Enclosely.info

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Enclosely.info dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *