Bagaimana untuk Buang Deloton.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Deloton.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Deloton.com. Panduan Deloton.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Domain Deloton.com adalah laman berbahaya nth di luar sana. Ini satu, khususnya, berkaitan dengan jangkitan jahat nasib. Rupa menunjukkan kehadiran nasib pada mesin anda. Ya, perosak telah pun berjaya membuat dan laman web adalah cara yang cluing anda. Mengambil langkah-langkah menentang ASAP. Nasib itu adalah aplikasi penjana iklan. Untuk terus hidup, ia telah melahirkan perdagangan seberapa banyak yang mungkin. Dengan cara ini ia membantu ia pemaju mendapat hasil membayar per klik. Jika ia gagal untuk berbuat demikian, ia akan dicatatkan. Itulah sebabnya mengapa ia tidak ia yang terbaik untuk berjaya. Sebaik sahaja ia masuk, perosak appends plugin yang sial kepada semua pelayar anda sebelum ini boleh dipercayai. Ia injects mereka dengan iklan.

Setiap kali anda berada dalam talian, seluruh skrin anda benar-benar dilindungi dengan iklan. Anda lihat banner, tawaran, tawaran, teks, video iklan, harga terbaik, kupon, pop-up, dan lain-lain dan sebagainya. Mereka merangkumi setiap halaman yang anda lawati, kenalan dan menyekat kandungan. Jika anda klik padanya, crooks di sebalik adware yang dibayar. Anda akan menjadi penaja mereka. Tetapi bukan itu sahaja. Apa-apa yang dihasilkan oleh virus ini boleh dipercayai. Malah, kebanyakan iklan yang anda lihat telah dikompromi memberi jangkitan. Satu klik adalah semua yang diperlukan untuk anda untuk memuat turun lebih banyak parasit pada komputer anda telah dijangkiti. Adakah anda mahu memburukkan masalah anda? Kita ragu-ragu itu. Kemudian Jangan klik pada apa-apa.

Walau bagaimanapun, mengelakkan adalah hanya penyelesaian sementara. Iklan menjadi semakin agresif dengan setiap hari berlalu. Terus nasib dalam banjir anda dengannya sebagai iklan lebih banyak anda lihat, semakin tinggi peluang anda untuk klik pada mereka mendapat. Satu-satunya cara untuk menyingkirkan iklan ini adalah untuk menyingkirkan nasib yang sama sekali. Jika anda tidak, lambat laun anda akan klik dan kemudian perkara akan menjadi lebih teruk. Jangan mengambil peluang itu. Menggunakan panduan pemindahan kami di akhir artikel ini dan Bersihkan PC anda selama-lamanya.

Remove Deloton.com
The Deloton.com Virus

Bahkan jika anda mempunyai saraf keluli dan entah bagaimana runtuhan iklan tidak mengganggu anda, anda tidak boleh mengabaikan risiko perisian berniat jahat anda terdedah kepada pada setiap hari. Atau anda boleh mengabaikan risiko privasi. Ya, nasib yang juga mengancam privasi anda. Ia spies anda dalam talian dan mengumpul maklumat mengenai suka dan keutamaan anda. Kemudian, ia menggunakan ia untuk memaparkan iklan yang akan mencetuskan minat anda. Perlu diingat bahawa perosak boleh memutuskan untuk menggunakan butir-butir peribadi anda untuk hal-hal lain juga. Hacker dengan mudah boleh menjual mereka kepada pihak ketiga yang boleh dilakukan dengan objek apa sahaja yang mereka mahu. Adakah Peti Deposit Keselamatan yang kukuh ini kepada anda? Sudah tentu, tidak. Adakah diri anda memihak dan memotong penginapan nasib yang paling pendek sebaik mungkin. Semakin lama ia kekal, lebih banyak masalah yang anda hadapi. Tamat sekarang ini. Ikut panduan pemindahan kami dan segala-galanya akan kembali kepada normal.

Bagaimana pula anda akhirnya dijangkiti dengan Deloton.com? Adakah anda muat turun adware yang secara sukarela? Kita ragu-ragu itu. Namun, anda masih dibenarkan untuk masuk PC anda, jika tidak, ia tidak boleh mendapatkan. Adakah anda ingat meluluskan dengan memasuki? Mungkin tidak kerana ia ditipu anda. Ia masih meminta kebenaran anda tetapi tidak straightforwardly. Nasib taktik biasanya giliran adalah e-mel spam, rosak halaman dan pautan, pembaharuan program palsu, tetap tidak dikenal pasti, freeware/ shareware pakej, berniat jahat pihak ketiga iklan, dan sebagainya

Walau bagaimanapun, perosak apa keperluan yang paling berjaya ialah anda kecuaian. Jika anda memberi perhatian yang mencukupi, tiada helah tersebut di atas akan bekerja. Jika anda terganggu, walaupun, setiap seorang daripada mereka akan lakukan. Jangan buang berhati-hati untuk angin apabila anda berada dalam talian. Lebih berwaspada. Inilah satu-satunya cara menjaga PC anda bersih.

Buang Deloton.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taip msconfigdan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Deloton.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *