Bagaimana untuk Buang Daily Visitor Survey (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Daily Visitor Survey

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Daily Visitor Survey. Panduan Daily Visitor Survey penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Daily Visitor Survey adalah program nasib. Alat penyangak mempunyai strategi pengiklanan yang jelas. Ia memberi orang peluang untuk melengkapkan ukuran-ukuran bagi peluang untuk memenangi Hadiah. Jika anda telah mengambil bahagian dalam satu kaji selidik dalam talian, anda akan tahu gerudi. Laman web yang berlainan mengadakan raffles untuk Hadiah-hadiah yang pelbagai. Walau bagaimanapun, Terdapat laman web dan program-program yang memperdaya orang ramai. Banyak Ukur adalah helah. Mereka tidak mempunyai giveaway. Setidaknya, anda akan akan membuang masa anda dengan mengambil bahagian dalam mereka. Dalam banyak kes, ia melibatkan bahaya. Daily Visitor Survey boleh menyebabkan masalah anda jika anda bersetuju untuk mengambil bahagian dalam soal selidik berkenaan. Nasib yang boleh membawa anda ke laman web yang rosak dan membuat anda dijangkiti virus.

Kemunculan secara tiba-tiba Daily Visitor Survey mungkin baffling. Penjelasan adalah bahawa anda telah membiarkan pengawal anda pada titik tertentu. Ini boleh berlaku pada bila-bila. Ancaman mengintai seluruh web, menunggu untuk pounce pada mangsa mengesyaki bebas. Cara yang paling biasa dan paling berjaya untuk menyebarkan malware adalah melalui pakej. Sejak program-program yang tidak berlesen tidak dilindungi dari manipulasi, ia adalah mereka yang berkhidmat untuk tujuan ini. Anda harus berhati-hati apabila memilih alat-alat. Periksa jika mereka mempunyai reputasi yang baik bermula dengan. Apabila menjalankan pemasangan, membaca terma dan syarat. Ini adalah di mana program tambahan akan disebutkan. Sebagai amalan biasa, anda tidak perlu bersetuju untuk mempunyai perisian tambahan yang dimasukkan ke dalam proses pemasangan.

E-mel spam boleh menjadi rumit. Penghantar boleh menulis bagi pihak sebuah entiti yang mempunyai reputasi yang baik, seperti pos negara, Jabatan polis tempatan, Mahkamah Daerah, Cawangan kerajaan, institusi, sebuah bank atau sebuah syarikat kurier. Untuk menyemak sama ada penghantar berada yang dia mengaku mempunyai, mencari kenalan yang dia telah diberikan dalam Surat. Ambil perhatian bahawa membuka lampiran atau mengikuti pautan dari spam dengan e-mel adalah semua yang diperlukan untuk memindahkan program seperti Daily Visitor Survey ke komputer anda. Memandu-oleh pepasangan bekerja dalam cara yang lebih mudah. Memasuki laman web yang rosak akan memulakan muat turun dan memasang program lengkap. Jika anda tidak pasti mengenai kebolehpercayaan platform yang diberikan, ia adalah terbaik untuk melakukan penyelidikan anda sebelum ia mengunjungi. Ia adalah dinasihatkan untuk hanya mengikuti pautan yang disediakan oleh laman-laman web yang telah disahkan dan orang-orang yang boleh dipercayai.

Remove Daily Visitor Survey
The Daily Visitor Survey Virus

Apabila ia telah dibuat jalan ke dalam sistem, Daily Visitor Survey akan mula menunjukkan anda Ukur dengan janji bahawa anda akan diberi untuk melaksanakannya. Anda akan diminta untuk menjawab beberapa soalan mudah mengenai tabiat anda peluang untuk memenangi sejumlah wang atau Hadiah material. Untuk memulakan kajian ini, anda perlu tekan butang di bawah bagi tetingkap timbul. Jika tidak, anda akan baik-baik saja. Tetapi jika anda, alat penyangak boleh mengarahkan semula anda ke laman web berbahaya. Walaupun ini tidak berlaku, anda akan diminta untuk mengisi beberapa maklumat dan menjawab soalan mengenai tabiat peribadi dan kepentingan anda. Anda tidak harus memberikan maklumat kepada sebuah entiti yang tidak diketahui. Apa-apa maklumat yang anda mendedahkan boleh disalahgunakan. Kerahsiaan dan privasi adalah untuk tidak boleh dipandang remeh.

Pemilik Daily Visitor Survey dibayar untuk membuat pautan ke laman web pihak ketiga. Nasib yang dilencongkan ke pengguna melalui kaji selidik. Usaha-usaha mereka, pemaju murtad diberi komisen. Amaun yang tepat bergantung kepada jumlah klik yang berdaftar. Teknik ini monetizing sesuai digelar sistem pay per klik. Butir-butir yang mengelilingi kaji selidik tidak didedahkan. Kerana anda tidak perlu membayar untuk menerimanya, keselamatan peribadi anda tidak dianggap sebagai satu keutamaan. Beberapa laman web pautan nasib untuk mungkin tidak selamat. Kami menasihatkan anda untuk membuang kandungan yang dibawa oleh Daily Visitor Survey. Manakala beberapa kaji selidik yang mungkin sah, orang lain boleh menjadi sebahagian daripada skim yang berniat jahat.

Terdapat satu lagi ancaman keselamatan yang anda perlu tahu tentang. Daily Visitor Survey adalah pengumpul data. Ia mengesan rakyat sesi penyemakan dan rekod semua jenis maklumat yang ia boleh mengakses dari pelayar web mereka. Ini merangkumi sejarah melayari, biskut, ketukan kekunci, IP alamat, e-mel, nombor telefon, kedudukan geografi, Poskod, profil demografi, nama pengguna, kata laluan, kelayakan kewangan dan input lain. Nasib dalam pakej gathered data ke dalam katalog dan menghantarnya kepada pemilik syarikat. Mereka boleh menjual pada pasaran darknet tanpa mendapatkan kebenaran anda. Maklumat peribadi dan kewangan anda boleh jatuh ke tangan penjenayah siber.

Buang Daily Visitor Survey

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar Daily Visitor Survey daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Mulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Daily Visitor Survey dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *