Bagaimana untuk Buang Commcheck.info (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Commcheck.info

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Commcheck.info. Panduan Commcheck.info penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Commcheck.info adalah jangkitan nasib. Sebenarnya, ia adalah sebuah laman yang berniat jahat penampilan yang menunjukkan kehadiran jangkitan nasib. Walau apa pun, melihat laman web ini adalah berita buruk. Terdapat parasit siber di suatu tempat dalam sistem anda dan anda lebih baik melakukan yang terbaik untuk mencari dan menghapuskannya secepat mungkin. Ada tidak perlu panik. Ya, anda akan dijangkiti tetapi kali ini kau bertuah. Nasib perosak yang relatifnya mudah untuk keluarkan. Hakikatnya anda boleh telah diserang oleh satu ancaman yang lebih serius. Walau bagaimanapun, ini tidak bermakna bahawa nasib yang tidak berbahaya. Sudah tentu, ia tidak.

Kita hanya mengatakan bahawa ia adalah kurang berbahaya daripada jangkitan lain seperti Trojan atau ransomware. Parasit tidak mengundang pelbagai persoalan, ingatlah. Setiap punca masalah dan setiap satu akhirnya menjadi luar kawalan. Apabila ini berlaku, ada apa-apa yang anda boleh lakukan untuk menghentikan. Itulah sebabnya mengapa ia adalah penting bahawa anda bertindak dengan serta-merta. Apabila anda melihat di Commcheck.info, menerima hakikat PC menyorokkan parasit dan mula mencari tempat bersembunyi. Jangan ragu untuk menghapuskannya. Ia merupakan jangkitan dan ia mempunyai tiada tempat pada mesin anda.

Apakah nasib itu adalah untuk menyakitkan hati anda pada setiap hari. Pada mulanya, perkara-perkara yang tidak yang buruk. Anda mendapat Laman rendang yang kadang-kadang alihan kepada Commcheck.info dan lain-lain dan melihat beberapa iklan yang tidak diingini. Walau bagaimanapun, ini adalah hanya permulaan. Semasa ke semasa, nasib ini menjadi lebih dan lebih agresif. Tidak lama selepas pencerobohan, anda tidak boleh membuat satu talian bergerak tanpa diganggu oleh perosak.

Anda tidak boleh sentuh pelayar anda tanpa muncul Commcheck.info dan mengganggu anda. Tidak ada satu laman yang tidak dilindungi sepenuhnya oleh iklan dalam pelbagai bentuk dan bentuk. Walaupun tapak-tapak yang digunakan perlu ad-percuma yang tidak berat pada kain rentang dan kupon. Aktiviti-aktiviti dalam talian anda perlahan tapi pasti bertukar menjadi mimpi ngeri yang tulen dan anda mempunyai nasib yang untuk menyalahkan untuk itu. Semua gangguan ini mempunyai kesan juga.

Remove Commcheck.info
The Commcheck.info Virus

Mesin anda, secara amnya, mula underperform. Anda mengalami kemalangan kerap sistem dan reboots. Atur cara awda pembekuan atau gagal untuk dimuatkan. Penyemak imbas anda berjuang untuk memaparkan kandungan. Sambungan Internet anda menjadi tidak stabil. Segala-galanya menjadi kacau-bilau kerana penceroboh. Tetapi sebagai mengganggu seperti ini mungkin ada sesuatu yang lebih teruk lagi.

Nasib yang mendedahkan anda kepada risiko berterusan perisian berniat jahat. Apa-apa yang ia menunjukkan anda boleh dipercayai. Bukan iklan, bukan muka, tiada apa-apa. Jika anda klik pada salah, anda secara automatik memasang lebih banyak malware pada anda sudah mengalami komputer. Satu klik adalah semua yang diperlukan untuk anda untuk memburukkan masalah anda.

Adalah bahawa apa yang anda mahu? Tidak boleh melayari laman web keamanan dan guna Mesin anda? Kita ragu-ragu itu. Namun, terdapat hanya satu cara untuk segala-galanya untuk kembali kepada normal. Apabila anda menghapuskan nasib ini, semua masalah anda akan hilang juga. Jangan teragak-agak. Menggunakan panduan pemindahan di bawah dan menghilangkan wabak ini.

Bagaimana pula nasib di masukkan mesin anda? Biasanya, haiwan perosak seperti perjalanan ini seorang yang diikat kepada program lain. Ini dipanggil kaedah perisian pengikata. Haruslah lebih berhati-hati apabila anda memasang aplikasi percuma pada PC anda seperti yang anda tidak tahu apa lagi boleh masukkan bersama-sama dengan mereka. Untuk lebih kepastian, sentiasa memilih untuk seting lebih maju dalam Pendeta Persediaan. Mereka mungkin mengambil lebih sedikit masa tetapi mereka juga memberi anda kawalan penuh terhadap proses ini.

Anda tidak hanya dapat melihat semua aplikasi tambahan tetapi anda juga dapat menghapuskannya sebelum menamatkan pemasangan. Ya, ianya mudah dan lagi kebanyakan pengguna lebih suka Menyimpan beberapa minit daripada menghalang mesin mereka tanpa jangkitan. Tidak melakukan kesilapan yang sama. Ianya lebih mudah untuk mengelakkan parasit dari memasuki daripada untuk berhadapan dengannya sebaik sahaja ianya telah berada dalam sistem anda.

Buang Commcheck.info

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taip msconfigdan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Commcheck.info dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *